PICAMAR Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 pentru ca niciodata nu e prea mult, sa adaug si eu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 pentru ca niciodata nu e prea mult, sa adaug si eu poze din ce am vazut pana acum astea par sa fie cele mai frumoase/naturale țâțe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Stiam eu ca va intarat la comentarii cu fata dezbracata in roz... | Foarte tare, iar partea cu vanataia pe mana o fi de la cocalarii cu adidasi aurii care se inghesuiau sa se traga in poza cu misa roza Editat Aprilie 15, 2009 de moscku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Cea mai frumoasa...miss Kawasaki (multe clase peste Bebeluse). (parerea mea, nu dati cu pietre...) ai prins cam toate fetele care aratau bine in rest lasa de dorit cam toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JJulius Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) de la salonul de tunning nu aveti poze?erau si acolo fete frumoase Editat Aprilie 15, 2009 de F C A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 de la salonul de tunning nu aveti poze?erau si acolo fete frumoase OOOO DA. Ia de aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 OOOO DA.Ia de aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 la eu 4tuning pe site ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 la eu 4tuning pe site ... site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 niste obosite. toate se sprijineau de masini... Posibil. Am mers aproape de ora inchiderii. Era si normal la urma urmei, dar nu asta e important, important e ca asa obosite iti cam luau piuitul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmx302004 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 BRE DAR LIPSESTE CINEVA !!!DUMUNICA AM FOST ACOLO PE LA ORA 14.00 SA ZIC MAI INCOLO DE STANDUL KAWA, LA ETAJ, INTRAND DINSPRESTANGA INSPRE DREAPTA, NU STIU LA CARE DRAQ STAND ERA O BUCACIUNE IMBRACATA DEFAPT DEZBRACATA IN ROZ (CU O BATISTA CU FRANJURI PESTE NISTE TZATZE ABSOLUT BESTIALE) CE POT SA ZIC, CIRCULATZIA ERA BLOCATA PE ACOLO, M-AM STRECURAT CU GREU PENTRU CA TOATA LUMEA ISI FACEA POZE CU URSU` LA SOVATA DECI? CINE ARE POZE CU BUCACIUNEA... VA ROG UN PAS IN FATA, MULTUMESC aceasta este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Cumatraaaa!!! La carenate cu d-astea...Giiizas craist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 pacat ca are fatza aia de centurista bagaboanta pitzi penala, in rest mda, ce sa zicem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) pacat ca are fatza aia de centurista bagaboanta pitzi penala, in rest mda, ce sa zicem..... Lasa, ma... Am io un prieten care zicea "Eh, astazi toate are poponeata..." LE: eu nu am scris poponeata. Editat Aprilie 15, 2009 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Am dat de topicul de pe 4tuning cu ce a fost la ei. http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=118486 Edit: pareri, cineva? Editat Aprilie 15, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Lasa, ma... Am io un prieten care zicea "Eh, astazi toate are poponeata..." LE: eu nu am scris poponeata. eh, depinde ce asteptari ai de la respectiva. Eu zic ca maxim 2, hai 3 ) pui si tu o pagina interesanta, ceva.. corect, chestie de gusturi Dar ce misto ar fi sa fie revista langa pat, si nu unde e Editat Aprilie 15, 2009 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 corect, chestie de gusturi Dar ce misto ar fi sa fie revista langa pat, si nu unde e Si femeia, in consecinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu_O Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mie unul mi-a placut bebelusa bruneta (delia) poate ca nu v-ati uitat la ea atrasi mai mult de picioarele blondei sau poate nu va place dar mie mi s-a parut cea mai frumoasa fara a fi vulgara.... Subscriu. Ochii sunt super frumosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Si femeia, in consecinta? pai, prin pat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 34 de membrii reading this topic !!!! Huaa, sa va fie rusine! Afemeiatzilor, nu avetzi neveste acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmx302004 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 34 de membrii reading this topic !!!!Huaa, sa va fie rusine! Afemeiatzilor, nu avetzi neveste acasa? Degeaba, ce e frumos e frumos si parerea mea cu cel mai ''scump'' podium e acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Degeaba, ce e frumos e frumos si parerea mea cu cel mai ''scump'' podium e acesta NICI PE DEPARTE !!! KAWA RULS ANUL ACESTA TIPA DE PE VN-UL 1700 A FACUT TOTI BANII BILETULUI DE INTRARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Degeaba, ce e frumos e frumos si parerea mea cu cel mai ''scump'' podium e acesta aia cu banda la ciorapi a aparut cateva posturi mai sus si ziceai ca a scapat de la o actiune de viol in grup. Dar asta e problema la poze, pozitia si unghiul fac diferentza. unde mai pui ca acea costumatie este in cel mai bun caz... nefericit aleasa, ca sa nu folosim termeni mai neaoshi Editat Aprilie 15, 2009 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Degeaba, ce e frumos e frumos si parerea mea cu cel mai ''scump'' podium e acesta Are careva telefon ei? Editat Aprilie 15, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate