Sari la conținut

Dezamagitoru Tours prezinta


Postări Recomandate

Am ajuns eu eu acasa pe la 00:30. M-am uitat pe poze. Fix momentele faine au iesit miscate in poze.

 

Am creat FTP pentru poze si filme:

 

Adresa: ftp://77.81.2.29/moto/

Utilizator: moto

Parola: oricare, preferabil numele vostru de pe forum, sa stiu si eu cine ma viziteaza.

 

Pentru upload, contactati-ma, ca abia astept pozele voastre.

post-41208-1239489240_thumb.jpg

post-41208-1239489245_thumb.jpg

Editat de Marius '95
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar de ce ati fost pe acolo la vulcani? Intentionat sau v-ati pierdut si voi pe ?drumurile judetene?? :P

Imi place poza aia in care se vad motoristii cum coboara de pe deal. Dar in stanga jos ce-i? O oaie, un caine sau un urs polar? :huh:

Editat de Purghy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa zic si eu ... ma bucur ca n-am putut veni :huh: :P :laugh: :lol:(cind vad cit noroi e pe tovarasi); da vreu totusi sa-l intreb pe amagitoru' de dezamagitoru' ce tot mesterea pe la roata "pseudocioperului" ?

 

P.S. Data viitoare prezent

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar de ce ati fost pe acolo la vulcani? Intentionat sau v-ati pierdut si voi pe ?drumurile judetene?? :P

Imi place poza aia in care se vad motoristii cum coboara de pe deal. Dar in stanga jos ce-i? O oaie, un caine sau un urs polar? :huh:

De ratacit ne-am ratacit, dar mai tarziu, pe niste coclauri cu noroi cat roata. Se facuse seara si nici o asezare umana la orizont...

 

Babicu1983 inca mai uploadeaza filme.

Editat de Marius '95
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare

meistregica am sesizat regretul dar sa stii ca chopper pe drum forestier nu am mai vazut.

oricum drumul din aceasta plimbarica ne-a intrebuintat mult mai mult decat primul.

drumurile au fost mai slabute decat la primul culminand cu drumul forestier incercat de bravii nostrii companioni eu si lucasone spunand pas la acel drum.

oricum dinnou a fost o placere sa ne plimbam. au mai aparut si alti 2 motoristi cosmin si george cu 2 BMW cu care abia asteptam sa ne regasim si la viitoarea plimbare.

din pacate am o veste trista dezamagitorul tur am inteles ca face o pauza de 3 saptamani cu plimbaricile (poate ne spune el mai sigur perioada).

 

oricum poate pe 1, 2, 3 mai facem o tura ploiesti-brasov-sibiu-arad-timisoara- si mai adaugati si voi (CORT HOTEL PENSIUNE ce se va dori) astept deasemenea un masterplan de la dezamagitorul :D, sau poate un drum inspre manastirile din moldova.

 

in rest sa ne auzim cu bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci, povestea pe scurt:

 

Sambata dimineata eram intr-o mare cumpana daca o sa mai plec sau nu. Pisu meu avea niste dubii pe care mi le sadise in creer, nimeni nu se anuntase prea oficial ca vine, erea si umpic de nor afara, chestii socoteli. Vineri seara vorbisem cu Babicu la telefon si avea si el oareshce dubii. Pana la urma am zis ca merg la ce-o fi o fi, daca vine public mergem, daca nu, iau pe Pisu in spate si merem cu sacul la pomul laudat de-i zice SMAEB sa ne luam una alta.

 

Intre timp Babicu s-a anuntat ca vine insotit si am abandonat ideea SMAEBului. Pisu s-a declarat convinsa si in 5 min a fost gata.

 

La Interex ne-au asteptat PCul si cu Marius’95 (in continuare ne vom referi la domnia sa cu Doctoru). Pana am luat o apa si 2 cioco au mai aparut si KawTaw si Lucasone. Bun! Gasca vesela!

 

Am luat-o usor spre Slanic – Piatra Vanata – Petrom Valeni – Cislau – Magura.

 

La Magura pauza de masa, restaurant foarte chic, serivrea faina foc, papa bun tare, toalete impecabile.

 

Nimic spectaculos pana aici.

 

Am luat-o catre Vulcani, dar nu la aia cunoscuti ci la altii mai mici a caror locatie n-o dezvalui ca sa ramana asa, mai secreta :). PCule iti raman indatorat ca mi-ai aratat vulcanii astia.

 

De aici a inceput endureala. Provocarea era sa urci un deal de pamant, nu foarte inclinat dar nici prea accesibil, pe o distanta de vreo 2-300 de metri. Toate motoretele au urcat cu succes, acolo am tras niste poze faine foc. Mult mai misto ca vulcanii “clasici”

 

Dupa care, Dezamagitoru, aici de fatza, zice sa mergem la Focul Viu. Ce dracul o mai fi si aia. Care este unde? Hai ca i-om gasi noi.

 

Dupa un drum prost si plicticos de vreo 40 de km, soseaua se termina si incepe drumul de tara, undeva in localitatea Lopatari spre Terca. Astea sunt niste sate cam uitate de lume, fara drum asfaltat, undeva in inima dealurilor buzoiene. Personal, mi-ar placea sa pierd vreo 2-3 zile pe acolo, asa lipsit de semnal, de poluare, de zgomot si sa ies seara pe o prispa de casa de-aia pe deal, sa beu o tzuica si sa bag o tigara dupa o zi grea de endurit pe o motoreta de profil.

 

Si am mers noi pe drumuri pietruite/prafuite, Doctoru hit the dust prima data, in rest nimic prea iesit din comun. Drum de tara.

 

Focul Viu insa s-a pitit bine. Din 2-3 personaje autohtone interogate, am scos 3 variante diferite, toate impracticabile. Deja mersesem pe drumuri de tractoare de-alea rele de mananca copaci si facusem cunostinta bine de tot cu praful si cu namolul. La acest moment se punea problema daca sa continuam drumul spre Nehoiu, cica 30 de km prin padure, dar drum ca-n palma (zicea unul dintre personaje, dai-ar Dumnezeu bunul o pereche de ochelari, poate o incepe sa vaza mai bine) sau inapoi spre Buzau, 40 de km de drum zgrumturos, gaurit si plictisitor.

 

The safe bet era Buzaul. Care a fost ales de Lucasone si KawTaw, absorbiti de forte oculte (neveste) catre casa. Au ajuns cu bine, sanatosi, voinici si fara niste amintiri de neuitat, care urmeaza sa fie relatate mai jos.

Restul au votat pentru adventure, inclusiv subsemnatul, entuziasmati si fara sa banuiasca ce avea sa se intample.

 

Daca nu am mentionat:

 

Babicu: Suzuki Vstrom + nevasta

Doctoru: Yamaha TDM 900

PC: BMW R1200GS

Dezamagitoru: Suzuki VX800 + pisi

 

De aici incepe drumul spre Nehoiu. Cumva ora 5PM, 30 de km prin padure, hmmm… o ora – o ora jumate . Mda….

 

Drum oarecum practicabil la prima vedere, cu pete mici de namol. La prima dintre ele Dezamagitoru bites the mud prima oara. Cu tot cu Pisi . Nu-i nimic! Mergem tot inainte, ca inainte era mai bine!

 

Si urmeaza o serie de namoale, Dezamagitoru sarmanul a facut cunostinta cu toate , ca doar vorba aia, pseudocioparului nu-i sade bine cu endureala. Astea au fost razbunarea sarmanei motorete, siluite intr-o maniera total neprevazuta de cel ce i-a dat nastere.

 

Namol dupa namol, cazatura dupa cazatura, mai taras, mai grapis, se face cam seara. Si disperarea se instaureaza incet, dar sigur. Deja faza scurta imi cazuse, ambreiajul se incinsese de la atata patinat si incepuse sa agate, imi cam pierdusem cumpatul si controlul asupra motoretei. Puterile ma parasisera si de-abia mai ridicam motoreta din balti. Noroc cu PC si cu Babicu, niste barbati in toata puterea cuvantului, nu ca mine de nici nu poate sa-si ridice scula de pe jos (la motoreta ma refer bai perversilor! Si oricum, daca atarna pe jos, nici nu mai trebuie sa se scoale! Sic!). Totusi mai puteam sa zambesc. Nu era un zambet real ci spasme musculare 

 

Mai ia si Doctoru o gura de namol, ce credeati! Numai io? Hihihi!

 

Ehei, dragii mosului, dar se facea seara dupa cum spuneam, si noi eream in creerii muntilor! Cu motorete cu gume de asfalt, fara saci de dormit sau brichete sa facem focul! O ploaie ne mai trebuia si ne linisteam de tot. Si asa, spectrul penei prostului plana asupra noastra ca un vultur deasupra hoitului. Ca niste baeti destepti, nu mai alimentaseram de vreo 200 de km HA!

 

La un moment dat, am dat de o masina. Un alt punct de cotitura. Sa luam calea intoarsa sau sa-i dam inainte? Normal ca inainte, ca doar vorba aia, mai aveam vreo 10 km doar pana la asfalt. Pe aici pe undeva am luat eu o cazatura mai urata, de am cam indoit ghidonul si cricul central  ugli, stiu... dar ce sa-i faci, povestea merge mai departe!

 

Cu chiu cu vai am ajuns la asfalt. Cea mai frumoasa priveliste! Cel mai mirific peisaj din toata excursia! Exact la fix. Deja inserase bine.

 

Ne-am felicitat reciproc, ne-am pozat motoretele, pe noi si ne-am mai felicitat o data. Am felicitat organizatorul, ne-am mai felicitat intre noi putin si am luat-o la drum, ca de la atatea felicitari s-a innoptat de-a binelea.

 

Nush cum, dar dupa toata patzania asta, motoreta Babicului arata ca dupa o plimbare prin centru. Doar putin nomol pe la burtica. Cred ca asta a sters-o cand nu eream atenti, ca sa i se vada vopseaua aia noua si jmekera 

 

Ei si de aici urmeaza drum de noapte, partial asfaltat, uscat si practicabil.

 

Am oprit la prima benzinarie, am bagat niscai benzina, si ca sa-i zic lui Meister ce mesteream:

 

dadeam nomolu jos :D se adunase intre centimetrul dintre roata si aripa vreo 3-4 kg... si mi-a cam ros din roata cat am mers infranat :). Ma rog, am improvizat o sarma si l-am curatat. Si am indreptat ghidonul si cricul central cu o ranga. Incercasem sa dau aripa jos dar se pare ca nu se poate decat daca dau jos toata roata.

Si ca sa fie toata treaba mare, eram si fara faza scurta si fara pozitie pe spate :pow:Si mi s-a dereglat si ambreiajul:pow::). Rezolvate toate azi

 

In rest, Olgutza mea e bine sanatoasa, am scos-o azi la o tura si zicea ca se simte bine. Pupe tata o motoreta competenta!

 

Asa cum sunt eu, mai egocentrist, am spus povestea asa cum am patit-o. Pozele le mai bagati voi cu imaginatia pe ici colo, ca nu stiu cum sa le uploadez intercalat, si trageti o concluzie.

Rog pe restul participantilor sa faca completarile, corectarile si disclaimerele de rigoare.

 

De la agonie la extaz a fost excursia asta. Memorabila, frumoasa, aventuroasa si as mai adauga eu, UNICA.

Va multumesc tuturor ca ati venit, sunteti niste oameni extraordinari! Cosmine (PCul), daca nu erai tu, cred ca ne papau dihorii prin coclauri!

 

Pentru mine va urma o perioada de liniste de vreo 6 saptamani, dar intre timp ticluiesc una mai lunga! Hehe! Dar fara namol!

 

Aveti legatura!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare ...

din pacate mi-am prin urechile cu FTP-ul respectiv ... deci dc poate sa-mi explice careva, eventual in PM cum se pot viziona pozele respective ... sunt curios ... multumesc aniticpat

bafta :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mah, ma faceti sa mor de ciuda ca nu am venit. Ma batea gandul sa ma alatur grupului, ca doar noroaiele Buzaului imi sunt deja familiare. Si cred ca un GPS cu harta Romaniei ceva mai detaliata v-ar fi prins tare bine sa aveti o idee pe unde sunteti (sau a avut PC-ul ?).

Doar ca am senzatia ca e ceva in neregula cu suspensia spate si nu am vrut sa o mai iau off-road pana nu trec pe la service. Lucru care nu s-a putut saptamana asta din cauza SMAEB-ului. :D

 

Data viitoare sper sa zic si eu prezent.

Hai noroi uscat ! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut eu GPS cu harta detaliata, numai ca drumul se termina in Lopatari (sau cum s-o fi chemat satul ala unde ne-am despartit). Forestierele nu sunt trecute.

 

In legatura cu FTP-ul...

Am preferat FTP-ul fiindca este cea mai simpla metoda de a uploada si downloada fisiere multe. Oricare alta metoda presupune click-save-browse-ok pentru fiecare fisier.

Am observat ca unii dintre voi n-aveti banda prea larga si dureaza mult. Babicu a uploadat astazi toata ziua si inca n-a terminat.

S-au adunat 1.2 GB de filme si poze pana acum. Eu am net de la iLink. Viteza pe extern ar trebui sa fie de 500KB/s, practic este de vreo 200KB/s.

 

Deci:

- Deschideti Internet Explorer.

- La Internet Options-Advanced exista o setare "Use passive FTP". Daca sunteti conectati direct la internet (cu IP public) este recomandat sa o debifati. Daca sunteti conectat prin router, ADSL, reteaua firmei, etc., sau aveti firewall, sau pur si simplu nu va merge modul activ, bifati modul pasiv.

- Deschideti adresa data de mine si downloadati cu copy-paste.

 

Daca aveti si alta metoda de a face publice filmele si pozele, spuneti-mi si ma conformez, numai nu ma puneti sa uploadez fiecare fisier in parte pe cine-stie-ce site ca n-am rabdare.

post-41208-1239572674_thumb.png

Editat de Marius '95
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi cer scuze. Problemele sunt la mine. Idiotii de la iLink s-au gandit sa schimbe IP-urile si gateway-urile fara sa anunte pe nimeni. Ca urmare, momentan am viteza de 10 KB/s. Astept luni rezolvarea.

 

Inca o data, imi cer scuze. Revin cu noua adresa cand se va rezolva problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca aveti si alta metoda de a face publice filmele si pozele, spuneti-mi si ma conformez, numai nu ma puneti sa uploadez fiecare fisier in parte pe cine-stie-ce site ca n-am rabdare.

Puteti folosi site-ul asta. Puneti fiecare o arhiva cu pozele lui si gata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci, povestea pe scurt:

 

Sambata dimineata eram intr-o mare cumpana daca o sa mai plec sau nu. Pisu meu avea niste dubii pe care mi le sadise in creer, nimeni nu se anuntase prea oficial ca vine, erea si umpic de nor afara, chestii socoteli. Vineri seara vorbisem cu Babicu la telefon si avea si el oareshce dubii. Pana la urma am zis ca merg la ce-o fi o fi, daca vine public mergem, daca nu, iau pe Pisu in spate si merem cu sacul la pomul laudat de-i zice SMAEB sa ne luam una alta.

 

Intre timp Babicu s-a anuntat ca vine insotit si am abandonat ideea SMAEBului. Pisu s-a declarat convinsa si in 5 min a fost gata.

 

La Interex ne-au asteptat PCul si cu Marius’95 (in continuare ne vom referi la domnia sa cu Doctoru). Pana am luat o apa si 2 cioco au mai aparut si KawTaw si Lucasone. Bun! Gasca vesela!

 

Am luat-o usor spre Slanic – Piatra Vanata – Petrom Valeni – Cislau – Magura.

 

La Magura pauza de masa, restaurant foarte chic, serivrea faina foc, papa bun tare, toalete impecabile.

 

Nimic spectaculos pana aici.

 

Am luat-o catre Vulcani, dar nu la aia cunoscuti ci la altii mai mici a caror locatie n-o dezvalui ca sa ramana asa, mai secreta :P. PCule iti raman indatorat ca mi-ai aratat vulcanii astia.

 

De aici a inceput endureala. Provocarea era sa urci un deal de pamant, nu foarte inclinat dar nici prea accesibil, pe o distanta de vreo 2-300 de metri. Toate motoretele au urcat cu succes, acolo am tras niste poze faine foc. Mult mai misto ca vulcanii “clasici”

 

Dupa care, Dezamagitoru, aici de fatza, zice sa mergem la Focul Viu. Ce dracul o mai fi si aia. Care este unde? Hai ca i-om gasi noi.

 

Dupa un drum prost si plicticos de vreo 40 de km, soseaua se termina si incepe drumul de tara, undeva in localitatea Lopatari spre Terca. Astea sunt niste sate cam uitate de lume, fara drum asfaltat, undeva in inima dealurilor buzoiene. Personal, mi-ar placea sa pierd vreo 2-3 zile pe acolo, asa lipsit de semnal, de poluare, de zgomot si sa ies seara pe o prispa de casa de-aia pe deal, sa beu o tzuica si sa bag o tigara dupa o zi grea de endurit pe o motoreta de profil.

 

Si am mers noi pe drumuri pietruite/prafuite, Doctoru hit the dust prima data, in rest nimic prea iesit din comun. Drum de tara.

 

Focul Viu insa s-a pitit bine. Din 2-3 personaje autohtone interogate, am scos 3 variante diferite, toate impracticabile. Deja mersesem pe drumuri de tractoare de-alea rele de mananca copaci si facusem cunostinta bine de tot cu praful si cu namolul. La acest moment se punea problema daca sa continuam drumul spre Nehoiu, cica 30 de km prin padure, dar drum ca-n palma (zicea unul dintre personaje, dai-ar Dumnezeu bunul o pereche de ochelari, poate o incepe sa vaza mai bine) sau inapoi spre Buzau, 40 de km de drum zgrumturos, gaurit si plictisitor.

 

The safe bet era Buzaul. Care a fost ales de Lucasone si KawTaw, absorbiti de forte oculte (neveste) catre casa. Au ajuns cu bine, sanatosi, voinici si fara niste amintiri de neuitat, care urmeaza sa fie relatate mai jos.

Restul au votat pentru adventure, inclusiv subsemnatul, entuziasmati si fara sa banuiasca ce avea sa se intample.

 

Daca nu am mentionat:

 

Babicu: Suzuki Vstrom + nevasta

Doctoru: Yamaha TDM 900

PC: BMW R1200GS

Dezamagitoru: Suzuki VX800 + pisi

 

De aici incepe drumul spre Nehoiu. Cumva ora 5PM, 30 de km prin padure, hmmm… o ora – o ora jumate . Mda….

 

Drum oarecum practicabil la prima vedere, cu pete mici de namol. La prima dintre ele Dezamagitoru bites the mud prima oara. Cu tot cu Pisi . Nu-i nimic! Mergem tot inainte, ca inainte era mai bine!

 

Si urmeaza o serie de namoale, Dezamagitoru sarmanul a facut cunostinta cu toate , ca doar vorba aia, pseudocioparului nu-i sade bine cu endureala. Astea au fost razbunarea sarmanei motorete, siluite intr-o maniera total neprevazuta de cel ce i-a dat nastere.

 

Namol dupa namol, cazatura dupa cazatura, mai taras, mai grapis, se face cam seara. Si disperarea se instaureaza incet, dar sigur. Deja faza scurta imi cazuse, ambreiajul se incinsese de la atata patinat si incepuse sa agate, imi cam pierdusem cumpatul si controlul asupra motoretei. Puterile ma parasisera si de-abia mai ridicam motoreta din balti. Noroc cu PC si cu Babicu, niste barbati in toata puterea cuvantului, nu ca mine de nici nu poate sa-si ridice scula de pe jos (la motoreta ma refer bai perversilor! Si oricum, daca atarna pe jos, nici nu mai trebuie sa se scoale! Sic!). Totusi mai puteam sa zambesc. Nu era un zambet real ci spasme musculare 

 

Mai ia si Doctoru o gura de namol, ce credeati! Numai io? Hihihi!

 

Ehei, dragii mosului, dar se facea seara dupa cum spuneam, si noi eream in creerii muntilor! Cu motorete cu gume de asfalt, fara saci de dormit sau brichete sa facem focul! O ploaie ne mai trebuia si ne linisteam de tot. Si asa, spectrul penei prostului plana asupra noastra ca un vultur deasupra hoitului. Ca niste baeti destepti, nu mai alimentaseram de vreo 200 de km HA!

 

La un moment dat, am dat de o masina. Un alt punct de cotitura. Sa luam calea intoarsa sau sa-i dam inainte? Normal ca inainte, ca doar vorba aia, mai aveam vreo 10 km doar pana la asfalt. Pe aici pe undeva am luat eu o cazatura mai urata, de am cam indoit ghidonul si cricul central  ugli, stiu... dar ce sa-i faci, povestea merge mai departe!

 

Cu chiu cu vai am ajuns la asfalt. Cea mai frumoasa priveliste! Cel mai mirific peisaj din toata excursia! Exact la fix. Deja inserase bine.

 

Ne-am felicitat reciproc, ne-am pozat motoretele, pe noi si ne-am mai felicitat o data. Am felicitat organizatorul, ne-am mai felicitat intre noi putin si am luat-o la drum, ca de la atatea felicitari s-a innoptat de-a binelea.

 

Nush cum, dar dupa toata patzania asta, motoreta Babicului arata ca dupa o plimbare prin centru. Doar putin nomol pe la burtica. Cred ca asta a sters-o cand nu eream atenti, ca sa i se vada vopseaua aia noua si jmekera 

 

Ei si de aici urmeaza drum de noapte, partial asfaltat, uscat si practicabil.

 

Am oprit la prima benzinarie, am bagat niscai benzina, si ca sa-i zic lui Meister ce mesteream:

 

dadeam nomolu jos :D se adunase intre centimetrul dintre roata si aripa vreo 3-4 kg... si mi-a cam ros din roata cat am mers infranat :). Ma rog, am improvizat o sarma si l-am curatat. Si am indreptat ghidonul si cricul central cu o ranga. Incercasem sa dau aripa jos dar se pare ca nu se poate decat daca dau jos toata roata.

Si ca sa fie toata treaba mare, eram si fara faza scurta si fara pozitie pe spate :pow:Si mi s-a dereglat si ambreiajul:pow::). Rezolvate toate azi

 

In rest, Olgutza mea e bine sanatoasa, am scos-o azi la o tura si zicea ca se simte bine. Pupe tata o motoreta competenta!

 

Asa cum sunt eu, mai egocentrist, am spus povestea asa cum am patit-o. Pozele le mai bagati voi cu imaginatia pe ici colo, ca nu stiu cum sa le uploadez intercalat, si trageti o concluzie.

Rog pe restul participantilor sa faca completarile, corectarile si disclaimerele de rigoare.

 

De la agonie la extaz a fost excursia asta. Memorabila, frumoasa, aventuroasa si as mai adauga eu, UNICA.

Va multumesc tuturor ca ati venit, sunteti niste oameni extraordinari! Cosmine (PCul), daca nu erai tu, cred ca ne papau dihorii prin coclauri!

 

Pentru mine va urma o perioada de liniste de vreo 6 saptamani, dar intre timp ticluiesc una mai lunga! Hehe! Dar fara namol!

 

Aveti legatura!

Foarte frumos .Pacat ca am fost la servici ( apoi beutura ca deh Florin) si nu am putut venii , dar asta este data viitoare.

Bah 'Deza' pa Olgutza ai reusit sa o scoti la plimare da' Pisi mai iese cu tine dupa tavaleala asta. :)

Astept urmatoarea iesire.Nu ne 'dezamagi'.(vezi Kawtaw)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica asta(12-04)am vrut sa merg si eu sa vad Vulcanii noroiosi,am GPS,m-am uitat pe harta batraneasca de hartie ca sa-i localizez si imi fac traseul:Buc-Buzau-la Maracineni stanga dupa podul lui Basescu cu destinaia comuna Beceni,acolo intreb localnicii de vulcani si imi spune lumea sa merg spre tabara Arbanasi si de acolo in sus spre vulcani. :)

Am mers pana la tabara Arbanasi dar mai sus cu un cruiser nu poti urca decat daca chiar vrei sa o tavalesti sau daca vrei sa o strici definitiv,am lasat-o in spatele taberei si am luat-o la picior cativa km,am mers pana sus la niste rezervoare de petrol,am mai coborat vreo 1.5 km dar nu am gasit nici urma de vulcani :D ,ne-am lasat pagubasi ca nu luasem nici apa,incepea sa coboare si soarele, :) aveam castile si gecile de piele de 4 kg cu noi,poate altadata vom gasi vulcanii !!

 

cateva poze AICI!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...