Larking Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ohh yess:)) si galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) mda... arata si suna bine vitezanele, dar.... in tara se cere enduro... afara din tara se cere touring nu zic ca nu mi-as lua in veac RR, imi plac dar nu recomand. Si minunea asta din imagine(link) este tot ce se poate visa in cele mai dulci vise ale visurilor noastre http://www.xrv.org.uk/forums/attachments/y...acc_007_rgb.jpg Editat Aprilie 19, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) mda... arata si suna bine vitezanele, dar.... in tara se cere enduro... afara din tara se cere touring nu zic ca nu mi-as lua in veac RR, imi plac dar nu recomand.Si minunea asta din imagine(link) este tot ce se poate visa in cele mai dulci vise ale visurilor noastre http://www.xrv.org.uk/forums/attachments/y...acc_007_rgb.jpg ...gusturile nu se discuta.... si cum am zis, poate ma trezesc cu un enduro... poate imi iau BMW... ... glumesc, nu ma las de HONDAAAAAAAA Editat Aprilie 19, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 foarte bine faci HONDA ii HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 HONDA ii HONDA mda , bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 mda... arata si suna bine vitezanele, dar.... in tara se cere enduro... afara din tara se cere touring nu zic ca nu mi-as lua in veac RR, imi plac dar nu recomand.Si minunea asta din imagine(link) este tot ce se poate visa in cele mai dulci vise ale visurilor noastre http://www.xrv.org.uk/forums/attachments/y...acc_007_rgb.jpg da la incredibil de micul pret de 18.000 de ciuposh (achtung, PLUS TAXE). da nah, unele chestii merita credit hepatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 foarte bine faci HONDA ii HONDA Asta e ca si cum ai spune ca Windows e Windows Cu upgrade-uri si antivirusi si probleme În ultimii ani, Honda face cele mai urâte motociclete Mă leÂşi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Asta e ca si cum ai spune ca Windows e WindowsCu upgrade-uri si antivirusi si probleme În ultimii ani, Honda face cele mai urâte motociclete Mă leÂşi? Urat ii TDM-ul.... cum am zis gusturile nu se discuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 nu ti rusine ? cum adica tdm urat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 nu ti rusine ? cum adica tdm urat ? Nu mi-e rusine deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Urat ii TDM-ul.... cum am zis gusturile nu se discuta.... TDM-ul este urat? este parerea ta si ti-o respect fara sa ma supar hai sa-ti traduc ce am vrut sa zic: Cele mai urate motociclete de pe piata ultimilor 3-4 ani vin de la Honda Nu am zis de CB sau de DN sau de Paneuropean sau altceva Pur si simplu sunt de parere ca cei de la Honda nu ai simtit corect trend-ul in materie de design moto, sau ca vor sa vina pe piata cu designuri noi, ceea ce intotdeauna este riscant: poate va prinde la public, poate nu Asta nu inseamna ca TOATE motocicletele Honda sunt urate Nu uita ca am si un Transalp in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Sa vina 1 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 DIXIT !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Sa vina 1 Mai Sa merem la poker run Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 sa ploua si sa fie vreme urata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 aia ii pecica mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 sa ploua si sa fie vreme urata! taci in frast... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 SUPERBIKE www.tion.ro/stiri/timis/articol/ionel-pascota-castiga-prima-cursa-din-acest-an/cn/news-20100420-02181677 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Mai frate ce fac oamenii astia in unele cazuri, minuni nu alta... http://frumusete.protv.ro/video-transforma...1/pagina-2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Mai frate ce fac oamenii astia in unele cazuri, minuni nu alta... http://frumusete.protv.ro/video-transforma...1/pagina-2.html De ce nu le arata din start imbracate asa , fardate , fara kukeri ? etc etc ... nu odata jegoase si nici cum , si dupa aia zici ca mere la GALA nu stiu care ! Aici 80% face haina , fardurile , vopsitu parului , freza ... si apoi ce o facut cutitu! Oricum arata mai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 /index.php?showtopic=512164 ... ideea ii ca daca nu se respecta nici macar culoarea rosie a semaforului atunci nush ce sa zic.... eu de multe ori stau si ma uit in interseactia de pe Banu Maracine, ca se face rosu si mai trec 2-3 masini dupa.... trist? nuuu... enervant... imi vine sa dau cu piatra dupa ei... sa nu mai zic de faze cand in sensul giratoriu ala de pe banda 3 (din interiorul sensului) face dreapta sa paraseasca sensul si taie 2 benzi... tarani si idioti cu masini scumpe de obicei... pt ca ei au voie sa faca orice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 /index.php?showtopic=512164 ... ideea ii ca daca nu se respecta nici macar culoarea rosie a semaforului atunci nush ce sa zic.... eu de multe ori stau si ma uit in interseactia de pe Banu Maracine, ca se face rosu si mai trec 2-3 masini dupa.... trist? nuuu... enervant... imi vine sa dau cu piatra dupa ei... sa nu mai zic de faze cand in sensul giratoriu ala de pe banda 3 (din interiorul sensului) face dreapta sa paraseasca sensul si taie 2 benzi... tarani si idioti cu masini scumpe de obicei... pt ca ei au voie sa faca orice... nu mai ii acuza atata pe conservari ca nici unii motociclisti nu sunt mai breji, pleaca de la semafor intr-o roata, tureaza motorul la semafor de iti sar timpanele afara, fac slalom printre masini, trec pe rosu si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 nu mai ii acuza atata pe conservari ca nici unii motociclisti nu sunt mai breji, pleaca de la semafor intr-o roata, tureaza motorul la semafor de iti sar timpanele afara, fac slalom printre masini, trec pe rosu si multe altele ...la momentul de fata e vb de un accident unde (IARA) nu motociclistul a fost de vina.... in rest cred ca vorbim despre aceeasi categorie de oameni,.. motociclistii de fitze si cocalari pe 4 roti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Ma bag si eu in seama ca in ultima vreme citeam des topicurile "straine" caci ma bate gandu sa-mi iau alt moto. Deci... În ultimii ani, Honda face cele mai urâte motocicleteMă leÂşi? Face motoare frumoase... CBF 600 (noua favorita ), Transalp Urat ii TDM-ul.... cum am zis gusturile nu se discuta.... TDM-ul e misto... era sa vin la Arad ca e una de vanzare pe acolo ... na.. Yamaha vs. Honda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 baietii (si fetele) .... am pus-o /index.php?...p;#entry2396607 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate