tavy XT Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 tu ai impresia ca in ASOCIATIA TIMISOARA BIKERS sunt membrii toti motociclistii din TIMISOARA? acolo sunt oameni cu cap care stiu bine ce fac , sunt oameni care au facut mult pt motociclismul din Timisoara si nu numai si ii respect pt tot ce au facut. mai citeste si tu pe ici pe colo si dupaia arunca cu vorbe. Se pare ca nu ai notiuni de baza...si nu eu sunt cel care trebuie sa se documenteze...pe forumul lor ai acces si daca te numesti Timisoara Bikers nu toti motociclistii din TM trebuie sa fie membrii la tine. Dragule, daca sti sa faci un site(blog) si un forum nu inseamna ca le sti pe toate si esti mare geniu. Nu ai inventat tu mersul pe jos. Daca nu ai gandire distributiva si analitica si nu esti persuasiv (cum probabil cei din Timisoara Bikers o au) nu sustine sus si tare ca reprezinti Arad Bikers Group. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Se pare ca nu ai notiuni de baza...si nu eu sunt cel care trebuie sa se documenteze...pe forumul lor ai acces si daca te numesti Timisoara Bikers nu toti motociclistii din TM trebuie sa fie membrii la tine. Dragule, daca sti sa faci un site(blog) si un forum nu inseamna ca le sti pe toate si esti mare geniu. Nu ai inventat tu mersul pe jos. Daca nu ai gandire distributiva si analitica si nu esti persuasiv (cum probabil cei din Timisoara Bikers o au) nu sustine sus si tare ca reprezinti Arad Bikers Group. ....si va mai intrebati de ce forumul nostru e privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Pentru ca cine nu e ca voi e contra voastra...asta da atitudine...e de tinut minte dar nu de invatat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 uite ca a mai iesit inca un post lung "by maradeanu" scuzati-ma ca bag si eu dar dupa cum evolueaza lucrurile cred ca ar trebui sa se numeasca Arad Bikers Club , nu Group Ideea initiala parca era sa grupeze motociclistii aradeni "uniti" sub un nume Au reguli si in mare parte vad ca sunt respectate , jos palaria dar unele sunt prostesti Makaveli face clipuri , se chinuie mult sa faca ceva frumos ... jos palaria si pentru lucrul asta dar nu uitati ca el face pe marele motociclist si se leaga de cei "in inferioritate" dar pun pariu ca n-are nici macar bicicleta cu care sa se laude ca are km pe 2 roti (nu ca pasager) Intr-o vreme am avut si eu un sticker cu AB ... l-am avut o zi si cand mi-am dat seama cum vor decurge lucrurile l-am dat jos Forumul si chatul au devenit private ... eu sunt doar partial de acord cu chestia asta . Uite aici un sfat , fura-l : pune un chat "members only" pe forum si la ala nu-i mai dai nici "Reincarca" si acolo intra doar "membrii" . Macar blogul lasati-l complet public si chatul ala sa fie public , daca nu vorbiti voi poate vorbesc altii si-si mai dau cu parerea pe acolo si auziti susgestii si reclamatii . Ai scos "non-membrii" de pe forum , ok ... e un forum al "bisericutei" dar totusi puteai sa faci un "discurs" de 2-3 randuri sa-i trimiti pe mail si sa-i spui de i-a fost sters contul . Eliminarea imediata nu cred ca a fost planuita dar informatiile "compromitatoare" (nu cred ca se discutau lucruri de securitate nationala acolo ... in fine) nu au mai fii putut copiate "in ultimul moment" Lucrul care i-a pus capac a fost adunarea banilor . Da-o in mama ei de treaba , tii cont de "grup" dar de cel care v-a facut sa adunati bani pentru a se face bine in loc bani pentru coroane nu tineti cont (inteleg ca e criza dar din cate am inteles nu e obligatoriu sa dai banii aia si stiu ca o coroana e destul de ieftina) Numai bine tuturor Mesaj completat Aaa , am uitat sa mentionez ca el era acum vreo 1-2 luni "Membru nr1" si "Membru de onoare" pe blog si regulile erau scrise pe undeva : (pe scurt) Carnet , motor peste 125 si peste 18 ani cu 1-2 saptamani in urma tin minte ca era : "Owner/Admin/Member" ... din cate stiu , Lau plateste sa fie domeniul .com , Admin ok fiindca el administreaza zona si member ok fiindca el e "reporterul" Acum e "membru fondator" scris simplu si frumos fara "jmecherii" sa se vada ca el e sefu' ... in sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 uite ca a mai iesit inca un post lung "by maradeanu"scuzati-ma ca bag si eu dar dupa cum evolueaza lucrurile cred ca ar trebui sa se numeasca Arad Bikers Club , nu Group nu confunda termenii, un club e cu totul altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Pentru ca cine nu e ca voi e contra voastra...asta da atitudine...e de tinut minte dar nu de invatat! Tipic Basescian Noapte buna "copii "! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 greu cu criza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Tipic Basescian? Eu zic: TIPIC ROMANESC! Cum spuneam mai devreme: Mosh Craciun si prietenii sai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) maradeanule te-ai trezit si tu scriind? si totusi care e problema voastra? ca nu mai sunteti pe forumul Arad BIkers Group? si as nu postati nimic asa ca nustiu ce tot va ofticati atata, oricum nu ajungeti nici unde , si daca aveati ceva sa ne reprosati veneati si ne spuneati in fata , dar nu va tine papagalu, pe forum toti le stiti pe toate. Editat Mai 22, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 In sfarsit s-a animat putin si forumul aradean. Era tare plictisitor la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Eu zic sa incerci sa te abti ca deja incepi cu gainarii de colt de strada. Si invata sa te porti ca un reprezentant al unui ONG, macar atat daca nu indeplinesti conditiile de inscriere sa poti face parte din el legal conform regulilor. Sincer nu fac concurs de posturi ca oricum nu am cum sa te ajung niciodata, dar daca atata poti sa spui si anume "ca si asa nu postati nimic" ai o problema de gandire. dar propun asa ca off-membru acelui grup sa bagati la reguli ca cine nu are macar un post pe zi va fi scos de pe forum si din grup. Parerea mea este ca te-ai apucat de ceva dar nu sti cum si cu ce se mananca si e pacat ca din cauza atitudinii unor membrii, fondatori sau nu, sa se transmita asa o imagine a acestui ONG. Si din toate "criticile" de mai sus ai inteles ca tine neaparat sa fiu pe acel forum..gresit! Era vorba de decizia de a scoate neortodox pe cineva inscris deja pe acel forum. Spui ca si asa nu ajungem niciunde? Tin sa te anunt ca noi mergem inainte si invatam in continuare despre cei ce ne inconjoara, voi care ati inceput acel ceva daca o tineti asa nu ve-ti ajunge nici unde. Si daca pana la urma nu esti capabil sa-ti asumi criticile dute pe forumul tau ca deaia ti l-ai facut sa te superi si sa te duci in camera ta, doar nu esti obligat sa stai sa citesti toate aberatiile oamenilor de rand, nu?! Daca reusesti sa faci9 fata unor critici fata in fata poate le vei avea si asa cum ti le doresti tu, dar va trebui sa inveti sa porti o discutie si sa sti sa vezi esentialul ei nu sa critici virgula. decizia iti apartine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Hei, baieti... de ce va certati...mai bine puneti-va pe motoare si gooo... In Arad Bikers Group au intrat/au ramas oamenii care sunt de acord cu conducerea grupului si regulile lor. Unde ne doare pe noi care-s alea...? Ce treaba avem noi, restul daca lor le convine...? Intr-adevar nu inteleg nici eu de ce au si forumul confidential... dar pana la urma e treaba lor... pe mine nu ma incurca in mod special. Fiecare sa vada de treaba lui... de interzis oricum nu poti Tavi, sa foloseasca numele ABG, sper insa sa reprezinte Aradul cum trebuie, impresia sa fie buna dupa un eveniment, intrunire. Cei din grup nu sunt criticati pt. ca vor sa faca ceva ci pt modul cum fac, dar CA NOROCUL, s-a dovedid deja, ca la nevoie ne putem uni, ca sunt ocazii, evenimente cand nu conteaza daca faci parte dintr-un grup sau nu, cum a fost si de Craciun sau acuma recent cand cineva avea nevoie de ajutor. Asta conteaza, si numai asta, cei cu suflet bun ajuta si daca sunt membrii si daca nu-s,... cei cu spirit moto sunt pe sosele cu sau fara stickere... Cei care nu au intrat in grup au motive, fiecare a lui. Nu este nevoie de club sa poti sa calaresti un fier, eu una nu ma simt mai putina pt ca nu sunt membru. Sa ne respectam intre noi, cat se poate, sa nu incurcam pe altul, este loc pentru fiecare pe sosea, in rest nu ma intereseaza cine, cand, unde, cum. Va urez tuturor sanatate, caldura, soare, asfalt uscat, bani de benzina si voie-buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 of of, daca nu esti in tema cu ce facem noi atunci lasa-ne frate impace. Vorba cuiva " O sa va fie greu la inceput, asa ne-a fost si noua, dar acuma s-au lamurit ce facem noi defapt. Nu are rost sa mai insir aici randuri si randuri ca oricum romanul nu intelege cum sta treaba, o sa iti mai explic tie inca odata. 1. Tu esti frustrat ca de ce te-am sters de pe forumul nostru? Raspuns: Pentru ca erau tot felul de oameni care nu aveau nici o treaba cu viata da se bagau in seama doar de dragul sa se bage in seama, nu eu am luat hotararea asta ci toti membrii care ii vezi tu la noi pe site la pagina MEMBRII. 2. Arad Bikers Group nu este o bisericuta, poate venii oricine cu noi la iesiri plimbari etc. Daca vrea sa fie membru al grupului sa vina sa discutam si o sa ii explicam ce si cum. Asa ca te rog frumos daca nu esti in tema nu mai arunca cu vorbe aiurea. 3. Te iei de mine ca eu nu am carnet si motor dar de ce sunt membru? Pentru ca eu sunt o exceptie, eu am venit cu ideea sa facem acest grup apoi au venit oameni care m-au sustinut si am ajuns unde am ajuns , asa ca daca nu iti convine ca eu sunt acolo e treaba ta, daca imi dai tu bani de motor si carnet iti garantez ca maine le fac. 4. Momentan inscrierile sunt inchise pana nu finalizam treaba cu ONG. 5. Siteul e deschis pentru oricine, poate sa vada ce facem noi sau ce am facut noi pana acum,atat doar ca nu pot posta pe chat si pe forum, cand a fost deschis si chatul si forumul au intrat fel de fel de oameni care poate nu aveau nici o treaba cu motociclismul si i jurau sau dadea replici si acuze. 6. Daca citeai pe site la noi la sectiuna despre noi, gaseai asta: Arad Bikers este un grup de motocicliÂşti din judetul Arad, grupul a luat nastere in luna noiembrie a anului 2009 cand mai multi prieteni au decis sa faca o gasca mai mare,grupul se bazeaza pe ieÂşiri,plimbări,întâlniri,excursii organizate în grup, dorim sa organizam cat mai multe plimbari si excursii pe doua roti atat pentru membrii, cat si pentru alti motociclisti, pentru ca asta este si ideea grupului. Dorim formarea si intarirea unei relatii bazate pe prietenie, incredere si ajutor reciproc intre membrii grupului. Intalnirile dese intre membrii au condus la formarea unui colectiv unit care pune pe primul plan prietenia. Dorim, ca prin membrii uniti prin prietenie si pasiune sa contribuim la imbunatatirea imaginii motociclismului in special in judetul Arad si nu numai. 7. ACUM TE-AI LAMURIT SI TU ? Mesaj completat Hei, baieti... de ce va certati...mai bine puneti-va pe motoare si gooo... In Arad Bikers Group au intrat/au ramas oamenii care sunt de acord cu conducerea grupului si regulile lor. Unde ne doare pe noi care-s alea...? Ce treaba avem noi, restul daca lor le convine...? Intr-adevar nu inteleg nici eu de ce au si forumul confidential... dar pana la urma e treaba lor... pe mine nu ma incurca in mod special. Fiecare sa vada de treaba lui... de interzis oricum nu poti Tavi, sa foloseasca numele ABG, sper insa sa reprezinte Aradul cum trebuie, impresia sa fie buna dupa un eveniment, intrunire. Cei din grup nu sunt criticati pt. ca vor sa faca ceva ci pt modul cum fac, dar CA NOROCUL, s-a dovedid deja, ca la nevoie ne putem uni, ca sunt ocazii, evenimente cand nu conteaza daca faci parte dintr-un grup sau nu, cum a fost si de Craciun sau acuma recent cand cineva avea nevoie de ajutor. Asta conteaza, si numai asta, cei cu suflet bun ajuta si daca sunt membrii si daca nu-s,... cei cu spirit moto sunt pe sosele cu sau fara stickere... Cei care nu au intrat in grup au motive, fiecare a lui. Nu este nevoie de club sa poti sa calaresti un fier, eu una nu ma simt mai putina pt ca nu sunt membru. Sa ne respectam intre noi, cat se poate, sa nu incurcam pe altul, este loc pentru fiecare pe sosea, in rest nu ma intereseaza cine, cand, unde, cum. Va urez tuturor sanatate, caldura, soare, asfalt uscat, bani de benzina si voie-buna! In sfarsit o persoana care a inteles cat de cat ce e cu ARAD BIKERS GROUP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Eu am fost lamurit de cand am primit mailul de scoatere de pe forum care repet nu era ceva foarte important pentru mine dar atitudinea nu mi-a placut si felul cum a fost facuta. Normal ca o sa va fie greu ca nu e usor drumul pe care l-ati inceput, dar vi-l ingreunati si mai mult cu atitudinea asta. "of of, daca nu esti in tema cu ce facem noi atunci lasa-ne frate impace"- e timpul sa faci cursuri de purtator de cuvant ca nu asa vb un membru onorific (cu exceptii de la reguli) si dorinta ti-e indeplinita , va las in pace ca oricum nu am cu cine dialoga si constructiv pentru comunitatea asta de motociclisti din Arad. In viata asta asa cum o avem poti retine ca din critici poti evolua foarte mult si ajuta in organizarea oricarui plan. Critica perfectioneaza, dar nu ai ajuns la nivelul la care sa intelegi acest lucru. Sunt fime importante care platesc firme externalizate cu bani grei pentru a se uita din afara si sa faca raport cu cele observate. Sugestia mea este sa nu mai dai replici pana nu aducni grupul sa ti se spuna cum sa vorbesti in numele lor, deoarece sigur sunt oameni care in primul rand stiu sa poarte o discutie la alt nivel. Mesaj completat In sfarsit o persoana care a inteles cat de cat ce e cu ARAD BIKERS GROUP. Va accepta asa cum sunteti....la fel vor face si restul motociclistilor si atunci ve-ti fi numia voi de capu vostru in linistea mult dorita. Si stai linistit ca sunt multi care deja au inteles "cat de cat" ce e cu Arad Bikers Group (extrapoland discutia cu un membru al acestui grup). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) Eu am fost lamurit de cand am primit mailul de scoatere de pe forum care repet nu era ceva foarte important pentru mine dar atitudinea nu mi-a placut si felul cum a fost facuta. Normal ca o sa va fie greu ca nu e usor drumul pe care l-ati inceput, dar vi-l ingreunati si mai mult cu atitudinea asta. "of of, daca nu esti in tema cu ce facem noi atunci lasa-ne frate impace"- e timpul sa faci cursuri de purtator de cuvant ca nu asa vb un membru onorific (cu exceptii de la reguli) si dorinta ti-e indeplinita , va las in pace ca oricum nu am cu cine dialoga si constructiv pentru comunitatea asta de motociclisti din Arad. In viata asta asa cum o avem poti retine ca din critici poti evolua foarte mult si ajuta in organizarea oricarui plan. Critica perfectioneaza, dar nu ai ajuns la nivelul la care sa intelegi acest lucru. Sunt fime importante care platesc firme externalizate cu bani grei pentru a se uita din afara si sa faca raport cu cele observate. Sugestia mea este sa nu mai dai replici pana nu aducni grupul sa ti se spuna cum sa vorbesti in numele lor, deoarece sigur sunt oameni care in primul rand stiu sa poarte o discutie la alt nivel. nu sunt membru onorific,in grupul nostru nici unul nu e mai presus ca altul , e adevarat ca imi sare tandara repede , asta nu inseamna ca asa sunt eu tot timpul, pana una alta am adunat o mana de oameni ,daca eram cum crezi tu ca sunt crezi ca cineva ar vrea sa ma aiba pe langa ei? eu nu cred. Nu am nimic cu tine sau cu altcineva , dar tu nu ai inteles unele chestii, si spui chestii care din pacate nu sunt adevarate , cu excluderea de pe forum am scris mai sus care a fost treaba. O zi buna si sper ca acum ai inteles de ce am sters conturile celor care nu sunt membrii. Editat Mai 22, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 fratilor,sincer,nu inteleg ce va agitati atat ca v-au anulat conturile pe nu stiu ce forum.eu despre cativa dintre cei de la arad bikers mi-am format o parere de mult timp,acum doi ani cand si noi,baietii din Vinga am ajutat cum am putut la actiunea caritabila de Craciun.la un semafor ne-am pierdut de restul,noi fiind cu masina si cu pachetele,pt ca toti au gonit ca nebunii si cineva dintre ei se intrebau deja daca nu cumva fugim cu pachetele alea .acum,am norocul sa stau intre Arad si Timisoara,dar va jur,nu m-as fi asteptat niciodata sa fiu asa bine primit de Sorin si cei de la TB chiar daca m-au vazut prima oara.deci,un sfat pentru voi,daca vreti si o plimbare (50km)si sa stati cu cineva de vorba,mergeti fratilor pana in tm.a,si inca ceva,cand copiezi pe cineva,nu poti sa fii niciodata original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 santem toti motociclisti?de cand ma stiu pe 2 roti,ne salutam.dar cand coboram dupa ele,devenim iar oameni.ajunge sa fim uiniti,in caz de forta majora,in rest santem oameni,cu bune si rele.nu cred ca are rost sa ne certam,atacam,unii pe altii,si asa santem putini.haide-ti sa nu ne certam,aprox pe aceleasi drumuri circulam toti,riscam in fiecare zii,dar ne place adrenalina.ne simtim liberi. cred ca am aratat,ca ne putem strange joia,cu mic cu mare,cu impresii si fara impresii,si in cazul nefericit,la care am pus mana de la mana. asfalt uscat la toata lumea,benzina si mult timp liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Mosh Craciun si prietenii sai...) Sint la Spital impuscati! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 bai criminal de Mos Craciun... paine si circ... ce poti sa vrei mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar77scv Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 fratilor,sincer,nu inteleg ce va agitati atat ca v-au anulat conturile pe nu stiu ce forum.eu despre cativa dintre cei de la arad bikers mi-am format o parere de mult timp,acum doi ani cand si noi,baietii din Vinga am ajutat cum am putut la actiunea caritabila de Craciun.la un semafor ne-am pierdut de restul,noi fiind cu masina si cu pachetele,pt ca toti au gonit ca nebunii si cineva dintre ei se intrebau deja daca nu cumva fugim cu pachetele alea .acum,am norocul sa stau intre Arad si Timisoara,dar va jur,nu m-as fi asteptat niciodata sa fiu asa bine primit de Sorin si cei de la TB chiar daca m-au vazut prima oara.deci,un sfat pentru voi,daca vreti si o plimbare (50km)si sa stati cu cineva de vorba,mergeti fratilor pana in tm.a,si inca ceva,cand copiezi pe cineva,nu poti sa fii niciodata original. I AGREE!GO SOUTH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 bai criminal de Mos Craciun... paine si circ... ce poti sa vrei mai mult... ia...de asta vorbeam... si asta merita vazuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) fratilor,sincer,nu inteleg ce va agitati atat ca v-au anulat conturile pe nu stiu ce forum.eu despre cativa dintre cei de la arad bikers mi-am format o parere de mult timp,acum doi ani cand si noi,baietii din Vinga am ajutat cum am putut la actiunea caritabila de Craciun.la un semafor ne-am pierdut de restul,noi fiind cu masina si cu pachetele,pt ca toti au gonit ca nebunii si cineva dintre ei se intrebau deja daca nu cumva fugim cu pachetele alea .acum,am norocul sa stau intre Arad si Timisoara,dar va jur,nu m-as fi asteptat niciodata sa fiu asa bine primit de Sorin si cei de la TB chiar daca m-au vazut prima oara.deci,un sfat pentru voi,daca vreti si o plimbare (50km)si sa stati cu cineva de vorba,mergeti fratilor pana in tm.a,si inca ceva,cand copiezi pe cineva,nu poti sa fii niciodata original. Vad ca deja se sare calul. Cu cei din Arad vom sta de vorba la o bere pe terasa, cu tine Eto nu mai e scapare. Degeaba am spus de 10 ori traseul si centrele unde le vizitam in caz de ramanere sau ratacire al unora caci vad ca am spus-o degeaba. Stii bine ca ne-a prins noaptea pe drum. Concurs nu am facut, culmea ca toti au ajuns unde trebuie, numai fiul ratacitor nu. In tot timpul asta asteptandu-te, ca sa mai destindem atmosfera (se vede ca nu stii de gluma) am zis-o, sub forma de, repet, gluma : Asta a fugit cu cadourile. Tin sa-ti multumesc inca o data ptr participarea la actiune. Semnat: Mos Craciun. In fine mai repede sau mai tarziu domnii de care mentionezi tu acolo din Tm isi vor face si ei o parere despre caracterul de care dai dovada. Nu ti-am raspuns in privat ca sa vada tot poporul ce penibil esti. Daca e balci,vorba unui prieten apai balci sa fie. Asta intre iesiri asa,sa nu ne plictisim. Macar acum iese la iveala adevaratul caracter ce sade in fiecare. Hai domnilor varsati aici ca aveti unde... Editat Mai 22, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Vad ca deja se sare calul. Cu cei din Arad vom sta de vorba la o bere pe terasa, cu tine Eto nu mai e scapare. Degeaba am spus de 10 ori traseul si centrele unde le vizitam in caz de ramanere sau ratacire al unora caci vad ca am spus-o degeaba. Stii bine ca ne-a prins noaptea pe drum. Concurs nu am facut, culmea ca toti au ajuns unde trebuie, numai fiul ratacitor nu. In tot timpul asta asteptandu-te, ca sa mai destindem atmosfera (se vede ca nu stii de gluma) am zis-o, sub forma de, repet, gluma : Asta a fugit cu cadourile. Tin sa-ti multumesc inca o data ptr participarea la actiune. Semnat: Mos Craciun. In fine mai repede sau mai tarziu domnii de care mentionezi tu acolo din Tm isi vor face si ei o parere despre caracterul de care dai dovada. Nu ti-am raspuns in privat ca sa vada tot poporul ce penibil esti. Daca e balci,vorba unui prieten apai balci sa fie. Asta intre iesiri asa,sa nu ne plictisim. Macar acum iese la iveala adevaratul caracter ce sade in fiecare. Hai domnilor varsati aici ca aveti unde... in primul rand nu am ce demonstra nimanui de aici,ce fel de om sunt si ce caracter am,prietenii mei o stiu bine si mie imi ajunge,sincer.in momentul in care fac ceva,ajut pe cineva o fac din suflet,nu pentru reclama sau orice altceva.dar,in momentul in care faci o actiune iar dupa aia,din 20 oameni participanti iti treci primul sau al doilea numele pe lista,sincer,nu stiu cine e penibil.iar gluma daca vroiai sa o faci,aia cu pachetele,trebuia sa o faci de fata cu mine,domnu,nu pe la spate ca un las. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 nu are rost sa-mi racesc gura degeaba ca sa-i explic lui Makaveli "grijile" pe care le ai cand ai un motor (indiferent daca e Piaggio sau Hayabusa) dar sa va spun o chestie ... la prima si mai mult ca sigur ca ultima Moto Joi la care am participat am stat in spate , am "inchis" coloana eu si George totul fain si frumos pana cand dupa ce am coborat podul dinspre micalaca spre aradul nou mi-a cazut fisa de pe bujie si mi-a murit motorul Seth cu Makaveli au oprit ca sa filmeze asa ca eu din inertie am mai mers vreo 100m . Opresc si ridic motorul sa-l trec peste bordura si sa-l urc pe trotuar ca sa nu deranjez circulatia pana gasesc care-i problema (nu stiam care-i treaba) . Baietii pleaca fara stres ... observ o reducere a vitezei dar dupa aia ii da mai departe fara ca macar sa intrebe din mers "ce-ai patit ba b0|_|le?" . Mi se mai opreste de vreo 2 ori pe drum si cand ajung cu chiu-cu-vai la Port Artur , ma pun la masa , iau un suc si imediat il aud pe Maka : "Baah , a ajuns maradeanu ?!" . Momentul acela a pus capac . Si nu mai tineam io minte ca de ce evit sa merg la Moto Joi Numai bine tuturor si cat mai putine situatii d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 of of, daca nu esti in tema cu ce facem noi atunci lasa-ne frate impace. Vorba cuiva " O sa va fie greu la inceput, asa ne-a fost si noua, dar acuma s-au lamurit ce facem noi defapt. Nu are rost sa mai insir aici randuri si randuri ca oricum romanul nu intelege cum sta treaba, o sa iti mai explic tie inca odata.1. Tu esti frustrat ca de ce te-am sters de pe forumul nostru? Raspuns: Pentru ca erau tot felul de oameni care nu aveau nici o treaba cu viata da se bagau in seama doar de dragul sa se bage in seama, nu eu am luat hotararea asta ci toti membrii care ii vezi tu la noi pe site la pagina MEMBRII. 2. Arad Bikers Group nu este o bisericuta, poate venii oricine cu noi la iesiri plimbari etc. Daca vrea sa fie membru al grupului sa vina sa discutam si o sa ii explicam ce si cum. Asa ca te rog frumos daca nu esti in tema nu mai arunca cu vorbe aiurea. 3. Te iei de mine ca eu nu am carnet si motor dar de ce sunt membru? Pentru ca eu sunt o exceptie, eu am venit cu ideea sa facem acest grup apoi au venit oameni care m-au sustinut si am ajuns unde am ajuns , asa ca daca nu iti convine ca eu sunt acolo e treaba ta, daca imi dai tu bani de motor si carnet iti garantez ca maine le fac. 4. Momentan inscrierile sunt inchise pana nu finalizam treaba cu ONG. 5. Siteul e deschis pentru oricine, poate sa vada ce facem noi sau ce am facut noi pana acum,atat doar ca nu pot posta pe chat si pe forum, cand a fost deschis si chatul si forumul au intrat fel de fel de oameni care poate nu aveau nici o treaba cu motociclismul si i jurau sau dadea replici si acuze. 6. Daca citeai pe site la noi la sectiuna despre noi, gaseai asta: Daca cele scrise de tine reprezinta motivul real al stergerii contului meu de pe forumul arad bikers, iau afirmatiile tale ca pe o jignire directa, un afront Ma refer la expresia ta "erau tot felul de oameni care nu aveau nici o treaba cu viata da se bagau in seama doar de dragul sa se bage in seama" si la "cand a fost deschis si chatul si forumul au intrat fel de fel de oameni care poate nu aveau nici o treaba cu motociclismul si i jurau sau dadea replici si acuze" Fiind administrator cu drepturi depline pe propriul tau site (wow!) presupun ca nu te-a mancat palma sa si stergi unicul meu post pe care am gasit de cuviinta sa-l scriu acolo Te provoc public, sau altfel spus, iti acord permisiunea sa dai copy/paste la acel post si sa vedem ce si cui am adus vreo jignire, sau vorbit aiurea In plus, afiramatia ta "Siteul e deschis pentru oricine, poate sa vada ce facem noi sau ce am facut noi pana acum,atat doar ca nu pot posta pe chat si pe forum" nu este sustinuta de fapte, forumul nu poate fi accesat fara username si parola Iti spun eu ce NU este arad bikers, si nu va fi niciodata, datorita modului in care incercati sa faceti ordine in haosul creat chiar de voi: Nu va fi niciodata grupul reprezentativ al motociclistilor aradeni, pentru ca valoarea unui grup este data de valoarea individuala a fiecarui membru Daca vrei sa fii respectat, intai trebuie sa respecti Din moment ce arad bikers nu ma respecta, nu vad de ce ar trebui sa fiti respectati Mesaj completat Si nu mai tineam io minte ca de ce evit sa merg la Moto Joi Numai bine tuturor si cat mai putine situatii d-astea Iti atrag atentia atat tie, cat si prietenului Tavy XT, ca Moto Thursday NU este si NU a fost gandita sau organizata de arad bikers, ci de cei din Buduresti, iar ideea a fost preluata si propusa de rookie22, aka Cristi, care nu este, nu a fost si nu va fi membru arad bikers arad bikers are doar "meritul" de a fi preluat ideea si de a-si anunta cu surle si trambite prezenta, substituindu-se unei entitati de care nu era nevoie, adica "organizatori" Ideea era simpla: ne adunam, defilam, plecam. Atata vreme ct s-a procedat astfel, a fost bine, si va fi bine in continuare, pentru ca eu, personal, sunt capabil sa ma invart prin oras fara complexe si fara sa am nevoie sa imi spuna arad bikers ce sa fac Numarul conteaza, dar nu e determinant Putem fi 3, 30 sau 300, important este mesajul transmis, nu CINE il transmite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate