Korben Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) Ce profil fain au gumele astea. Nicu, ma duc si eu Vineri la 14 spre sureanu cu restu. Si cred ca ma intorc sambata seara, mai vad eu acolo. Ne-om vedea acolo. Am doar aia de spate, arata cam asa OK, drum bun sa aveti Editat Iunie 14, 2012 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) Cine imi recomanda un "artist" in Arad sau TM pentru niste stickere moto mai "speciale" care trebuie aplicate pe vopsea si apoi lacuite ??? Editat Iunie 19, 2012 de Picasso_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 (editat) ATENTIE SE FURA Azi dimineata mi-am gasit motorul cu contactul distrus(in incercarea sa deblocheze ghidonul) Din fericire nu a reusit dar si optimismul meu s-a dus, de acu-ncolo nu va mai "dormi" pe strada. Da` si de-l prind... PS este vorba de zona Traian (Viaromana) Editat Iunie 23, 2012 de herlopaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 ATENTIE SE FURA Azi dimineata mi-am gasit motorul cu contactul distrus(in incercarea sa deblocheze ghidonul) Din fericire nu a reusit dar si optimismul meu s-a dus, de acu-ncolo nu va mai "dormi" pe strada. Da` si de-l prind... PS este vorba de zona Traian (Viaromana) Dar ce naiba se intampla in zona aia? Parca tot acolo ai ramas si fara bicicleta. Ar trebui sa facem un flagrant si sa-i dam o mama de bataie individului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 N-ai ce face prinzi unu fura altu, foamea-i mare, tigania ii aproape. Asta e, prefer varianta incomoda de a-l lasa in aradu nou in curte decat sa raman fara el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 N-ai ce face prinzi unu fura altu, foamea-i mare, tigania ii aproape. Asta e, prefer varianta incomoda de a-l lasa in aradu nou in curte decat sa raman fara el Ia trusa ta, amprente si fa ceva, poate gasesti in baza voastra de date vre-o legatura.... P.S. Un site util pentru cei care cauta asa ceva http://www.uleiurimotociclete.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Stai linistit kato ca de asta m-am ocupat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 ATENTIE SE FURA Azi dimineata mi-am gasit motorul cu contactul distrus(in incercarea sa deblocheze ghidonul) Din fericire nu a reusit dar si optimismul meu s-a dus, de acu-ncolo nu va mai "dormi" pe strada. Da` si de-l prind... PS este vorba de zona Traian (Viaromana) Ce (cuvant urat) a fost...a fost sigur unu singur:P...ca de era cu inca cineva...ridicau motorul din partea din fata...si o trageau pe roata din spate pana unde doreau ei...si acolo...schimbau si contact si tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Care aveti nevasta, prietena, amanta, etc coafeza care face freze si la domiciliu dati de stire. Fara misto-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Care aveti nevasta, prietena, amanta, etc coafeza care face freze si la domiciliu dati de stire. Fara misto-uri nu ma pot abtine... iti faci carare pe mijloc, sau ce...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 nu ma pot abtine... iti faci carare pe mijloc, sau ce...??? ...creasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 (editat) isi lasa breton:))) Editat Iulie 3, 2012 de irisdog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 nu ma pot abtine... iti faci carare pe mijloc, sau ce...??? Ba bilute, vreau sa-mi pun sprancene pe rama de ochelari. Am zis fara misto-uri, ce pana mea... Imi trebe pe 21 dimineata sa vina sa o frezeze pe Simona. Lamuriti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Da da.lamuriti:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 rubrica ,,donatii" nu o mai gasesc. Donez o masina de cusut Ileana sau cum naiba ii zice. Nu e electrica, e cu talpa. mai merge, doar ceva reglaje ii trebuie. Se ridica de unde stau. Urgent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 ...Se ridica de unde stau. Urgent! Păi stai Âşi tu mai mai încolo, să nu se mai ridice P.S. ai lipsit de la motomarți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 S-ar putea sa avem si un motomiercuri deseara in fata la teatru. Maka face deja convocarile:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Se intampla sa am nevoie de o garnitura de teflon sau material termorezistent pt etanseizarea imbinarii tevii de esapament, are un joc iar colierul e strans la maxim, stie cineva de unde pot procura asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Se intampla sa am nevoie de o garnitura de teflon sau material termorezistent pt etanseizarea imbinarii tevii de esapament, are un joc iar colierul e strans la maxim, stie cineva de unde pot procura asa ceva ? sfoara de azbest, nu teflon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 sfoara de azbest, nu teflon cred ca ata de la masina de cusut a lui kato ps.fara gluma acum.are dreptate korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 (editat) Se intampla sa am nevoie de o garnitura de teflon sau material termorezistent pt etanseizarea imbinarii tevii de esapament, are un joc iar colierul e strans la maxim, stie cineva de unde pot procura asa ceva ? Am eu azbest daca vrei...a ramas de la masina de cusut. Editat Iulie 5, 2012 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 ...a ramas de la masina de cusut. defapt a ramas de la mine cand mi-am pus si eu la fosta toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Am eu azbest daca vrei...a ramas de la masina de cusut. Cauta-ma la Moto joi. Ti-l dau acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Am nevoie de o presa pt lant imprumut weekendul acesta. Ma ajuta cineva cu una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Cauta-ma la Moto joi. Ti-l dau acolo! Din pacate joi am ajuns pe la 22 30 de la lucru si i-am prins pe baieti la teatru dar tu nu mai erai prin zona ... Da-mi adresa pe PM si vin eu dupa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate