Motanuincaltat Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 nu serios..baga si tu o poza si mai multe detalii daca te hotaresti s-o vinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Motorul e impecabil,nici un defect la carene,au fost duse la revopsit, si au iesit superb!!! sapatamana asta le montez, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 ia zi-ne cata cat iai dat....cati kilometri dati pasta cap are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Mai mult de 180-190 nu i-am dat sigur, nu sunt drumuri pentru ,,dat'' ,plus ca nu vreau sa mor asa tanar.eram intr-a 4-a deci mai era loc. iar despre kilometri peste cap???? nu ai citit bine,motocicleta are 59 350 KM, dar motorul a fost schimbat la 40 120 KM, si a fost pus unul nou =>> deci are 20 000 KM motorul(in 2004 a fost schimbat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 question .... cum adica motor din 2004??? motor de ce??? de 400???nu cred...poate un motor refacut in anul 2004 ...sa umblat la chiulase a distributie realezata sau asa ceva... zxr 400 nu se mai fabrica de ceva ani....motor din 2004 nu cred sa existe dar poate ma insel.....oricum vine Silviu si imi zice sa ma documentez daca cumva gresesc dar nu prea cred sa nu o iei in nume de rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 stai linistit ,m-am documentat si eu si am aflat ca e imposibil sa se fi pus motor nou pe el, dar stiu ca a fost schimbat cu altul,oricum merge brici. Ma cam bate gandul sa mi-o tin pentru consumul mic pe care il are si pentru aspect si pentru tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 si pentru curbele pe care le ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 stai linistit ,m-am documentat si eu si am aflat ca e imposibil sa se fi pus motor nou pe el, dar stiu ca a fost schimbat cu altul,oricum merge brici. Ma cam bate gandul sa mi-o tin pentru consumul mic pe care il are si pentru aspect si pentru tot. salut!sunt incepato! fac acum scoala:).vreau sa.ti cumpar eu motorul.o sa am banii cam in 3 saptamani.care este pretul final...?sunt din bucuresti.daca este asa cum spui tu as vrea sa o cumpar.multumesc!numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 ultimul ban e 2650 euro,dar iubesc motorul si tot imi vine sa bag banuti in ea. De exemplu i-am comandat ieri tuburi pentru admisie aer noi pentru ca ale ei erau fisurate putin. o sa pun si ceva poze mai incolo ca mi-au furat aparatul foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 salutare... pentru toti, voi, pasionatii de ZX4R: 1.am si eu una de aproximativ 2 luni (incepator - primul meu moto) - deci este super, daca esti o persoana calma (ca je) inca nu m-a pus in situatii pe care sa nu le pot depasii. Eu zic, ca este una din alegerile cele mai intelepte - pentru pasionatii de SS, pentru incepatorii - sa iti faci "lectiile" pe dansa. 2. si cel mai important, greu de gasit una prin Romania, plus ca mai bine zic eu de afar`, la un pret avantajos. - eu am dat pe a mea 2550 de euro (pana la scara blocului), adusa din Germania, din `93 la 41.000 KM. - deci, daca aveti banii, nu mai asteptati vb cu baietii de pe net sa va aduca una - cat mai repede - ca este, deja, sfarsitul lui iulie...cand ne mai vedem pe drumuri salutare si bafta tuturor - rezervoare pline si sa ne vedem pe drum sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 stai linistit ,m-am documentat si eu si am aflat ca e imposibil sa se fi pus motor nou pe el, dar stiu ca a fost schimbat cu altul,oricum merge brici. Ma cam bate gandul sa mi-o tin pentru consumul mic pe care il are si pentru aspect si pentru tot. de ce sa fie imposibil? sunt chiar si kit-uri "big-bore" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 big-bore? detaliezi, te rog? mersi. Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 tuning big bore - motor de 455cc in jur de 80CP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 aham, ma indoiesc . mersi ca m-ai scos din dubii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aserte Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 salutare... pentru toti, voi, pasionatii de ZX4R: 1.am si eu una de aproximativ 2 luni (incepator - primul meu moto) - deci este super, daca esti o persoana calma (ca je) inca nu m-a pus in situatii pe care sa nu le pot depasii. Eu zic, ca este una din alegerile cele mai intelepte - pentru pasionatii de SS, pentru incepatorii - sa iti faci "lectiile" pe dansa. 2. si cel mai important, greu de gasit una prin Romania, plus ca mai bine zic eu de afar`, la un pret avantajos. - eu am dat pe a mea 2550 de euro (pana la scara blocului), adusa din Germania, din `93 la 41.000 KM. - deci, daca aveti banii, nu mai asteptati vb cu baietii de pe net sa va aduca una - cat mai repede - ca este, deja, sfarsitul lui iulie...cand ne mai vedem pe drumuri salutare si bafta tuturor - rezervoare pline si sa ne vedem pe drum sanatosi Inca un ZX4R-ist. Bine te-am gasit. Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 aham, ma indoiesc . mersi ca m-ai scos din dubii te indoiesti ca exista sau ca al tau ar avea? oricum, gasesti si seturi de 400 cmc sau 39x cat o avea real zxr-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 ma indoiesc ca ar avea al meu, dar orice e posibil . Ma miram eo de ce faceam busa lu' nea Vasile la semafor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 (editat) Ai vopsit-o?...Promisesei niste poze cu ea vopsita ... Sau poate ma insel P.S Busa lu' Nea Vasile e de vanzare...ca am vz ca se poarta la incepatori Bad joke...sry Editat Iulie 23, 2007 de Motanuincaltat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 nu am aparat foto, mi l-au ciordit. Poate rog pe cineva sa mi-l imprumute, azi i-am pus si rimstripesuri.....BESTIAL!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 au venit si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 wow. tare zxrul. nu inteleg de ce il vinzi de abia l-ai luat, mai profita de el. cat ai dat pe rim-stripes si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 (editat) 600 de la cineva de pe forum, brunetzicabv , parca. Din Brasov. vreau sa trec la ceva mai mare, zx6-r. Editat Iulie 24, 2007 de disabled_cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Mai mult de 180-190 nu i-am dat sigur, nu sunt drumuri pentru ,,dat'' ,plus ca nu vreau sa mor asa tanar.eram intr-a 4-a deci mai era loc. Si de ce vrei zx6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Pentru ca un motor mai mare automat are o viata mai lunga+ plus ca ma gandeam la ceva mai nou, '99-'00. ,,Dizainul'' ma face sa plang langa zx6 cand il vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer_ Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 si cam la ce pret s-a ajuns in momentul de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate