Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Peste drum de Libelula au tot timpul forinti la cel mai bun pret.

multumesc, mai urmeaza sa aflu ce e cu "Libelula" da nu cred ca o sa am probleme in a o gasi, mai intreb si eu pe unu' pe altu, :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut voios oameni buni, am nevoie si eu de un sfat, daca ma hotarasc sa-mi beau odata cafelutza la mako sau szeged, cum e mai avantajos cu banii?? sa cumpar forinti (de unde?) sau servesc si pe lei? ca sa iau euroi si sa-i schimb acolo nu mi se pare ok...da' mai stii... :(

..nu-ti trebuie nimic pregatiri in avans!..te iei si pleci spre ungaria si inainte de a intra in vama te opresti si i-ti iei forinti ca sunt peste tot!...nu-ti fa griji in ceea ce priveste cursul deoarece diferentele sunt infime si nu cred ca ai nevoie de 4-5 mil de forinti ca sa conteze o diferenta de 2 bani la cursul valutar!...

...10.000ft= aprox 150lei...de 10.000ft maninci si te distrezi copios o zi intreaga.

Link spre comentariu

multumesc inca o data pentru indrumari,saptamana asta sau ce a mai ramas din ea e dedicata activitatilor domestice,dupa pasti insa va voi asculta recomandarile :(

Link spre comentariu

mie pe rca ieftin mi-a iesit la 240 ron cea mai ieftina asigurare si cand m-am dus la un broker care mi-a cautat cel mai mic pret am ajuns la 180 ron pe an... diferenta de 60 ron (2 plinuri, ~400 km in plus)

Daca ar gandi toti ca tine nu s-ar mai plange apoi ca au platit mult :(

Eu in judet la noi am ajutat pe multi motoristi de ai nostri sa gaseasca cele mai bune variante pentru fiecare in parte.

Decit sa pierzi o zi intreaga cautind pe net, pe la agentii apoi prin oras, etc ... mai bine cauti un broker (care il cunosti) mai ales ca broker-ul nu i-a comisionul de la client ci de la compania de asigurari , iar clientul plateste tot atata ca si la agentia asiguratorului, diferenta este ca primeste cea mai buna oferta din ziua respectiva de pe toata piata de asigurari.

Bafta !

Editat de Triplu xXx
Link spre comentariu

Asta daca brokerul are contract cu firma de asigurari la care iti iese tariful cel mai mic, ca daca nu... degeaba.

Mesaj completat

Ieri s-a inaugurat autostrada Szeged - Mako, asa ca de acum daca mai mergem la Szeged putem sa dam o tura si pe autostrada :(

post-11726-1303373488_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ieri s-a inaugurat autostrada Szeged - Mako, asa ca de acum daca mai mergem la Szeged putem sa dam o tura si pe autostrada :D

Fain! :( In cativa zeci de ani o să auzim Âşi la noi termenii ăÂştia de "inaugurări de autostrăzi"

Link spre comentariu

Ieri s-a inaugurat autostrada Szeged - Mako, asa ca de acum daca mai mergem la Szeged putem sa dam o tura si pe autostrada :D

Eu prefer un drum bun (a se citi fara gropi) si cu muuuulte curbe :D

In Rromania e mai greu de gasit, cu exceptia zonei Anina

In Ungaria am auzit ca er fi undeva, dar nu stiu unde :(

Link spre comentariu

sincer si eu prefer un drum national bun decat o autostrada, dar cum n-am ajuns cu motocicleta pe autostrada inca, o sa vreau sa vad cum e, ca recunosc imi place sa merg repede cateodata; si ca nu sa nu mai zic ca drumul national Mako - Szeged, de fapt Nadlac - Szeged e cam praf...

Link spre comentariu

sincer si eu prefer un drum national bun decat o autostrada, dar cum n-am ajuns cu motocicleta pe autostrada inca, o sa vreau sa vad cum e, ca recunosc imi place sa merg repede cateodata; si ca nu sa nu mai zic ca drumul national Mako - Szeged, de fapt Nadlac - Szeged e cam praf...

poti incerca autostrada deja de la Mako... :(

Link spre comentariu

KLR modificat pe motorina pentru US Army. Pe cand oare in serie si pe piata de profil? :(

Faine "jucării" :D

Link spre comentariu

Asta daca brokerul are contract cu firma de asigurari la care iti iese tariful cel mai mic, ca daca nu... degeaba.

Loooool

Pai daca e broker are TOATE firmele de asigurari in portofoliu de contracte incheiate !!!

Daca nu le are inseamna ca nu e broker ci un fel de agent la mai multe capete .... aia in general vand asigurari avind un singur interes : ,,comisionul personal'' nu interesul clientului si pastrarea acestuia pe termen lung.

Bafta!

Link spre comentariu

Numa bun pentru perioada asta :(

Link spre comentariu

Fie ca Sarbatoarea Sfanta a Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa aduca in sufletele si casele Dvs. bucuria si lumina sperantei, pace, liniste si intelegere. Hristos a inviat! Sarbatori fericite tuturor!

Link spre comentariu

Sincere condoleante prietenului nostru Danut. Tatal lui, un om deosebit a trecut in nefiinta. Dumnezeu sa-l odihneasca. Suntem alaturi de el si de familia indurerata. Cine vrea sa vina la Santana la ora 19,15 la intresectie Petrom de la centura spre Oradea.

Link spre comentariu

caut/cumpar/iau/cum vreti voi... cauciuc spate 130/80/17 enduro, chiar si second dc e in stare buna, adica sa ma tina pana importa din nou heidenau.ro K60 Scout pt ca deocamdata nu au mai reusit.

asta maine cel mai devreme/tarziu :P

trai bun'

Mesaj completat

Marti, 3 mai, ora 18, Timisoara, libraria Cartea de Nisip

Lansare carte ""Vand kilometri" de Mihai Barbu, cu Mihai prezent.

Eu, dc o sa fie totul bine o sa merg. E numa' bun prilejul pt un imbold... :P

Altii...?

Link spre comentariu

Mesaj completat

Marti, 3 mai, ora 18, Timisoara, libraria Cartea de Nisip

Lansare carte ""Vand kilometri" de Mihai Barbu, cu Mihai prezent.

Eu, dc o sa fie totul bine o sa merg. E numa' bun prilejul pt un imbold... :P

Altii...?

ce ma vine Mihai la TM :P ?.... creca vin si io, ne vorbim

Link spre comentariu