nashoo Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Nu, acolo o mai ramas singura sursa de gandire! Deci trebuie sa le las neaparat Pai aialalta sursa de gandire nu o mai ai ? (aia a barbatilor...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Pai aialalta sursa de gandire nu o mai ai ? (aia a barbatilor...) N-am mai folost-o de mult! (Gândirea! ) Later Edit: Stie cineva sa aibe careva in Arad pe stoc brauri dinastea simple la 5 euro? Link Poate stie cineva si ma duc direct... sa numai caut pe la fiecare! Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 (editat) pe Saguna la Kymco cred ca o sa gasesti... nu promit nimic dar anul trecut (sau acum 2 ani ) erau cu 20-30 lei erau brauri simple Editat Iulie 17, 2011 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielsmx Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 vad ca ai aceasi motocicleta ca si mine ..poate ne intalnim pe la vreo tura, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Un site util pentru cei care vor sa stie intre ce ore se poate sta la soare. Se spune despre radiatiile UV, cat de puternice sunt intre anumite intervale orare si cum sa va feriti de ele. http://www.uvawareness.com/uv-forecast/uv-forecast.php?location=arad Suspendarea dreptului de a conduce autovehicule este o sanctiune complementara care se dispune pentru 30, 60 sau 90 de zile, in functie de gravitatea faptei comise. Insa, daca se indeplinesc anumite conditii, aceasta perioada poate fi scurtata. Afla cum: Potrivit art. 104 din Codul Rutier, la cererea titularului permisului de conducere, perioadele de suspendare ale dreptului de a conduce autovehicule se pot reduce, dar la nu mai putin de 30 de zile. Pentru a beneficia de aceasta masura, trebuie, printre altele, sa sustii un test de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie si sa obtii un punctaj de trecere. Verificarea cunoasterii regulilor de circulatie se efectueaza de catre serviciul politiei rutiere care te are in evidenta si consta in completarea unui test-grila, ce contine 15 intrebari din legislatia rutiera. Pentru a promova, sunt necesare raspunsuri corecte la cel putin 13 intrebari. In afara de a fi admis la testul de legislatie rutiera, pentru a beneficia de reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce, mai trebuie sa indeplinesti alte trei conditii, conform art. 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. Mai exact, este obligatoriu: sa fi obtinut permisul cu cel putin un an inainte de savarsirea faptei; sa NU fi beneficiat de reducerea perioadei de suspendare in ultimii trei ani de la data savarsirii faptei; sa NU ti se fi suspendat dreptul de a conduce in ultimii doi ani de la data savarsirii faptei. Actul normativ mentionat anterior precizeaza si cazurile in care nu ai dreptul sa soliciti reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce, si anume: perioada de suspendare a fost majorata, conform legii; ai cumulat, din nou, cel putin 15 puncte de penalizare in urmatoarele 12 luni de la data expirarii ultimei suspendari a dreptului de a conduce; ai fost implicat intr-un accident de circulatie din care au rezultat numai pagube materiale, iar rezultatul testarii aerului expirat sau al probelor biologice a stabilit ca ai condus autoturismul sub influenta alcoolului; dreptul de a conduce ti-a fost suspendat ca urmare a neopririi la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori in curs de coborare sau cand semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt in functiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Kre ma ajutati cu un chit de lant pentru Triumph Daytona 600 din 2003....fata cre'k 13 sau 14 pinioane..spate 45...Daca stiti ceva kit la pret bun si imi spuneti unde va multumesc din toata inima...in plus daca stiti cine mi l-ar pune si la un pret rezonabil...adik mie mi-au spus 150 RON...mi se pare putin cam scump. Am gasit chit lant DID la 900, lant DID si pinioane nush ce marca 730sc la , si am gasit ceva nemtesc la 530 lei setul.... Ma ajutati si pe mine va rog? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Kre ma ajutati cu un chit de lant pentru Triumph Daytona 600 din 2003....fata cre'k 13 sau 14 pinioane..spate 45...Daca stiti ceva kit la pret bun si imi spuneti unde va multumesc din toata inima...in plus daca stiti cine mi l-ar pune si la un pret rezonabil...adik mie mi-au spus 150 RON...mi se pare putin cam scump. Am gasit chit lant DID la 900, lant DID si pinioane nush ce marca 730sc la , si am gasit ceva nemtesc la 530 lei setul.... Ma ajutati si pe mine va rog? Mersi ai gasit CHIT de lant ? e kit ma nu chit, chitul e ala cu care dai pe tabla la masina sau pe motor la carene dupa ce te dai cu el de planeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 ai gasit CHIT de lant ? e kit ma nu chit, chitul e ala cu care dai pe tabla la masina sau pe motor la carene dupa ce te dai cu el de planeta Am nevoie de un costum de ploaie si un cort de 2 pers. imprumut cam o saptamana.. Se risca careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 ai gasit CHIT de lant ? e kit ma nu chit, chitul e ala cu care dai pe tabla la masina sau pe motor la carene dupa ce te dai cu el de planeta Bine mah..kit de lant!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Un scurt montaj de astazi de la cursele de la aeroport. http://www.youtube.com/watch?v=pTH5XZf4ryM Editat Iulie 24, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Un scurt montaj de astazi de la cursele de la aeroport. http://www.youtube.com/watch?v=pTH5XZf4ryM Frumos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby K77 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) Kre ma ajutati cu un chit de lant pentru Triumph Daytona 600 din 2003....fata cre'k 13 sau 14 pinioane..spate 45...Daca stiti ceva kit la pret bun si imi spuneti unde va multumesc din toata inima...in plus daca stiti cine mi l-ar pune si la un pret rezonabil...adik mie mi-au spus 150 RON...mi se pare putin cam scump. Am gasit chit lant DID la 900, lant DID si pinioane nush ce marca 730sc la , si am gasit ceva nemtesc la 530 lei setul.... Ma ajutati si pe mine va rog? Mersi Da, interesant. La cate mobre ca a ta sunt prin zona sau prin Romania poate are careva prin pod sau prin pivnita piesele de care ai nevoie, plus ca nici nu stii exact cate pinioane... Lasand gluma pe mai tarziu...incearca la All Moro Wear sau la Arici Moto, ei pot comanda piese pt mobre, sau daca ai cunostinte de Ebay, poate ai noroc. Multa bafta la gasit fiere... Editat Iulie 25, 2011 de Gaby K77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Kre ma ajutati cu un chit de lant pentru Triumph Daytona 600 din 2003....fata cre'k 13 sau 14 pinioane..spate 45...Daca stiti ceva kit la pret bun si imi spuneti unde va multumesc din toata inima...in plus daca stiti cine mi l-ar pune si la un pret rezonabil...adik mie mi-au spus 150 RON...mi se pare putin cam scump. Am gasit chit lant DID la 900, lant DID si pinioane nush ce marca 730sc la , si am gasit ceva nemtesc la 530 lei setul.... http://flashkatalog.louis.de/Katalog/2011/pdfs/1049.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Kre ma ajutati cu un chit de lant pentru Triumph Daytona 600 din 2003....fata cre'k 13 sau 14 pinioane..spate 45...Daca stiti ceva kit la pret bun si imi spuneti unde va multumesc din toata inima...in plus daca stiti cine mi l-ar pune si la un pret rezonabil...adik mie mi-au spus 150 RON...mi se pare putin cam scump. Am gasit chit lant DID la 900, lant DID si pinioane nush ce marca 730sc la , si am gasit ceva nemtesc la 530 lei setul.... Ma ajutati si pe mine va rog? Mersi Ai PM , cu oferta completa pt kit de lant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Cik e cea mai rapida motocicleta din lume...si cik e Busa...nu seamana...si-a batut ala joc de arhitectura deosebita a unei Buse:( http://www.4tuning.ro/moto/cea-mai-rapida-motocicleta-din-lume-atinge-502-km-h-video-de-la-bord-9870.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_4Tuning.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_40605 In plus....Sigur e cea mai rapida??? Editat Iulie 26, 2011 de Oti121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 ala a facut-o mai aerodinamica pt cursa de 1.5 km. Si poti spune linistit ca e cea mai rapida motocicleta pe care stai pe sa, nu masina cu 2 roti ca "motocicletele" facute pt viteza maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Cik e cea mai rapida motocicleta din lume...si cik e Busa...nu seamana...si-a batut ala joc de arhitectura deosebita a unei Buse:( http://www.4tuning.ro/moto/cea-mai-rapida-motocicleta-din-lume-atinge-502-km-h-video-de-la-bord-9870.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_4Tuning.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_40605 In plus....Sigur e cea mai rapida??? Probabil se subintelege ca e cea mai rapida motocicleta de productie de serie.Ca aspect....aiurea...stickere peste tot , dar seamana ca design cu un avion ....cu o aripa de avion=>aerodinamica cat incape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Cik e cea mai rapida motocicleta din lume...si cik e Busa...nu seamana...si-a batut ala joc de arhitectura deosebita a unei Buse:( pai normal ca a schimbat aspectul, busa nu avea aerodinamica pt 500km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 pai normal ca a schimbat aspectul, busa nu avea aerodinamica pt 500km/h Clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Cik e cea mai rapida motocicleta din lume...si cik e Busa...nu seamana...si-a batut ala joc de arhitectura deosebita a unei Buse:( http://www.4tuning.ro/moto/cea-mai-rapida-motocicleta-din-lume-atinge-502-km-h-video-de-la-bord-9870.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_4Tuning.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_40605 In plus....Sigur e cea mai rapida??? ce om ba, aia e motocicleta prototip, de aia are asa carenele pentru a avea o aerodinamica mai buna, ai auzit de carene de pista? uitate la o motocicleta normala de serie si uitat-te la una de concurs , vezi cu totul o alta aerodinamica si alt design chiar si alt motor, pai numa blocul motor al unei motociclete din Moto Gp costa cateva sute de mii de euro. Subliniez dute tu cu motorul cu 150 km/h aplecat peste rezervor apoi ridicti capul si pieptul deaspura parbrizului si carenei fara sa lasi de acceleratie, o sa constati ca viteza scade cau cativa km/h. Aerodinamica tati Editat Iulie 26, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 ce om ba, aia e motocicleta prototip, de aia are asa carenele pentru a avea o aerodinamica mai buna, ai auzit de carene de pista? uitate la o motocicleta normala de serie si uitat-te la una de concurs , vezi cu totul o alta aerodinamica si alt design chiar si alt motor, pai numa blocul motor al unei motociclete din Moto Gp costa cateva sute de mii de euro. Subliniez dute tu cu motorul cu 150 km/h aplecat peste rezervor apoi ridicti capul si pieptul deaspura parbrizului si carenei fara sa lasi de acceleratie, o sa constati ca viteza scade cau cativa km/h. Aerodinamica tati Ba da mare betmen esti tu...le stii pe toate...poti sa nu mai comentezi intruna si sa lasi topicul pt dicutii...cred ca se cam satura lumea de prostiile tale. Cu totii stim ce e o carena....desteptule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Subliniez dute tu cu motorul cu 150 km/h aplecat peste rezervor apoi ridicti capul si pieptul deaspura parbrizului si carenei fara sa lasi de acceleratie, o sa constati ca viteza scade cau cativa km/h. Aerodinamica tati Greseala, nu scade viteza, este insesizabil fnomenul. Lucrul mecanic e acelasi in motor doar ca va creste putin consumul de combustibil, mobra trebuind sa consume mai mult ca sa invinga la aceiasi viteza forta aerului. Nu ai tu atata piept ca sa invingi zecii de cai putere de la mobra. ...poti sa nu mai comentezi intruna si sa lasi topicul pt dicutii... Mi se pare mie sau asta nu-i topicul pentru discutii??? Gresesc? Parca trebuia sa fii la Bratislava azi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Cine e omul asta ca-l vad pe toate topicurile?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Cine e omul asta ca-l vad pe toate topicurile?) Oti, prietenul nostru de suferinta. Doar ca e tinerel si prea entuziasmat in ce face. Vezi la profil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Oti, prietenul nostru de suferinta. Doar ca e tinerel si prea entuziasmat in ce face. Vezi la profil! Sunt de-odata cu fiu'to Kato...acelasi an, aceeasi luna si aceeasi zi:P Nu mai scriu nimic pe forum...am cont de 2 ani si nu am scris nik pana acum...am zis sa scriu si eu ceva....dar nu mai scriu...gata...ma dau batut:) Editat Iulie 26, 2011 de Oti121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate