liviutz Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Peste drum de Libelula au tot timpul forinti la cel mai bun pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Peste drum de Libelula au tot timpul forinti la cel mai bun pret. multumesc, mai urmeaza sa aflu ce e cu "Libelula" da nu cred ca o sa am probleme in a o gasi, mai intreb si eu pe unu' pe altu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 multumesc, mai urmeaza sa aflu ce e cu "Libelula" da nu cred ca o sa am probleme in a o gasi, mai intreb si eu pe unu' pe altu, ...sau pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 20, 2011 Autor Share Postat Aprilie 20, 2011 salut voios oameni buni, am nevoie si eu de un sfat, daca ma hotarasc sa-mi beau odata cafelutza la mako sau szeged, cum e mai avantajos cu banii?? sa cumpar forinti (de unde?) sau servesc si pe lei? ca sa iau euroi si sa-i schimb acolo nu mi se pare ok...da' mai stii... ..nu-ti trebuie nimic pregatiri in avans!..te iei si pleci spre ungaria si inainte de a intra in vama te opresti si i-ti iei forinti ca sunt peste tot!...nu-ti fa griji in ceea ce priveste cursul deoarece diferentele sunt infime si nu cred ca ai nevoie de 4-5 mil de forinti ca sa conteze o diferenta de 2 bani la cursul valutar!... ...10.000ft= aprox 150lei...de 10.000ft maninci si te distrezi copios o zi intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 ...10.000ft= aprox 150lei...de 10.000ft maninci si te distrezi copios o zi intreaga. Buna idee Hai s-o facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 multumesc inca o data pentru indrumari,saptamana asta sau ce a mai ramas din ea e dedicata activitatilor domestice,dupa pasti insa va voi asculta recomandarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) mie pe rca ieftin mi-a iesit la 240 ron cea mai ieftina asigurare si cand m-am dus la un broker care mi-a cautat cel mai mic pret am ajuns la 180 ron pe an... diferenta de 60 ron (2 plinuri, ~400 km in plus) Daca ar gandi toti ca tine nu s-ar mai plange apoi ca au platit mult Eu in judet la noi am ajutat pe multi motoristi de ai nostri sa gaseasca cele mai bune variante pentru fiecare in parte. Decit sa pierzi o zi intreaga cautind pe net, pe la agentii apoi prin oras, etc ... mai bine cauti un broker (care il cunosti) mai ales ca broker-ul nu i-a comisionul de la client ci de la compania de asigurari , iar clientul plateste tot atata ca si la agentia asiguratorului, diferenta este ca primeste cea mai buna oferta din ziua respectiva de pe toata piata de asigurari. Bafta ! Editat Aprilie 20, 2011 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Asta daca brokerul are contract cu firma de asigurari la care iti iese tariful cel mai mic, ca daca nu... degeaba. Mesaj completat Ieri s-a inaugurat autostrada Szeged - Mako, asa ca de acum daca mai mergem la Szeged putem sa dam o tura si pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Ieri s-a inaugurat autostrada Szeged - Mako, asa ca de acum daca mai mergem la Szeged putem sa dam o tura si pe autostrada Fain! In cativa zeci de ani o să auzim Âşi la noi termenii ăÂştia de "inaugurări de autostrăzi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Ieri s-a inaugurat autostrada Szeged - Mako, asa ca de acum daca mai mergem la Szeged putem sa dam o tura si pe autostrada Eu prefer un drum bun (a se citi fara gropi) si cu muuuulte curbe In Rromania e mai greu de gasit, cu exceptia zonei Anina In Ungaria am auzit ca er fi undeva, dar nu stiu unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 sincer si eu prefer un drum national bun decat o autostrada, dar cum n-am ajuns cu motocicleta pe autostrada inca, o sa vreau sa vad cum e, ca recunosc imi place sa merg repede cateodata; si ca nu sa nu mai zic ca drumul national Mako - Szeged, de fapt Nadlac - Szeged e cam praf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
attila M Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 sincer si eu prefer un drum national bun decat o autostrada, dar cum n-am ajuns cu motocicleta pe autostrada inca, o sa vreau sa vad cum e, ca recunosc imi place sa merg repede cateodata; si ca nu sa nu mai zic ca drumul national Mako - Szeged, de fapt Nadlac - Szeged e cam praf... poti incerca autostrada deja de la Mako... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 poti incerca autostrada deja de la Mako... Stie asta Chiar el ne-a anuntat ca s-a deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) KLR modificat pe motorina pentru US Army. Pe cand oare in serie si pe piata de profil? Editat Aprilie 21, 2011 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 KLR modificat pe motorina pentru US Army. Pe cand oare in serie si pe piata de profil? Faine "jucării" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Asta daca brokerul are contract cu firma de asigurari la care iti iese tariful cel mai mic, ca daca nu... degeaba. Loooool Pai daca e broker are TOATE firmele de asigurari in portofoliu de contracte incheiate !!! Daca nu le are inseamna ca nu e broker ci un fel de agent la mai multe capete .... aia in general vand asigurari avind un singur interes : ,,comisionul personal'' nu interesul clientului si pastrarea acestuia pe termen lung. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Numa bun pentru perioada asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Cu ocazia sarbatorilor de Paste,urez tuturor motociclistilor Aradeni si nu numai, UN PASTE FERICIT , ALATURI DE FAMIILE VOASTRE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Fie ca Sarbatoarea Sfanta a Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa aduca in sufletele si casele Dvs. bucuria si lumina sperantei, pace, liniste si intelegere. Hristos a inviat! Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Sincere condoleante prietenului nostru Danut. Tatal lui, un om deosebit a trecut in nefiinta. Dumnezeu sa-l odihneasca. Suntem alaturi de el si de familia indurerata. Cine vrea sa vina la Santana la ora 19,15 la intresectie Petrom de la centura spre Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Hristos a inviat, si condoleante lui Danut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 ceau, am nevoie de lazi laterale pentru aprilia pegaso (1997) si suporti. Daca m-ar ajuta cineva i-as fi recunoscator ca bani pentru lazi noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 caut/cumpar/iau/cum vreti voi... cauciuc spate 130/80/17 enduro, chiar si second dc e in stare buna, adica sa ma tina pana importa din nou heidenau.ro K60 Scout pt ca deocamdata nu au mai reusit. asta maine cel mai devreme/tarziu trai bun' Mesaj completat Marti, 3 mai, ora 18, Timisoara, libraria Cartea de Nisip Lansare carte ""Vand kilometri" de Mihai Barbu, cu Mihai prezent. Eu, dc o sa fie totul bine o sa merg. E numa' bun prilejul pt un imbold... Altii...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Mesaj completat Marti, 3 mai, ora 18, Timisoara, libraria Cartea de Nisip Lansare carte ""Vand kilometri" de Mihai Barbu, cu Mihai prezent. Eu, dc o sa fie totul bine o sa merg. E numa' bun prilejul pt un imbold... Altii...? ce ma vine Mihai la TM ?.... creca vin si io, ne vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 La Multi Ani Florian!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate