laumoto Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) eu sugerez inainte de 6 sa fie mai cald ... "Maine 13° C | 8° C " la ora 6 dimineata mergi tu,la inainte de ora 18 :00 mergem noi Editat Noiembrie 30, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Dupa ora 11-12 ne sunam sa vedem de o intalnire la primarie la un ceai,pe mobre bineanteles.Daca e timp bagam undeva aproape o tura la un mic,o ciorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ma sunati si pe mine 0753060843 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ma sunati si pe mine 0753060843 cum ne trezim iti dam de stire ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 cum ne trezim iti dam de stire ) iti multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 iti multumesc iao ca pe o gluma ca te vei trezii inaintea mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 iao ca pe o gluma ca te vei trezii inaintea mea ) ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 as zice ca ...da"garcea" transformat in "branconier" cu timpu... stiu ca literar e "braconier" dar la vremea aia nu stiam dar tu? ca nu te vad de fum heheeeee ... vremuri apuse, lasa ca m`ai vedea la proxima volta - oricum nu seaman cu ce eram in tinerete ... millennium club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 http://www.220.ro/9H7eTkegDr/Liniste-Si-Relaxare putin relax nu va strica...mai meditati si voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 http://www.220.ro/9H7eTkegDr/Liniste-Si-Relaxare putin relax nu va strica...mai meditati si voi! sincer cand esti acolo te poti relaxa,nu cand privesti minunatiile pe computer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) Bye Bye Editat Decembrie 1, 2009 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 sa ne amintim de ce o spus Kato ... Maine\azi (ca ii trecut de 12) "Dupa ora 11-12 ne sunam sa vedem de o intalnire la primarie la un ceai,pe mobre bineanteles.Daca e timp bagam undeva aproape o tura la un mic,o ciorba... " Mesaj completat hai mah termina cu prostiile astea ca te lasi de motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 ba voi nu aveti somn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 ba voi nu aveti somn? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 nu Copii astia ...   -fara servici   -fara rate   -fara ganduri ... fara somn . N-au ei nici o treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Copii astia ...   -fara servici   -fara rate   -fara ganduri ... fara somn . N-au ei nici o treaba nici chiar asa ,poate unele persoane nu au somn din cauza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 http://www.220.ro/9H7eTkegDr/Liniste-Si-Relaxare putin relax nu va strica...mai meditati si voi! kato.... m-ai uns pe suflet...acilea prin tarile prin care sunt... io am cinstit ziua RO cu whisiki....sper sa nu fie bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 kato.... m-ai uns pe suflet...acilea prin tarile prin care sunt...io am cinstit ziua RO cu whisiki....sper sa nu fie bai sa numai zici la nimeni unde esti...in ce tara...tu cinstesti ziua RO cu whisky...incredibil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 sa numai zici la nimeni unde esti...in ce tara...tu cinstesti ziua RO cu whisky...incredibil!!! Nu stie el cu ce se cinsteste romanu adevarat, lasa-l cu wiskey-ul lui acolo, ca ne cinstim noi aici cu beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) Deci.... asta seara am avut parte de cea mai mare surpriza (placuta) ce mi s-a putut face... M-am trezit in Nerv cu CB-ul meu gata facut.. bord montat si crashbar facut....reparat carena.. rezervor,.. toba.. .. vopsit... Nu-mi vine sa cred, acuma mi-am dat seama cat de mult mi-a fost dor de el... si cat de mult ma bucur ca il am acasa... SO... MIII DE MULTUMIRI PT. DR DEJAVU,.. Zoli din Pecica,... care a fost de cel mai mare ajutor,.. si pt. toti care m-au ajutat intr-un fel sau altul..... Editat Decembrie 1, 2009 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 kato.... m-ai uns pe suflet...acilea prin tarile prin care sunt...io am cinstit ziua RO cu whisiki....sper sa nu fie bai bah,un fum de marihuana,daca tot e legala acolo su o vizita in celebrul cartier ,,Felinarul Rosu"? Mai lasa naibii don injiner franele alea si treci la treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Nu stie el cu ce se cinsteste romanu adevarat, lasa-l cu wiskey-ul lui acolo, ca ne cinstim noi aici cu beri "Aici" unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Deci.... asta seara am avut parte de cea mai mare surpriza (placuta) ce mi s-a putut face... M-am trezit in Nerv cu CB-ul meu gata facut.. bord montat si crashbar facut....reparat carena.. rezervor,.. toba.. .. vopsit... Nu-mi vine sa cred, acuma mi-am dat seama cat de mult mi-a fost dor de el... si cat de mult ma bucur ca il am acasa... SO... MIII DE MULTUMIRI PT. DR DEJAVU,.. Zoli din Pecica,... care a fost de cel mai mare ajutor,.. si pt. toti care m-au ajutat intr-un fel sau altul..... chiar ma bucur pentru tine,ma mir ca ti-o lasat cheile chiar daca eu tot incercam in Nerv sa il conving sa nu ti le lase ,oricum ai grija si nu fa prostia sa conduci , macar pana iti mai revii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 M-am trezit in Nerv cu CB-ul meu gata facut.. bord montat si crashbar facut....reparat carena.. rezervor,.. toba.. .. vopsit... Nu-mi vine sa cred, acuma mi-am dat seama cat de mult mi-a fost dor de el... si cat de mult ma bucur ca il am acasa... SO... MIII DE MULTUMIRI PT. DR DEJAVU,.. Zoli din Pecica,... care a fost de cel mai mare ajutor,.. si pt. toti care m-au ajutat intr-un fel sau altul... Ei, asta DA surpriza! Ne bucuram ca ai din nou motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate