ishmael Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Arad - Timisoara -<CarpatAir>- Cluj. E cel mai fara gropi drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 imi pare rau dar e nevoie de masina care va fii plina de bagaje fiindca nu stim exact cat stam acolo si pentru miscarea in oras ... Nu neaparat sa fie lacrima drumul , ma refer de asfaltari si/sau drumuri cum a fost "noul asfalt" de langa Zimand Cuz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiar Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Va rog sa imi spuneti care e cel mai bun drum la Cluj ... nu , nu scapati de mine ... parintii mei pleaca cu sora-mea pentru niste analize si poate chiar internare . Un drum care chiar daca este putin mai lung sa nu fie ca si dupa razboi (ma refer la gropi) . Multumesc anticipat Sper ca nu sunt probleme prea grave desi daca chiar la Cluj trebuie sa mearga.... Multa sanatate ii urez!!! Nu stiu cum este drumul Oradea - Cluj dar Arad-Oradea este cam dezastru asa ca o varianta de drum bun ca si asfalt ( desi mai lung) ar fi Arad-Deva-Alba-Cluj. Npo aseara am venit pe ruta Alba-Deva-Arad si este OK iar verisorii nostri au plecat pe ruta Alba-Cluj-Oradea si la fel au zis ca este drumul foarte bun. Deci ruta verificata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Sper ca nu sunt probleme prea grave desi daca chiar la Cluj trebuie sa mearga.... Multa sanatate ii urez!!!Nu stiu cum este drumul Oradea - Cluj dar Arad-Oradea este cam dezastru asa ca o varianta de drum bun ca si asfalt ( desi mai lung) ar fi Arad-Deva-Alba-Cluj. Npo aseara am venit pe ruta Alba-Deva-Arad si este OK iar verisorii nostri au plecat pe ruta Alba-Cluj-Oradea si la fel au zis ca este drumul foarte bun. Deci ruta verificata. Multumim frumos Si noi speram sa nu fie probleme grave , dar a fost operata recent (acum o luna) , acum 3 saptamani a fost din nou in spital si ieri s-a simtit rau asa . Inca o data multumim frumos pentru informatii Numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) Salutare! Imi trebuie o bucata de plastic de max 1mm ori colorat (maro,gri,violet,etc),dar sa se vada prin el ca la ochelari de soare, ori transparent (pun eu folie) fasie de 5 cm / 30 cm sau daca e mai mare o tai eu. Dar dimensiunile astea sunt minime. Vreau sa fac parasolar la o casca normala. Contra cost bineanteles. Mersi! Editat Aprilie 12, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Am eu ceva.Cind treci prin Siria suna-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 unii motociclisti tin neaparat sa se faca de cacao. Apropos de cacao: La multi ani!!!!! Site-ul zice ca: branconier(26) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 cica apropo de cacao LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) mersi mersi pai nu puteam sa scriu k k t, ca automat aparea "cuvant urat" Editat Aprilie 13, 2010 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) La Multi Ani Dani!!! Editat Aprilie 13, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 LA MULTI ANI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzganuu Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 La multi ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 La multi ani Branconier !!! PS: Stau cam prost cu "bujetu" dar cand fac rost de bani tot nu ma las pana nu-ti dau berile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 La Multi ANi tavy toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 La multi ani ! Si cat mai multi km pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Mersi mersi...sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 ATENTIE LA ASTA: /index.php?...=508227&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 ATENTIE LA ASTA: /index.php?...=508227&hl= buna poanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Sa traiesti La Multi Ani sanatosi impreuna cu familia, Tavi. P.S. Dacia plange dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Mersi mult de tot... P.S. Cred ca francezu sufera rau ca nu mai sunt pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 buna poanta ...nu-i nici o poanta!...e cit se poate de serioasa treaba!...in arad se sta la pinda inca de saptamina trecuta, stau pe linga treceri si pentru filajul la neacordarea de prioritate la pietoni si pentru gaozarii, hahalerele, mirlanii, cocalarii, etc...care trec pe rosu!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 inseamna ca tare nu stau unde trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 merge cineva maine pe pista ? O ora ... ceva ? Mesaj completat eu la 12 o sa fiu la pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 pista ma`si ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate