ursu2276 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 prezent duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Atentie! Maine, sambata 21 mai, la ora 15,30 in parcarea magazinului Billa din Micalaca sunt asteptati motociclistii(cu mobrele bineanteles) disponibili si care vor sa vina sa-l conducem la insuratoare pe prietenul nostru Seba. Multumim! Care Seba, ma? Ce motor are? Cum arata? Sau da-ne macar CNP-ul lui ca aflam noi cine e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Prea multe vrei sa stii . Vii bine, nu vii la revedere! Il vei cunoaste sambata daca vii. Si pe frumoasa lui viitoare sotie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Atentie! Maine, sambata 21 mai, la ora 15,30 in parcarea magazinului Billa din Micalaca sunt asteptati motociclistii(cu mobrele bineanteles) disponibili si care vor sa vina sa-l conducem la insuratoare pe prietenul nostru Seba. Multumim! party? merem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Da, da ,,party''; o sa-si lase omu' nevasta la primarie si va face sigur un ,,party'' cu motociclistii...oricum alta treba nu are in agenda pe ziua aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) Astazi fiind liber, pe acasa, mi-am gasit ceva de lucru, ca de obicei. Am facut un suport pe topcase pentru una alta ce se poate agata cu un extensor gen izolir. La final, dupa vreo 2 ore (facut, vopsit si prins pe lada) am ajuns la nivelu asta: Editat Mai 23, 2011 de herlopaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Astazi fiind liber, pe acasa, mi-am gasit ceva de lucru, ca de obicei. Am facut un suport pe topcase pentru una alta ce se poate agata cu un extensor gen izolir. La final, dupa vreo 2 ore (facut, vopsit si prins pe lada) am ajuns la nivelu asta: Sa iti sar in ajutor pun si eu poze cum s-a ajuns pana la stagiu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Exact, Berti a facut cateva poze in timp ce il sudam. Pana la urma eu sunt multumit de ceea ce am facut..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Stie cineva cand va fi Rockfest aka Rock pe Mures ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Cica nu se mai tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Cica nu se mai tine sa-i pish in freza, sper ca se tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Si eu sper..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 "Speranta moare ultima" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 "Speranta moare ultima" Moare si ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Moare si ea... numa' sa n-ai soacra cu numele asta Am auzit ca e ceva pista de cross pe langa aeroport si as vrea sa trec maine pe acolo, imi poate spune cineva putin mai detaliat pe unde e, probabil chiar un screenshot de pe google earth... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 numa' sa n-ai soacra cu numele asta Am auzit ca e ceva pista de cross pe langa aeroport si as vrea sa trec maine pe acolo, imi poate spune cineva putin mai detaliat pe unde e, probabil chiar un screenshot de pe google earth... unde se termina casele si incepe padurea faci stanga pe mal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 ms fain, raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 ms fain, raman dator sa cresti mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Cica in week-endul asta se va tine pana la urma Rock-festul, care nu va mai fi de nici un fel, nu se va tine la Port Arthur ci pe strand dar ma rog... bine e si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Am auzit si eu.Dezamagit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 http://www.vinsieu.ro/eveniment/arad/arad/festivaluri/rock-pe-mures/54727/e.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Cine stie ce scoala de soferi face cat A? ca eu am sunat la Podoaba si la ei nu se mai face. Ma intereseaza pentru o ruda de-a mea care sta prin germania si trebe sa-i spun cat dureaza si alte detalii de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Cine stie ce scoala de soferi face cat A? ca eu am sunat la Podoaba si la ei nu se mai face. Ma intereseaza pentru o ruda de-a mea care sta prin germania si trebe sa-i spun cat dureaza si alte detalii de genu. La Custom pe Lacului, tel.0727476767, au si site, poti sa te uiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Cine stie ce scoala de soferi face cat A? ca eu am sunat la Podoaba si la ei nu se mai face. Ma intereseaza pentru o ruda de-a mea care sta prin germania si trebe sa-i spun cat dureaza si alte detalii de genu. Vezi la VERBITA! Eu acolo am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RăzvanAR Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 250 - 300 lei, încearcă la Belc sau Custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate