ceberem@yahoo.com Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Moshociclistii au aparut si in Targu Neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Moshociclistii au aparut si in Targu Neamt super tare fratilor sunteti teroristi va mai trebuia si o craciunita( pe prita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 vaaai da ce ne mai place sa ne bagam in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Soimilor, ati facut bradul ?? Vreau sa va urez tuturor un Craciun fericit si multa, multa sanatate!!! va foarte multumim la fel si tie unde merem ku kolinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 am plecat,dar m-am intors ii "al dracu de frig"o iau la pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Organizam o colinda, ceva? Hai cu colindaaaaa. Balu a plecat deja la colindat, cu motoreta. va astept cu colinda si pe la mine! daca veniti cu motoarele vedeti ca pe bulgaria e multa zapada si serviciile lor de deszapezire lasa foarte mult de dorit, mult mai rau ca in romania, asa ca puneti-va cauciucurile de iarna si lanturi... va urez tuturor, si din partea mea si a lui frate-miu un craciun fericit alaturi de cei dragi voua! aaa, era sa uit, a zis anamaria ca va saluta si ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Organizam o colinda, ceva? Hai cu colindaaaaa. Balu a plecat deja la colindat, cu motoreta. va astept cu colinda si pe la mine! daca veniti cu motoarele vedeti ca pe bulgaria e multa zapada si serviciile lor de deszapezire lasa foarte mult de dorit, mult mai rau ca in romania, asa ca puneti-va cauciucurile de iarna si lanturi... va urez tuturor, si din partea mea si a lui frate-miu un craciun fericit alaturi de cei dragi voua! aaa, era sa uit, a zis anamaria ca va saluta si ea! enake toate cele bune si tie Ps: la tg neamt nu se organizeaza nimik seara asta nici o propunere nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori Fericite si La Multi Ani alaturi de cei dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Soimilor, azi sa asteptati cuminti acasa, ca vine Mosul. Serios ! Acu daca va aduce ceva nu stiu, dar de venit vine sigur. La multi ani sa aveti, cu totii. Voi si Ardealul ce mai tineti sufletul crestin al natiei asteia ca ne-am duce ..in jos. Cu drag Simionii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Merry X'mas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinv-strom Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 CRACIUN FERICIT SOIMILOR SI SA NE INTALNIM CU BINE .LA MULTI ANI !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 happy new year Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) Un an nou fericit la toata lumea PS: I am sexy and i know it Editat Ianuarie 3, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Un an nou fericit la toata lumea PS: I am sexy and i know it exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GiulyanoRS Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 La multi ani!!! A mai iesit careva cu motoarele? eu am dat azi o tura si maine daca e cald ies iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 LA MULTI ANI TUTUROR !!! :hug: chiar de e cald afara strazile sunt reci si ude, nu stiu ce placere gasiti voi sa mergeti cu mobrele in perioada asta, aaa stiu, sunteti incepatori si se cere doza mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 LA MULTI ANI TUTUROR !!! chiar de e cald afara strazile sunt reci si ude, nu stiu ce placere gasiti voi sa mergeti cu mobrele in perioada asta, aaa stiu, sunteti incepatori si se cere doza mai des ))) si unii mai au si bani. ) ciudosule si artzagosule care esti ) pupa-te-as :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 duti wa pritz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GiulyanoRS Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 LA MULTI ANI TUTUROR !!! :hug: chiar de e cald afara strazile sunt reci si ude, nu stiu ce placere gasiti voi sa mergeti cu mobrele in perioada asta, aaa stiu, sunteti incepatori si se cere doza mai des Ai mare dreptate cu "doza" asa este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) old times boys Editat Ianuarie 6, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 yo nu pot baga nimic ca mi so gripat motoru la calculatoru meu si l am dus la segmentat asa k nu mai am poze nu mai am nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 in primul rand la multi ani baieti.deschid eu galeria de fotografii cu frumoase aduceri aminte . astea sunt datate 2002. 2004 in primul rand la multi ani baieti.deschid eu galeria de fotografii cu frumoase aduceri aminte . astea sunt datate 2002. 2004 2005 va mai amintiti??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 bunga bunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 buna ideea cu pozele Gospo, ca vorbarie a fost destula diverse, da? ultima plimbare in grup pe anul acesta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Una de prin 2005 sau 2006, undeva langa Borsec. Pe atunci un drum Cluj - Tg Neamt se facea in 8 ore. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate