irisdog Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La multi multi multi ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Mergeti sa va delectati o tura de Karting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Cine stie unde pot sa-mi fac in Arad o broderie de dimensiune mica pe o geaca moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Cine stie unde pot sa-mi fac in Arad o broderie de dimensiune mica pe o geaca moto? http://www.broderie-ro.ro/Broderie_Computerizata_Personalizata/PROIECTE/Pages/Embleme_Motociclisti.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) http://www.broderie-ro.ro/Broderie_Computerizata_Personalizata/PROIECTE/Pages/Embleme_Motociclisti.html Multumesc Laule! Cine are habar de cum se "descifreaza" foaia de calcul individual de la Techem? Am cateva nelamuriri si poate este cineva printre noi care lucreaza in sistem sau are acces la metoda de calcul. TKS. Editat Ianuarie 10, 2012 de Picasso_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2012 (editat) buna dimineata, lumeeee!...ma bucur sa vad ca inca mai sunt oameni care activeaza pe forumul asta! Editat Ianuarie 12, 2012 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Nici un motociclist doritor de iesti la zapada? Acuma Sambata Duminica la Sureanu! Cazare 25 lei pe noapte de unu, la cabanutza. Drum in functie de cati suntem: 3 pers = 100 lei , 4 Pers = 80 lei , 5 pers = 65 lei. Skipass pe zi 75 lei. Sau 45 lei 12 urcari. Is 2 teleschiuri si un telescaun cu partie de 1600 m. Zapada era de 70 cm Miercuri. De atunci a mai nins! Haida lumeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 iar esti singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 iar esti singur? Am fost, nu-s mai! S-a adunat lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Salutare, Cunoasteti pe cineva care poate face un crashbar la comanda in functie de moto detinuta, prin zona de vest pe undeva... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Salutare, Cunoasteti pe cineva care poate face un crashbar la comanda in functie de moto detinuta, prin zona de vest pe undeva... ? Zoli, din Pecica Iti face si covrigi daca vrei Trimite pm pe dr_dejavu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 (editat) Zoli, din Pecica Iti face si covrigi daca vrei Trimite pm pe dr_dejavu Mersi Nicu! Din pacate, numai pot face momentan.. Poate prin vara.. Am plecat de la firma, unde aveam sculele necesare pt confectionarea crashbarurilor.. Sper ca pana pe vara imi pot cumpara scule, si atunci o sa ma apuc din nou.. Pana atunci.. Numai cu soferitu.. :> Editat Ianuarie 20, 2012 de dr_dejavu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Mersi Nicu! Din pacate, numai pot face momentan.. Poate prin vara.. Am plecat de la firma, unde aveam sculele necesare pt confectionarea crashbarurilor.. Sper ca pana pe vara imi pot cumpara scule, si atunci o sa ma apuc din nou.. Pana atunci.. Numai cu soferitu.. :> Si nu mai cunosti pe nimeni din zona care poate face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CNC4YOU Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 (editat) Si nu mai cunosti pe nimeni din zona care poate face ? la AMW orice piesa din Al sau otel,sudura in orice material(aluminiu,magneziu,titan,inox,otel,etc.) prelucrare pe CNC(2D , 2,5d si 3D) debitare orice material la mare precizie 0,01 sutimi toleranta la revnire eloxare Aluminiu si eloxare in orice culoare ! si in curand Powder Coating ! 0763488290 Soso Proaspete! protectii radiatoare KTM 2011 eloxate, doua nuante de portocaliu Debitate pe CNC si gravat tot pe CNC Duraluminiu 7075 Editat Ianuarie 20, 2012 de CNC4YOU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Si nu mai cunosti pe nimeni din zona care poate face ? Uite.. dak nu poti astepta pana pe aprilie.. cel tarziu mai.... Atunci.. tre sa cauti pe altcineva.... pe aici.. prin zona nu.. din cate am mai vazut pe net.. este cineva la cluj... .. dar.. numai stiu unde am vaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Prieteni pe doua roti...de astazi am ramas doar pe 4 roti. Mi-am vandut iubita asa ca acum sunt in cautare de amanta:) Pana la vara sper sa revin alaturi de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Prieteni pe doua roti...de astazi am ramas doar pe 4 roti. Mi-am vandut iubita asa ca acum sunt in cautare de amanta:) Pana la vara sper sa revin alaturi de voi. E clar, vrei Africa Twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 E clar, vrei Africa Twin Doar daca este editie PAPRIKA TWIN pe ROSU:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 care m_ati cautat pe acasa si cu ce problema? lasati_mi mesaj pe PM ca mai intru din cand in cand pe aici. pe curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 care m_ati cautat pe acasa si cu ce problema? lasati_mi mesaj pe PM ca mai intru din cand in cand pe aici. pe curand! io nu te-am cautat, dar s-ar putea sa te caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 io nu te-am cautat, dar s-ar putea sa te caut rabdare prietene, rabdare, vine si randul tau acus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqonlady Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Prieteni pe doua roti...de astazi am ramas doar pe 4 roti. Mi-am vandut iubita asa ca acum sunt in cautare de amanta:) Pana la vara sper sa revin alaturi de voi. ai primit bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 ai primit bani ? M-am imbogatit, asa multi bani am primit:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqonlady Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 M-am imbogatit, asa multi bani am primit:) nu ti fie frica ca nu ti cer imprumut!!! nu te o durut sufletul sa te desparti de ea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate