ar88rol Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 vad ca unii au luat-o in nume de rau asta cu clubul, am primit chiar si injuraturi pe messenger referitor la site/blog cum vreti sa ii spuneti. Ce sa mai zic astia suntem noi Aradul cand cineva propune sau incearca sa faca ceva este luat peste picior , considerat fraier,dobitoc,(cuvant urat) sau ce mai stiu eu ce. Fratilor nu vreti sa aveti de a face cu ce am propus eu nu va obliga nimeni sa intrati ,nu am venit eu si v-am tras de mana , eu doar am propus sa facem ceva, cum altii pot si noi putem. Ideea mi-a venit vizitand mai multe siteuri ale diferitelor cluburi moto din tara, deocamdata e pe blogspot deoarece am zis sa vad cum merge si daca treaba va merge il voi trece pe site, dupa cum vad eu treaba nu prea merge dar asta e eu am incercat, cati o sa fim atatia o sa fim. Poate pe viitor o sa se alature mai multi oricine e binevenit. Numai Bine !Mesaj completat de asta si tara asta si tot ce inseamna Romania e unde e pentru ca (n`are sens sa fim uniti pentru a face ceva important.) da cine a injurat pe "mess"..? ca sa ne explice motivul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 da cine a injurat pe "mess"..?ca sa ne explice motivul Eu ! Si daca am ceva de explicat , i-am explicat lui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 4, 2009 Autor Share Postat Decembrie 4, 2009 Nu am nevoie de un club sau de altceva ca sa ma dau cu mobra.Chestiile astea ma depasesc.Si cand am fost la Motoveterani la cele doua intruniri sa vorbit pro si contra despre asa zisul culb al veteranilor motociclisti activi din Romania (AMOVERO).Am ramas doar in stadiul de grup pana la urmatoarele sedinte.Chestia asta cu clubul implica si obligatii din partea membrilor,bani,actiuni,etc.Ca sa nu moara trebuie ca membrii lor sa fie activi,nu-i suficient sa porti pe spate emblema clubului iar tu sa nu ai nimic in comun cu acesta,desi esti membru.Nu se poate intra in club ca la un cinema.Nu intra oricine.Trebuie sa ai recomandari de la cativa membrii ai clubului,devii ,,membru suport" adica dai un fel de test pe o perioada anume(activitate,comportament,etc) de timp iar la finalul perioadei de test intri in urma votului membrilor.Membrii care infiinteaza un club moto trebuie sa fie de un comportament si moralitae exemplara pentru o anumita comunitate moto.Deci practic dupa mine trebue sa-i daruiesti mult timp.E o chestiune de onoare cand porti emblema clubului tau in final, mai ales cand cineva din alt loc unde mergi prima data iti spune in fata: oooooooo Arad Bikers,respect,am auzit multe de voi.Sau:mai,da ce-i clubul asta Arad Bikers ca nu am auzit nimic de el... Drept urmare din timpul liber care il mai am si zilele de trait prefer sa fiu liber si sa ma duc unde vreau eu,nu unde vrea clubul.Trezii rebelul din mine,na. ...gura ta adevar graieste!!!!... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Din pacate a fost ''away'' o vreme si nu am putut urmari topicul, abia azi am vazut postarea ta... Presupun ca e tardiv... nu-i nici o problema , deci vii sambata cu noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 (editat) Ceaaaaaaaaaaaaaau,.. nu vii cu noi sambata? paul89 nu-i nici o problema , deci vii sambata cu noi ? Problema se pune in felul urmator: eu sunt in concediu la parinti, in Ineu, la fel si motorul meu... Daca a ramas stabilita destinatia Casoaia, nu treceti prin Ineu si de aici mergem spre Casoaia, prin Tarnova? Incerc sa mai vorbesc si eu cu cativa baieti care nu frecventeaza forulumul. Ei, ce ziceti? Editat Decembrie 4, 2009 de Robert_900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 (editat) Ceaaaaaaaaaaaaaau,.. nu vii cu noi sambata? paul89 nu-i nici o problema , deci vii sambata cu noi ? Problema se pune in felul urmator: eu sunt in concediu la parinti, in Ineu, la fel si motorul meu... Daca a ramas stabilita destinatia Casoaia, nu treceti prin Ineu si de aici mergem spre Casoaia, prin Tarnova? Incerc sa mai vorbesc si eu cu cativa baieti care nu frecventeaza forulumul. Ei, ce ziceti? Scuze pt postul dublu. Nu stiu de ce dar a aparut de doua ori si nici nu mai pot sa sterg...doar sa editez Editat Decembrie 4, 2009 de Robert_900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 paul89nu-i nici o problema , deci vii sambata cu noi ? Problema se pune in felul urmator: eu sunt in concediu la parinti, in Ineu, la fel si motorul meu... Daca a ramas stabilita destinatia Casoaia, nu treceti prin Ineu si de aici mergem spre Casoaia, prin Tarnova? Incerc sa mai vorbesc si eu cu cativa baieti care nu frecventeaza forulumul. Ei, ce ziceti? Scuze pt postul dublu. Nu stiu de ce dar a aparut de doua ori si nici nu mai pot sa sterg...doar sa editez eu cam o duc prost cu benzina si oricum depinde si de restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Pai hai sa vedem ce zic si restu...poate sunt de acord...pe unde aveti traseu? Prin Siria, nu? Unde o luait spre Casoaia? Eu acum vb si cu baietii din Ineu, incerc sa-i strang si pe ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Pai hai sa vedem ce zic si restu...poate sunt de acord...pe unde aveti traseu? Prin Siria, nu? Unde o luait spre Casoaia? Eu acum vb si cu baietii din Ineu, incerc sa-i strang si pe ei. da pe la siria astept sa intre Korben Dallas pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 da pe la siria astept sa intre Korben Dallas pe mess M-am gandit, nu vreau sa par nesimtit... Daca nu vreti sa vizitati si Ineul atunci o sa vin eu incolo si ne intalnim pe traseu, probabil in Siria, stabilim si o ora. Problema e sa mai gasesc pe cineva, dar cred ca e aproape rezolvat, am dat si eu zvonul in zona si din cati sunt pe aici tot o sa gasesc unul... E sambata si multi ori lucreaza ori au treburi pe acasa... Cine mai vine, in afara de Hondita si Nicu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 M-am gandit, nu vreau sa par nesimtit... Daca nu vreti sa vizitati si Ineul atunci o sa vin eu incolo si ne intalnim pe traseu, probabil in Siria, stabilim si o ora. Problema e sa mai gasesc pe cineva, dar cred ca e aproape rezolvat, am dat si eu zvonul in zona si din cati sunt pe aici tot o sa gasesc unul... E sambata si multi ori lucreaza ori au treburi pe acasa... Cine mai vine, in afara de Hondita si Nicu? am vorbit cu "Nicu si am zis ca 100 km pe frigul asta e destul nicupirlea: va fi maxim 10 grade " deci in Siria sau Masca depinde unde vrei si unde poti sa vii ,noi la 12:30-12:40 plecam din arad pe la 13:00 si ceva ajungem in siria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Ok. Lasa-mi un nr. de tel si daca ajung la 13.00 in Siria te sun. Pe mine ma gasiti pe 0722 861 259. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 am vorbit cu"Nicu si am zis ca 100 km pe frigul asta e destul nicupirlea: va fi maxim 10 grade " deci in Siria sau Masca depinde unde vrei si unde poti sa vii ,noi la 12:30-12:40 plecam din arad pe la 13:00 si ceva ajungem in siria Da eu vin numa sa nu merem ca nebunii ,atita va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 MCTRUST???????????????,NU AM VAZUT NIMIC ORGANIZAT DE EI,MAI MULTE AM FACUT SI FACEM NOI ASTIA DEZORGANIZATI scuze nu vreau sa jignesc clubul ,avand mai multe filiale in tara ,dar eu ca aradean nu stiu mai nimic ,organizat de mc.arad ,rog pune ti-ma la curent(ca sa stiu despre ce e vorba),deci un membru ceva sa dea detaliii.numai bine Mesaj completat Da eu vin numa sa nu merem ca nebunii ,atita va rog 140 ca de obicei?e ok ,radarele asteapta(vin sarbatorile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 scuze nu vreau sa jignesc clubul ,avand mai multe filiale in tara ,dar eu ca aradean nu stiu mai nimic ,organizat de mc.arad ,rog pune ti-ma la curent(ca sa stiu despre ce e vorba),deci un membru ceva sa dea detaliii.numai bineMesaj completat 140 ca de obicei?e ok ,radarele asteapta(vin sarbatorile) NU chiar atata 100,110 nu ajunge pe frigu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 NU chiar atata 100,110 nu ajunge pe frigu asta de-acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 NU chiar atata 100,110 nu ajunge pe frigu asta aha legal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 de-acord dupa mine ajunge atita cine vrea mai mult poate sa mearga fiecare cu gustu lui Mesaj completat aha legal? Am zis in afara localitatilor si unde ii drumu bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 140 ca de obicei?e ok ,radarele asteapta(vin sarbatorile) Radare pe Arad - Siria? S-o vad si p'asta @micutu: In niciun caz nu cred ca vom merge cu 140, nu cred ca avem unde Si chiar daca o sa-mi alunece putin mana pe acceleratie, promit ca va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Radare pe Arad - Siria? S-o vad si p'asta @micutu: In niciun caz nu cred ca vom merge cu 140, nu cred ca avem unde Si chiar daca o sa-mi alunece putin mana pe acceleratie, promit ca va astept Mersi ne auzim miine in peco in micalca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Mersi ne auzim miine in peco in micalca Daca vei deschide ochii putem chiar sa ne si vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 (editat) Radare pe Arad - Siria? S-o vad si p'asta @micutu: In niciun caz nu cred ca vom merge cu 140, nu cred ca avem unde Si chiar daca o sa-mi alunece putin mana pe acceleratie, promit ca va astept eu ma pot tine dupa tine si pot sa trec si pe langa tine deci promit ca va astept Mesaj completat daca si maine o sa am durerea asta de cap atunci 100 km\h constant Editat Decembrie 4, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 eu ma pot tine dupa tine si pot sa trec si pe langa tine Doar in linie dreapta In viraje nu prea cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 eu ma pot tine dupa tine si pot sa trec si pe langa tine deci promit ca va astept Mesaj completat daca si maine o sa am durerea asta de cap atunci 100 km\h constant Asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Doar in linie dreaptaIn viraje nu prea cred o-m trai si o-m vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate