marlyin Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salut Luni am de gand sa bag o plimbare pana la Brasov,traseul ar fi urmatorul:Bucuresti,PLoiesti(DN1A)Cheia-Brasov(intoarcere pe DN1,prin statiuni)PLoiesti,Bucuresti. Traseul ar fi in total de 330-340km,opriri pe drum cand este nevoie, plus 1-2 ore in Brasov. Plecarea undeve in jurul orei 9,ca sa ajungem in Brasov la 11.30-12 stam 2 ore si sa venim acasa tot pe caldura adica la 17-18 . Toata lumea este binevenita,locul de intalnire va fi undeva inspre iesirea din BUcuresti. P.s.Viteza de crozieta cam 70 in localitati si 100 afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 sta lumea acasa dupa paste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gustave Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 eu as merge dar din pacate sunt la braila la parinti. poate daca am merge marti. a fost cineva pe la cheia anul asta? in ce stare e drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 18, 2009 Autor Share Postat Aprilie 18, 2009 din pacate eu marti muncesc:( Ma gandeam ca loc de intalnire intrarea in Herastru de la Arcul de Triumf,ora 9.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 As veni eu. Primiti cu EN-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 sal, merg si eu Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 18, 2009 Autor Share Postat Aprilie 18, 2009 As veni eu.Primiti cu EN-ul? desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Posibil sa vin si eu cu cativa prieteni Bercenari daca ne hotaram sa mergem pe Cheia si nu la Veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 as veni si eu daca se merge cu viteza de 90-100 mai vorbim pana luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 As fi venit dar zic pas din prima, nu am de gand sa fac aproape 4 ore pana in Brasov. Viteza de crozieta cam 70 in localitati si 100 afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 As fi venit dar zic pas din prima, nu am de gand sa fac aproape 4 ore pana in Brasov. Te grabesti undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Salut Luni am de gand sa bag o plimbare pana la Brasov,traseul ar fi urmatorul:Bucuresti,PLoiesti(DN1A)Cheia-Brasov(intoarcere pe DN1,prin statiuni)PLoiesti,Bucuresti. Traseul ar fi in total de 330-340km,opriri pe drum cand este nevoie, plus 1-2 ore in Brasov. Plecarea undeve in jurul orei 9,ca sa ajungem in Brasov la 11.30-12 stam 2 ore si sa venim acasa tot pe caldura adica la 17-18 . Toata lumea este binevenita,locul de intalnire va fi undeva inspre iesirea din BUcuresti. P.s.Viteza de crozieta cam 70 in localitati si 100 afara E cam devreme pentru Cheia, poate mai sunt portiuni cu zapada (in padure, nu pe drum), asa ca nu recomand asa ceva acum pentru cei care nu au echipament adecvat de iarna, iar plecatul dimineata la 9 inseamna ca inlemnesti de frig cam pana la Campina. Uite si prognoza pentru luni in Brasov: Periods of rain in the morning; otherwise, mostly cloudy. Winds from the ESE at 12 km/h.Realfeel®: 17 °C High: 17 °C Cred ca merge mai bine Veliko Tarnovo, Shumen sau pentru lenesi Ruse in perioada asta a anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 azi pe cheia: -echipament de vara -zapada zero! -asfalt ok..ceva pietre pe ici pe colo..probleme doar pt cei din spate.. una peste alta,o zi superba.. deci...drum bun!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 18, 2009 Autor Share Postat Aprilie 18, 2009 E cam devreme pentru Cheia, poate mai sunt portiuni cu zapada (in padure, nu pe drum), asa ca nu recomand asa ceva acum pentru cei care nu au echipament adecvat de iarna, iar plecatul dimineata la 9 inseamna ca inlemnesti de frig cam pana la Campina. Uite si prognoza pentru luni in Brasov:Periods of rain in the morning; otherwise, mostly cloudy. Winds from the ESE at 12 km/h.Realfeel®: 17 °C High: 17 °C Cred ca merge mai bine Veliko Tarnovo, Shumen sau pentru lenesi Ruse in perioada asta a anului. acum patru saptamani am plecat la ora 10 (chiar daca s-a dat ora inapoi,s-a incalzit considerabil vremea in timpul scurs de atunci) spre vidraru,si nu mi-a fost frig,deci ma indoiesc ca acum imi va fi. Paste Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 (editat) E cam devreme pentru Cheia, poate mai sunt portiuni cu zapada (in padure, nu pe drum), asa ca nu recomand asa ceva acum pentru cei care nu au echipament adecvat de iarna, iar plecatul dimineata la 9 inseamna ca inlemnesti de frig cam pana la Campina. Uite si prognoza pentru luni in Brasov:Periods of rain in the morning; otherwise, mostly cloudy. Winds from the ESE at 12 km/h.Realfeel?: 17 °C High: 17 °C Cred ca merge mai bine Veliko Tarnovo, Shumen sau pentru lenesi Ruse in perioada asta a anului. Noi nu ajungem dimineata la Brasov, numai daca ne teleportam. O sa fie cald si bine, m-am uitat eu pe www.accuweather.com Eventual la Valenii de Munte s-ar putea sa dea un strop. Fix pix. Calmati-va cu frigul ca nu e asa. E CALD, am fost eu NOAPTEA prin Predeal si tot n-am inghetat. In schimb la Ruse, pe 20 de la ora 18 incepe ploaia... Editat Aprilie 18, 2009 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 azi pe cheia:-echipament de vara -zapada zero! -asfalt ok..ceva pietre pe ici pe colo..probleme doar pt cei din spate.. una peste alta,o zi superba.. deci...drum bun!! Prin echipament de vara intelegi ce ineleg eu, adica scut de enduro fara jacheta pe deasupra si manusi de enduro cu aerisiri generoase? Una peste alta as merge si eu luni pe Cheia, dar mai vad o problema: vin manelarii de la munte gramada, asa ca probabil traseul de intors mai la indemana de pe la Ploeisti sau chiar Floresti e pe DN1A, nu pe DN1, ca e mult mai usor sa depasesti din cand in cand cate un TIR decat sa mergi printre astia care deja si transmit impresiile de vacanta prin telefon in detrimentul folosirii semnalizatoarelor. In plus de asta nu vad cum sa ajung la o intalnire la 9 cand eu ma scol in cel mai bun caz la 8:30. Dar oricum cred ca ne vedem pe Cheia luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 geaca cu mesada scoasa,si blugi.. ..si intradevar..mai erau si alte vehicule in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amerikanu Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 "Primiti" si incepatori? Ma tenteaza si pe mine, dar ar fi prima mea iesire in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 "Primiti" si incepatori? Ma tenteaza si pe mine, dar ar fi prima mea iesire in grup esti mai mult decat binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amerikanu Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 OK! Ramine pentru 9:30 la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 da.9.30 arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) Cheia zice ceva de ploaie spre dimineata. Posibil sa apar si eu. Nu ma incanta insa ideea de frig si ploaie pe curba. Editat Aprilie 19, 2009 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Nu vreti voi mai bine sa ne vedem la Petromul de la Fantana Miorita ?Nu e de alta...dar sigur unii mai trebuie sa si alimenteze. O varianta de intoarcere din Brasov ar fi prin Siriu - Buzau - Bucuresti. Intoarcerea insa depinde si de ora la care se pleaca in sens invers. Mi-ar place pe la Siriu - Buzau ! Pe DN 1 e urat tare. Intalnirea tot la Arc, nu cunosc zona Fantana Miorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Fantana Miorita e primul sens giratoriu cand mergi de la Casa Scanteii spre Aeroportul Baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Se anunta ploaie din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate