Billy Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 (editat) O cheama Honey..e a mea si o iubesc. Editat Ianuarie 20, 2006 de Billy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Sa ai grija de ea si ea de tine...e frumoasa foc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 Mercic! Avem amandoi grija unul de altul !.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 (editat) Sa-ti traiasca!si sa nu deteriorezi frumusete de aspect!asta implica multe... asfalt uscat si drum intins! Editat Ianuarie 20, 2006 de AKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 O am de anul trecut din martie..si pana acum e totul perfect. Sper ca si de acum inainte. Merci de urare ! Si tie la fel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayra Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 da' cam tarziu ai aparut cu pozele pe net ca vad ca sunt din vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 foarte tare frate...... ...but, take care.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Superba! Iti sunt dator cu o bere, ca urmare a unui schimb rapid de replici intr-o alta limba ... pe alt forum Sa ne vedem cu bine cu bestiile sub noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Frumoasa... 900RR... imi place.... Have fun with it... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 O sa-mi permit sa profit cu nerusinare de faptul ca nu ai sarit la gitu' meu intr-un alt topic (stii tu care ) si sa iti zic si eu ca e faina tare si sa te bucuri de ea citi km vrei tu si fara belele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Nice bike dude, sa o stapanesti sanatos... dezlantuie fiara din ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 sa o calaresti cu palcere asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 O cheama Honey..e a mea si o iubesc. LASER FRARE!!!!!!!! SO STAPANESTI ASA CUM IMI STAPANESC IO MINSKUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2006 Multam la toti ! Mi-e cam dor de primavara..ce sa zic..nu mai e mult nu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 iubiti-va mult....e frumoasa foc....sa fiti impreuna la bine si (sa nu fie cazul) si la rau.Asa rider asa motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Bafta man, sa ramai intotdeauna deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Ea te iubeshte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Ianuarie 26, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2006 Ea te iubeshte? Si inca cum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Adevarata! Si eu o iubesc dar e..................... dar e platonica iubirea noastra - deocamdata. Sa ai parte de multe bucurii alaturi de ea si sa ne povestesti si noua cand ne intalnim cum e sa calaresti frumoasa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate