Redufo Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 http://www.motogp.com/en/videos/2011/Valencia+pay+tribute+to+Marco+Simoncelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar77scv Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 http://www.motogp.com/en/videos/2011/Valencia+pay+tribute+to+Marco+Simoncelli FRUMOS GEST,DAR DIN PACATE NU AM VREA SA VEDEM ASA CEVA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Formula fericirii in familie Cum faci un bărbat fericit? 1. GăteÂşte pentru el 2. Fă dragoste cu el 3. În rest lasă-l în pace Cum faci o femeie fericită? Trebuie să fii pentru ea: 1. prieten 2. societate plăcută 3. iubit 4. frate 5. părinte 6. maestru 7. educator 8. bucătar 9. tâmplar 10. instalator 11. mecanic 12. electrician 13. stilist 14. sexolog 15. co-însărcinat 16. psiholog 17. psihiatru 18. terapeut 19. autodidact 20. organizator 21. tată bun 22. curat 23. simpatic 24. atletic 25. tandru 26. atent 27. galant 28. inteligent 29. glumeț 30. creativ 31. puternic 32. înțelegător 33. tolerant 34. precaut 35. ambițios 36. curajos 37. credincios 38. respectuos 39. pasional 40. competent Âşi nu uita: 41. să-i faci des complimente 42. să mergi cu plăcere la cumpărături 43. să nu exagerezi 44. să fii bogat 45. să fii rezistent la stres 46. să nu te uiți după alte femei Âşi în acelaÂşi timp: 47. să nu fii gelos 48. să-i dai libertate 49. să ai o relație bună cu familia ta, fără s-o neglijezi pe ea 50. să o consolezi Âşi să-i ridici moralul în momentele dificile Âşi foarte important: 51. să nu uiți aniversările ei Âşi ale celorlalți membri ai familiei, prieteni, aniversarea căsniciei voastre Âşi a tuturor prietenilor, aniversarea logodnei voastre Âşi....toate datele posibile pe care ea le uită Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Formula fericirii in familie Cum faci un bărbat fericit? 1. GăteÂşte pentru el 2. Fă dragoste cu el 3. În rest lasă-l în pace Cum faci o femeie fericită? Trebuie să fii pentru ea: 1. prieten 2. societate plăcută 3. iubit 4. frate 5. părinte 6. maestru 7. educator 8. bucătar 9. tâmplar 10. instalator 11. mecanic 12. electrician 13. stilist 14. sexolog 15. co-însărcinat 16. psiholog 17. psihiatru 18. terapeut 19. autodidact 20. organizator 21. tată bun 22. curat 23. simpatic 24. atletic 25. tandru 26. atent 27. galant 28. inteligent 29. glumeț 30. creativ 31. puternic 32. înțelegător 33. tolerant 34. precaut 35. ambițios 36. curajos 37. credincios 38. respectuos 39. pasional 40. competent Âşi nu uita: 41. să-i faci des complimente 42. să mergi cu plăcere la cumpărături 43. să nu exagerezi 44. să fii bogat 45. să fii rezistent la stres 46. să nu te uiți după alte femei Âşi în acelaÂşi timp: 47. să nu fii gelos 48. să-i dai libertate 49. să ai o relație bună cu familia ta, fără s-o neglijezi pe ea 50. să o consolezi Âşi să-i ridici moralul în momentele dificile Âşi foarte important: 51. să nu uiți aniversările ei Âşi ale celorlalți membri ai familiei, prieteni, aniversarea căsniciei voastre Âşi a tuturor prietenilor, aniversarea logodnei voastre Âşi....toate datele posibile pe care ea le uită ...oare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Formula fericirii in familie Cum faci un bărbat fericit? 1. GăteÂşte pentru el 2. Fă dragoste cu el 3. În rest lasă-l în pace 4.FA CURAT IN CASA pe asta ai omis-o Editat Noiembrie 8, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Cum faci un bărbat fericit? 1. ... 2. ... 3. În rest lasă-l în pace Oooo, daaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 ...oare .. Nu oare. E cert, 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 4.FA CURAT IN CASA pe asta ai omis-o pai daca le face bine pe primele trei,mai are si-un servici,nu mai are vreme de pct.4 ...Kato maestre imi dai voie sa te plagiez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Kato maestre imi dai voie sa te plagiez? Si eu am plagiat la randul meu asa ca stai linistit. Altceva bun, pentru amatori in serile reci. Eu zic ca-i bun. Mai ales cartile lui Sven care le-am citit in tinerete. Merita lectura. http://descoperatera.page.tl/Contact.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Si eu am plagiat la randul meu asa ca stai linistit. Altceva bun, pentru amatori in serile reci. Eu zic ca-i bun. Mai ales cartile lui Sven care le-am citit in tinerete. Merita lectura. http://descoperatera.page.tl/Contact.htm Mare domn .Nu sunt adeptul lecturii online dar macar am lista completa pentru a le scoate de la biblioteca(pe cele care le gasesc bineinteles).Cu aceasta ocazie imi reinoiesc legitimatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 cu asta mi-am pus tagma muierilor in cap si cum se zice mi-am dat singur foc la paie...Dar stiu eu ce spun! Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede Nevasta te invata despre punctualitate: nu ma interseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in poponeata gol Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu' aia Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta! Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de nici nu mai stiu cum arata Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic? Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-o nascut ala care sa dea in mine Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu. Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut toate poftele Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta Nevasta te invata despre necesitate: trebuie sa aduci mai multi bani in casa Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 cu asta mi-am pus tagma muierilor in cap si cum se zice mi-am dat singur foc la paie...Dar stiu eu ce spun! Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede Nevasta te invata despre punctualitate: nu ma interseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in poponeata gol Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu' aia Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta! Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de nici nu mai stiu cum arata Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic? Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-o nascut ala care sa dea in mine Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu. Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut toate poftele Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta Nevasta te invata despre necesitate: trebuie sa aduci mai multi bani in casa Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos ba da tu alte subiecte nu mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Asta am vrut sa intreb si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 cu asta mi-am pus tagma muierilor in cap si cum se zice mi-am dat singur foc la paie...Dar stiu eu ce spun! Da-i inainte, Kato! Cineva trebuie sa scoata adevarul la lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 ba da tu alte subiecte nu mai ai? Nu. Macar sa va pun pe voi in garda ce va asteapta... Asta am vrut sa intreb si eu... La fel si tie. Nu. Cum zice Nicu trebuie spuse unele chestii. Luati-le ca pe un divertisment. Sau va supara adevarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Nu. Macar sa va pun pe voi in garda ce va asteapta... credeam ca stiai treburile astea de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) Da-i inainte, Kato! Cineva trebuie sa scoata adevarul la lumina that was funny... "zi-le inainte d-nu geo..." Editat Noiembrie 11, 2011 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 La fel si tie. Nu. Cum zice Nicu trebuie spuse unele chestii. Luati-le ca pe un divertisment. Sau va supara adevarul? ...adevarul tau? da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 avertisment prin divertisment ... interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) cu asta mi-am pus tagma muierilor in cap si cum se zice mi-am dat singur foc la paie...Dar stiu eu ce spun! Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede Nevasta te invata despre punctualitate: nu ma interseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in poponeata gol Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu' aia Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta! Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de nici nu mai stiu cum arata Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic? Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-o nascut ala care sa dea in mine Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu. Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut toate poftele Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta Nevasta te invata despre necesitate: trebuie sa aduci mai multi bani in casa Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos la tăț nyi greu Editat Noiembrie 11, 2011 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Maine, 13 noiembrie propun o tura cu motoarele pana la Tauț pe ruta Arad-Conop-Tauț-Barzava-Arad. Plecare pe la ora 11. Cine mai dorește, cine mai poftește? P.S. eu și Patri oricum mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby K77 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Salutare all. Merci fain tinere. La cineva-i place Rock-ul. Ciao. Ciao. Salutare all. Cine stie vorba : "alta data o so facem si mai lata" ? Nu conteaza , cine stie , stie. Cine nu stie, invata anul acesta. Va mai amintiti familia din Sintea Mare la care am fost "cu Mosul" ? Propun sa-i ajutam si acum, fiecare cu ce poate, in limita posibilitatilor. Haideti sa organizam "o plimbare" pana la Sintea Mare. Multumesc mult. Salutty all. http://www.aradon.ro/mai-au-nevoie-de-o-soba-pe-lemne/1012958 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 intrebare intrebatoare adresata detinatorilor de mansoane incalzite: Isi merita banii? Incalezesc bine sau sunt "degeaba"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 intrebare intrebatoare adresata detinatorilor de mansoane incalzite: Isi merita banii? Incalezesc bine sau sunt "degeaba"? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate