Profile Deleted Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) ascultati ce zice , multi de aici au primit motor mura in gura , nu au lucrat o zi pentru el Da, eu si Paul am primit mura in gura corect, si multi altii la fel, si tu daca aveai motor, il primeai mura in gura pentru ca nu ai cum la varsta asta sa iti cumperi unul pe banii tai, cel putin nu pe bani facuti curat. Editat Mai 24, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Da nu sunt membru.Si nu am comentat nimica.Da sunt primit ca umblu cu acesti oameni de 3 ani de zile.2007 daca nu mai bine. In momentul in care am cunoscut acesti oameni am fost calare.Pot si demosnstra prin pozele pe care le tin si la care ma holb aproape zilnic amintind-umi de vremurile bune. Ah scuze,nu am avut motor de 125 in sus poate chiar 600 ca e la moda,da bine.Am avut un simson de49 cu schimbator la mana WoW.Este vreo problema ca sunt alaturi de oamenii astia?Avusesem discutii de genul.Multi dintre voi NU stiti cum arat calare:1 nu ati fost acolo sa ma vedeti cand bateam drumurile.Acuma,am si eu probleme personale care imi fac viata pe 2 roti imposibila.ba chiar viata de zi cu zi imposibila.2 nu prea accept sa fiu jignit de statutul de pasager pe care il am momentan,deoarece nimeni din cei care ma jignesc nu au fost acolo sa imi intinda o cheie de 10 cand aveam nevoie pt ca nu ma cunosteau,pate nici nu aveau motor pe vremea aceea.In fine chiar tin sa imi deschid din nou sufletul sa va zic,ma dor jignirile acelea pt ca sa am motorul acela am muncit mult sa il reconditionez,sa ii dau ceea ce ii trebuie sa functioneze.Am inceput de jos,de acolo de unde multi nu stiu.Am ajuns la un nivel de la care am ajuns din nou la 0.Acuma trebuie din nou sa ma ridic la un nivel 1,2,3 etc.3 Nu cred ca am deranjat pe nimeni prin prezenta mea si daca am facut-o imi cer scuze.Am incercat sa stau pe langa oameni in primul rand pt a invata lucruri pt care le multmesc. Puiu, stai calm ca am io permis si motor, dar dupa balacareala asta de pe aici si dupa alte cateva faze faine stau serios pe ganduri sa-mi vad de treburi. Alegerea este individuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 O my God.... ce-i aici... ...speram sa terminati cu cearta pana vin acasa... (caci eu mai bine am uzat cauciucurile pana la Budapesta si inapoi in zilele astea... ) .. dar in loc sa se incheie discutia asta si sa se vada fiecare de treaba lui, povestea asta a devenit o telenovela de 92341657 episoade, si sincer, chiar problemele personale... pe MOTOCICLISM.RO ..... Ar trebui organizat un meeting, unde sa vine fiecare care are ceva de spus... LIVE... alta solutie nu vad... dar in orice caz... e cam exagerat ce se intampla aici,... haideti sa ne RESPECTAM un pic intre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciupri Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Dar intreb si eu de curios : Ce i-ai facut la motor de ti-a fugit 7 luni de-acasa ? Nu mi-a fugit de acasa, l-am luat cu mine in Italia, iar cand m-am intors, nu era momentul sa-l aduc (din cauza ca era iarna). Acum trebuie sa ajunga, dar se pare ca nu cand am sperat eu... adica mai sunt vreo 3 saptamani pana atunci. Oricum, abia astept sa mai fac o plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Ar trebui organizat un meeting, unde sa vine fiecare care are ceva de spus... LIVE... alta solutie nu vad... Da ... la ... "Din Dragoste" cu Mirce Radu Mesaj completat Da , mai , dar asta este , meseriasul meseriasilor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Nu mi-a fugit de acasa, l-am luat cu mine in Italia, iar cand m-am intors, nu era momentul sa-l aduc (din cauza ca era iarna).Acum trebuie sa ajunga, dar se pare ca nu cand am sperat eu... adica mai sunt vreo 3 saptamani pana atunci. Oricum, abia astept sa mai fac o plimbare... OK Vezi numa cum ( cine ) il aduci sa nu te trezesti cu el tavalit pe toate partile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 OK Vezi numa cum ( cine ) il aduci sa nu te trezesti cu el tavalit pe toate partile Pai banuiesc ca-l aduce in vre-o duba sau platforma... . Te asteptam printre noi la iesiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Pai banuiesc ca-l aduce in vre-o duba sau platforma... . Te asteptam printre noi la iesiri! Kato, nu ma gandeam la Mini Moris sau la Matiz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciupri Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) Pana acum, din 2 drumuri de astea nu a avut decat niste zgarieturi mici pe laterale, sper sa nu fie nevoie sa-l vopsesc Oricum, abia astept sa ajunga, mi s-au lungit urechile de cat am mers pe jos Editat Mai 26, 2010 de Ciupri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Da, eu si Paul am primit mura in gura corect, si multi altii la fel, si tu daca aveai motor, il primeai mura in gura pentru ca nu ai cum la varsta asta sa iti cumperi unul pe banii tai, cel putin nu pe bani facuti curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 /index.php?...p;#entry2448546 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 (editat) dupa ce trec de RAR ( cu actele ma refer ) mai is finantele si cec -ul ...dupa aia mai trebuie sa ma duc undeva? cost aprx : finante\cec + unde mai trebuie sa ma duc? Editat Mai 27, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 dupa ce trec de RAR ( cu actele ma refer ) mai is finantele si cec -ul ...dupa aia mai trebuie sa ma duc undeva? cost aprx : finante\cec + unde mai trebuie sa ma duc? La Politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 dupa ce trec de RAR ( cu actele ma refer ) mai is finantele si cec -ul ...dupa aia mai trebuie sa ma duc undeva? cost aprx : finante\cec + unde mai trebuie sa ma duc? 450 ron daca umbli tu 550 ron prin firma de inmatriculari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 28, 2010 Autor Share Postat Mai 28, 2010 dupa ce trec de RAR ( cu actele ma refer ) mai is finantele si cec -ul ...dupa aia mai trebuie sa ma duc undeva? ...da!...neaparat in alpi si sa nu cumva sa nu dai turul greciei!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 ...da!...neaparat in alpi si sa nu cumva sa nu dai turul greciei!.. toate la timpul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Salutare.. am o problema .. maine ( duminica ) ii pot gasi pe baietii de la AllMoto... aveti un nr de tel unde ii pot gasi? Un coleg de la servici a dat cu spatele si mea lovit motoru ( honda 954 , 2003) carena din dreapta crapata si imi ramane acceleratia blocata si as vrea sa mil repar, as vrea sa ii spun faptasului cam cat ar costa nu vreau sa o lungesc prea mult ca nu vreau sa raman cu ochii in patru.. .numaru meu daca cumva are cineva o carena (0745290293) poate sa sune la orice ora Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Salutare.. am o problema .. maine ( duminica ) ii pot gasi pe baietii de la AllMoto... aveti un nr de tel unde ii pot gasi? 0763488290 ( Sorin ) 0766750949 ( Bogdan ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Care aveti cunostinta de un teren de casa prin oras dati de veste. Front stradal de la minim 16m in sus. Cu facilitati de curent, apa, canal. Exclus Bujac, Gai, Sanicolau. Mersi! Astept PM cu un telefon de legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 care are un DVD-Rom\Cd-Rom\Dvd Writer pe SATA ? am nevoie 2-3 h sa imi reinstalez windowsul ca mi praf pc-ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 care are un DVD-Rom\Cd-Rom\Dvd Writer pe SATA ? am nevoie 2-3 h sa imi reinstalez windowsul ca mi praf pc-ul ... Am eu unu extern p eUSB te intere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 care are un DVD-Rom\Cd-Rom\Dvd Writer pe SATA ? am nevoie 2-3 h sa imi reinstalez windowsul ca mi praf pc-ul ... Uauuuu !! Ti-ai pus PC pe mobra ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Am eu unu extern p eUSBte intere? waii da logic cat timp pot sa imi reinstalez windowsul da ,cand si unde ne vedem? Mesaj completat Uauuuu !!Ti-ai pus PC pe mobra ???? nu,am doar probleme cu pc-ul , am uitat trapa deschisa de la dvd-writer si am cam luat-o din plin ca m-am grabit sa plec La multi ani inca 1 data si iesi odata cu mobra ca plange in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate