Black Wolf Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 ...aaa de aia ti-ai luat Transalp, sa poti sa iesi de pe strada... Pai in evul mediu erau pe strazi piatra cubica si pavaje de genul.Sa fie batjocura sau vor sa ne readuca in evul mediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Kato,spune-mi te rog de unde pot sa comand ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) Kato,spune-mi te rog de unde pot sa comand ulei ? http://www.baiadeulei.ro/categorie.php?categoryId=27 dai aici, adaugi la cos 4 l si dupa aia mergi mai departe. Vezi continut la cosul meu si validezi comanda... iti iei de care vrei.O sa te sune un reprezentant de la firma aia si validezi telefonic comanda.Succesuri! Editat Iunie 18, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 BTW... Kato... daca tot esti in fata calculatorului. Tu ce foloseai pt a curata viziera? sprayul acela... ce, de unde si cat costa ? Asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 BTW... Kato... daca tot esti in fata calculatorului. Tu ce foloseai pt a curata viziera? sprayul acela... ce, de unde si cat costa ? Asflat uscat! E un spray cumparat de la Kaufland, din ala ce inmoaie insectele ca sa fie curatate mai bine de pe masca masinii. Ma folosesc de el si la casca si la mobra inainte de a o spala , daca sunt multe insecte. Foarte bun. Cred ca a fost la un pret de 20 lei jumate de litru cu fas-fasul ala cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Mersi! ... o sa ma uit cand mai trec pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 http://www.baiadeulei.ro/categorie.php?categoryId=27 dai aici, adaugi la cos 4 l si dupa aia mergi mai departe. Vezi continut la cosul meu si validezi comanda... iti iei de care vrei.O sa te sune un reprezentant de la firma aia si validezi telefonic comanda.Succesuri! mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Si eu ma duc sa vad de "fas fasul" ala....e mai la indemana si mai ieftin decat altele "strict" pt viziere si e acelasi (cuvant urat).Banuiesc ca e acolo in coltisorul cu aditivi,cabluri presuri auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Hello Arad moto !! DESTEPTAREAAAAA !! Mai fratilor, mai lasati dr. micii si gratarele deoparte si dati si voi odata pe la pista Las vegas, ca ajungem de rasul intregii tari ! Avem pista, avem campioni grei la nivel national si chiar European si nu va intereseaza decat sa dati cu parul si sa blamati intrunirea de la Pecica (daca nu o fac altii din tara, o facem noi, pentru ca si asa e a noastra, e singura, de alta mai buna se pare ca nu suntem capabili, si oricum e mai comod sa criticam decat sa facem ceva ) Arad bikers, pe langa faptul ca ati deschis topic separat pentru Andrei Filimon (normal ca nu s-a facut nimic si s-a ales praful din programul ala) ati mai pus (indirect) familia la cheltuieli inutile - s-a facut petru ONG (pe cheltuiala TAVI FILIMON ) un banner de 3 metri cu logo de pe site (multi dintre voi habar nu au de aspectul asta pentru ca sunt plecati la INTRUNIRI SI SUPER-EXCURSII )pentru a fi expus la stad in deplasarile la concursuri, in scop de multumire pentru sustinerea care se promitea dar lasa de dorit atat material cat mai ales moral(adica ZERO). Una peste alta fratilor, se pare ca este mai simplu ( pentru unii) sa-i lasam pe cei de la Bacau sa aprecieze rezultatele sportivilor Aradeni, sa facem participatie si sa ridicam in slavi intrunirile altor bikeri din alte judete, iar odata pe an cand avem un eveniment moto de amploare la noi acasa sa vorbim pe forum despre excursia la intrunirea moto de la Timisoara (RESPECT TIMISOARA - NU VREAU SA CREEZ ANIMOZITATI NICI SA FIU INTELES GRESIT) ........NASOL PENTRU COMUNITATE Daca cineva chiar este curios, mai jos am pus spre informare(SURA : SIMINA FILIMON ) Etapa II - viteza pe motodrom scutere Etapa II - Supermoto seniori Etapa II - Supermoto juniori ( clasa 65 si clasa 85) si mai ales: prima etapa de Cupa Europeana + Campionat Est-European la Supermoto care va reuni sportivi din Romania, Bulgaria, Turcia,.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 19, 2010 Autor Share Postat Iunie 19, 2010 Hello Arad moto !!DESTEPTAREAAAAA !! Mai fratilor, mai lasati dr. micii si gratarele deoparte si dati si voi odata pe la pista Las vegas, ca ajungem de rasul intregii tari ! Avem pista, avem campioni grei la nivel national si chiar European si nu va intereseaza decat sa dati cu parul si sa blamati intrunirea de la Pecica (daca nu o fac altii din tara, o facem noi, pentru ca si asa e a noastra, e singura, de alta mai buna se pare ca nu suntem capabili, si oricum e mai comod sa criticam decat sa facem ceva ) Arad bikers, pe langa faptul ca ati deschis topic separat pentru Andrei Filimon (normal ca nu s-a facut nimic si s-a ales praful din programul ala) ati mai pus (indirect) familia la cheltuieli inutile - s-a facut petru ONG (pe cheltuiala TAVI FILIMON ) un banner de 3 metri cu logo de pe site (multi dintre voi habar nu au de aspectul asta pentru ca sunt plecati la INTRUNIRI SI SUPER-EXCURSII )pentru a fi expus la stad in deplasarile la concursuri, in scop de multumire pentru sustinerea care se promitea dar lasa de dorit atat material cat mai ales moral(adica ZERO). Una peste alta fratilor, se pare ca este mai simplu ( pentru unii) sa-i lasam pe cei de la Bacau sa aprecieze rezultatele sportivilor Aradeni, sa facem participatie si sa ridicam in slavi intrunirile altor bikeri din alte judete, iar odata pe an cand avem un eveniment moto de amploare la noi acasa sa vorbim pe forum despre excursia la intrunirea moto de la Timisoara (RESPECT TIMISOARA - NU VREAU SA CREEZ ANIMOZITATI NICI SA FIU INTELES GRESIT) ........NASOL PENTRU COMUNITATE .... ..alin, care-i problema ta?... ....ce treaba ai tu cu ceea ce face fiecare dintre noi si care pe unde se plimba cu motorul?... ....de ce te deranjeaza critica referitoare la intrunirea de la pecica?...crezi ca s-a spus acolo ceva neadevarat?.. ....noi nu suntem o comunitate!...nici nu vom fi!...noi suntem aradeni si asta ne face diferiti de restul lumii!..think about that!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 .... ..alin, care-i problema ta?.......ce treaba ai tu cu ceea ce face fiecare dintre noi si care pe unde se plimba cu motorul?... ....de ce te deranjeaza critica referitoare la intrunirea de la pecica?...crezi ca s-a spus acolo ceva neadevarat?.. ....noi nu suntem o comunitate!...nici nu vom fi!...noi suntem aradeni si asta ne face diferiti de restul lumii!..think about that!.. Faptul ca tu nu simti ca faci parte dintr-o comunitate, sau ca te autoexcluzi, este problema ta Sunt de acord ca nu este INCA o comunitate bine inchegata, dar va fi, e doar o problema de timp, sau poate ca doar se transforma vechea comunitate Uita-te in jurul tau si vei constata ca totusi exista cateva nuclee ale viitoarei comunitati Sunt baieti tineri si neexperimentati, dar sunt convins in timp va iesi ceva bun, mai ales daca vor fi sprijiniti de cei mai vechi Si nu, aradenii nu sunt deosebiti absolut cu nimic fata de altii. Sunt tot atat de destepti, prosti, smecheri, fraieri, devotati sau egoisti ca oricare altii Am si pentru Alin o vorba: Intrunirea de la Pecica TREBUIE sa fie criticata, altfel bietii organizatori nu au niciun feedback asupra activitatii si totul se poate duce pe apa... Muresului Unora le place si lauda, altora nu le place si critica, este principiul de baza al democratiei, implicit a definitiei unui forum, si este foarte bine cu conditia ca discutiile ramana intr-un cadru civilizat Si chiar asa, "ce treaba ai tu cu ceea ce face fiecare dintre noi si care pe unde se plimba cu motorul?" Sponsorizarea unui sportiv e o treaba grea, cine se baga la asaceva trebuie sa fie constient ca nu e vorba de un leu sau doi Hai noroc tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Mai fratilor, mai lasati dr. micii si gratarele deoparte si dati si voi odata pe la pista Las vegas, ca ajungem de rasul intregii tari !Avem pista, avem campioni grei la nivel national si chiar European si nu va intereseaza decat sa dati cu parul si sa blamati intrunirea de la Pecica (daca nu o fac altii din tara, o facem noi, pentru ca si asa e a noastra, e singura, de alta mai buna se pare ca nu suntem capabili, si oricum e mai comod sa criticam decat sa facem ceva ) Arad bikers, pe langa faptul ca ati deschis topic separat pentru Andrei Filimon (normal ca nu s-a facut nimic si s-a ales praful din programul ala) ati mai pus (indirect) familia la cheltuieli inutile - s-a facut petru ONG (pe cheltuiala TAVI FILIMON ) un banner de 3 metri cu logo de pe site (multi dintre voi habar nu au de aspectul asta pentru ca sunt plecati la INTRUNIRI SI SUPER-EXCURSII )pentru a fi expus la stad in deplasarile la concursuri, in scop de multumire pentru sustinerea care se promitea dar lasa de dorit atat material cat mai ales moral(adica ZERO). este o tara libera si fiecare merge unde vrea , nu e obligat nici X nici Y sa mearga la pista doar pentru ca tu nu mergi altundeva decat acolo, altii prefera sa scoata motorul si sa dea o tura sa se recreeze si sa mai iasa din Aradul asta. si referitor la intrunirea de la pecica, aia nu e intrunire moto aia e un fel de balci unde in toti pecicanii se aduna la bere si suc si fac burnouturi cu scuterele si nimeni nu ia nici o masura si multe altele. Numai Bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Faptul ca tu nu simti ca faci parte dintr-o comunitate, sau ca te autoexcluzi, este problema taSunt de acord ca nu este INCA o comunitate bine inchegata, dar va fi, e doar o problema de timp, sau poate ca doar se transforma vechea comunitate Uita-te in jurul tau si vei constata ca totusi exista cateva nuclee ale viitoarei comunitati Sunt baieti tineri si neexperimentati, dar sunt convins in timp va iesi ceva bun, mai ales daca vor fi sprijiniti de cei mai vechi Si nu, aradenii nu sunt deosebiti absolut cu nimic fata de altii. Sunt tot atat de destepti, prosti, smecheri, fraieri, devotati sau egoisti ca oricare altii Am si pentru Alin o vorba: Intrunirea de la Pecica TREBUIE sa fie criticata, altfel bietii organizatori nu au niciun feedback asupra activitatii si totul se poate duce pe apa... Muresului Unora le place si lauda, altora nu le place si critica, este principiul de baza al democratiei, implicit a definitiei unui forum, si este foarte bine cu conditia ca discutiile ramana intr-un cadru civilizat Si chiar asa, "ce treaba ai tu cu ceea ce face fiecare dintre noi si care pe unde se plimba cu motorul?" Sponsorizarea unui sportiv e o treaba grea, cine se baga la asaceva trebuie sa fie constient ca nu e vorba de un leu sau doi Hai noroc tuturor! BINE POSTAT,RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 sa n-o dam in off-topic pe topicul de MotoJoi mai baga 3 pipete de TNT si e gata combinatia lasa ca si-asa da niste rauteuri la rece... parca esti cu tractorul doar cu XJ-ul am mai patit asa... 1-a la relantiu', gaz-frana de motor-gaz-frana de motor... Mesaj completat LA: @papa: am fost azi prin oras la legislatie dar am fost cu conserva cu parintii maine promit ca si daca ii mai da o ploaie ca azi vin PS: daca va prinde cumva pe drum o ploaie ca si astazi franati doar cu frana de motor... si sa nu la turatii mari ca ati belit-o TESTAT DE MINE!!! am mers serpuit 30m dupa ce am lasat frana spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 (editat) maine promit ca si daca ii mai da o ploaie ca azi vin du-te ca o sa fii numa tu cu portarul Mesaj completat PS: daca va prinde cumva pe drum o ploaie ca si astazi franati doar cu frana de motor... si sa nu la turatii mari ca ati belit-oTESTAT DE MINE!!! am mers serpuit 30m dupa ce am lasat frana spate oaau .... merci maestre.... acum ca stim asta vom avea curaj si noi restul sa iesim pe ploaie, ne-ai schimbat viata Editat Iunie 19, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 PS: daca va prinde cumva pe drum o ploaie ca si astazi franati doar cu frana de motor... si sa nu la turatii mari ca ati belit-oTESTAT DE MINE!!! am mers serpuit 30m dupa ce am lasat frana spate de can are scuteru frana de motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 de "can" s-o inventat scosul cheii din contact ... la cele in 4 timpi nu e nevoie Mesaj completat e destul si sa opresti contactul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 de can are scuteru frana de motor? asta e un mod mai elegant de a spune ca franeaza cu talpa de la shlap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 elfu' merita 5% warn pentru vatamare corporala... ma doare burta de la cat am ras PS: faza cu ploaia: am mai fost pe ploaie dar o aderenta atat de proasta ca si acum n-am mai prins... pe pietris era de 2 ori mai buna aderenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Hello Arad moto !!DESTEPTAREAAAAA !! Mai fratilor, mai lasati dr. micii si gratarele deoparte si dati si voi odata pe la pista Las vegas, ca ajungem de rasul intregii tari ! Avem pista, avem campioni grei la nivel national si chiar European si nu va intereseaza decat sa dati cu parul si sa blamati intrunirea de la Pecica (daca nu o fac altii din tara, o facem noi, pentru ca si asa e a noastra, e singura, de alta mai buna se pare ca nu suntem capabili, si oricum e mai comod sa criticam decat sa facem ceva ) Arad bikers, pe langa faptul ca ati deschis topic separat pentru Andrei Filimon (normal ca nu s-a facut nimic si s-a ales praful din programul ala) ati mai pus (indirect) familia la cheltuieli inutile - s-a facut petru ONG (pe cheltuiala TAVI FILIMON ) un banner de 3 metri cu logo de pe site (multi dintre voi habar nu au de aspectul asta pentru ca sunt plecati la INTRUNIRI SI SUPER-EXCURSII )pentru a fi expus la stad in deplasarile la concursuri, in scop de multumire pentru sustinerea care se promitea dar lasa de dorit atat material cat mai ales moral(adica ZERO). Una peste alta fratilor, se pare ca este mai simplu ( pentru unii) sa-i lasam pe cei de la Bacau sa aprecieze rezultatele sportivilor Aradeni, sa facem participatie si sa ridicam in slavi intrunirile altor bikeri din alte judete, iar odata pe an cand avem un eveniment moto de amploare la noi acasa sa vorbim pe forum despre excursia la intrunirea moto de la Timisoara (RESPECT TIMISOARA - NU VREAU SA CREEZ ANIMOZITATI NICI SA FIU INTELES GRESIT) ........NASOL PENTRU COMUNITATE Daca cineva chiar este curios, mai jos am pus spre informare(SURA : SIMINA FILIMON ) Etapa II - viteza pe motodrom scutere Etapa II - Supermoto seniori Etapa II - Supermoto juniori ( clasa 65 si clasa 85) si mai ales: prima etapa de Cupa Europeana + Campionat Est-European la Supermoto care va reuni sportivi din Romania, Bulgaria, Turcia,.... Acuma Papa hai sa fim si unpic realisti cu sponsorizarea unui sportiv nui o chestie usoara iar noi nu am pus pe nimeni sa intre la cheltuieli inutile iar cu plimbarile si excursiile si intrunirile si alte iesiri moto nu putem discuta pentru ca deocamdata fiecare merge unde vrea si face ce vrea e o tara libera si alta chestie cu micii si gratarele aici iara nu poti sa te bagi pentru ca fiecare cu viata lui personala face ce vrea asta este parerea mea eu unul voi fi prezent miine la concurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 19, 2010 Autor Share Postat Iunie 19, 2010 Faptul ca tu nu simti ca faci parte dintr-o comunitate, sau ca te autoexcluzi, este problema taSunt de acord ca nu este INCA o comunitate bine inchegata, dar va fi, e doar o problema de timp, sau poate ca doar se transforma vechea comunitate Uita-te in jurul tau si vei constata ca totusi exista cateva nuclee ale viitoarei comunitati Sunt baieti tineri si neexperimentati, dar sunt convins in timp va iesi ceva bun, mai ales daca vor fi sprijiniti de cei mai vechi Si nu, aradenii nu sunt deosebiti absolut cu nimic fata de altii. Sunt tot atat de destepti, prosti, smecheri, fraieri, devotati sau egoisti ca oricare altii ...nicule, fii te rog mai atent la ce se intimpla in jurul tau!..deschide ochii bine si judeca la rece despre ce se intimpla in aradul asta!....pot sa te ajut eu cu un raspuns: NIMIC!..asta nu-i comunitate moto, este o gasca de impatimiti ai motoarelor care din fericire se cunosc intre ei si care datorita diferentelor de mentalitati nu se vor putea numi decit fortat de imprejurari, COMUNITATE MOTO!... ..DAR, INTRADEVAR TIMPUL LE VA REZOLVA PE TOATE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 du-te ca o sa fii numa tu cu portarul Mesaj completat oaau .... merci maestre.... acum ca stim asta vom avea curaj si noi restul sa iesim pe ploaie, ne-ai schimbat viata =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Faptul ca tu nu simti ca faci parte dintr-o comunitate, sau ca te autoexcluzi, este problema taSunt de acord ca nu este INCA o comunitate bine inchegata, dar va fi, e doar o problema de timp, sau poate ca doar se transforma vechea comunitate Uita-te in jurul tau si vei constata ca totusi exista cateva nuclee ale viitoarei comunitati Sunt baieti tineri si neexperimentati, dar sunt convins in timp va iesi ceva bun, mai ales daca vor fi sprijiniti de cei mai vechi Si nu, aradenii nu sunt deosebiti absolut cu nimic fata de altii. Sunt tot atat de destepti, prosti, smecheri, fraieri, devotati sau egoisti ca oricare altii Am si pentru Alin o vorba: Intrunirea de la Pecica TREBUIE sa fie criticata, altfel bietii organizatori nu au niciun feedback asupra activitatii si totul se poate duce pe apa... Muresului Unora le place si lauda, altora nu le place si critica, este principiul de baza al democratiei, implicit a definitiei unui forum, si este foarte bine cu conditia ca discutiile ramana intr-un cadru civilizat Si chiar asa, "ce treaba ai tu cu ceea ce face fiecare dintre noi si care pe unde se plimba cu motorul?" Sponsorizarea unui sportiv e o treaba grea, cine se baga la asaceva trebuie sa fie constient ca nu e vorba de un leu sau doi Hai noroc tuturor! nu va fi, sau pe masura ce trece timpul va fi tot mai nu - care varianta ti-o place mai tare (exceptiile confirma regula, dar x`ul exceptiiei va fi tot mai nesemnificativ in y`u total, mantzalegi ?). pecica vedem anu asta cum o fi. < da` parerea mea umila e ca ar fi absurd - din mai multe perspective - sa lase numai pe cei calare pe motor sa intre, sau mai stiu eu ce alte propuneri castigatoare de genul. (l-am ales pe asta pentru ca a fost unul din cele mai raspandite puncte de critica). > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (pe cheltuiala TAVI FILIMON ) s-a facut un banner de 3 metri cu logo de pe site (multi dintre voi habar nu au pentru a fi expus la stad in deplasarile la concursuri, in scop de multumire pentru sustinerea care se promitea dar lasa de dorit atat material cat mai ales moral(adica ZERO). bannerul ala l-a facut pentru ca eu i-am facut siteul lui andrei , asa ca daca nu cunosti problema nu mai vorbii aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Dincolo de toate replicile si comentariile de aici concursul moto de astazi de pe pista Las Vegas a fost spectaculos, respect bulgarilor felicitari romanilor, am putut urmari niste asi ai mersului cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate