judas Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 a suflat popa in etilotest acolo la fatza locului..., am vazut eu, Sebi si Dani..., arata 0..., bine ca nu are fracturi Laci..., tocmai pove cu el pe mess... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 apoi cum vine asta ca a refuzat orice proba care sa ii ateste nivelul alcoolemiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 apoi cum vine asta ca a refuzat orice proba care sa ii ateste nivelul alcoolemiei? apoi vine simplu si ii doar infractiune 1-5 ani si anularea permisului daca bine mai retin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Nu fa ca popa,ci fa ce-ti spune popa!Parca asa era.Dupa ce ca veniturile popilor nu sunt supuse impozitelor,mai si dau in altii fara rusine!Popo,bata-te ala a tau dumnezo' pentru magaria ce ai facut-o! Cat il priveste pe Laci,insanatosire grabnica! Ma pis pe slujbasu ala al bisericii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 preotii sunt doar uneltele de extorcat banii de la oamenii slabi de inger care mai cred in slujbe , minuni si dau sute de lei sa le citeasca muiu (popa) ceva din "carte" ca doar doar le va merge mai bine....sex oral bisericii ortodoxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 sex oral bisericii ortodoxe Bine ca am facut Teologia Catolica...pt ca altfel beleam psula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 ...mie imi plac mult slujbele de la catolici ( cat am stat in italia (6 ani) am intrat de curios la o chiesa de a lor sa vad cum e ....preotii imbracati frumos in alb "cantau" slujba frumos nu ca ortodocsii nostri in negru care parca incanteaza ritualuri satanice) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Niciun credincios adevarat,nu are nevoie de intermediar-popa,preotul,etc!Credinta adevarata te insoteste peste tot si tot timpul,24/7!Asa traiesc astia de pe spinarea celor slabi de inger ce au nevoie de"mersul la beserica dumineca"!Daca astia s-ar trezi la un moment dat,ar ramane popii fara obiectul muncii!Ar fi foarte corect! aici iti dau dreptate......i biblie nu scrie nicaieri ca tre sa ai intermediar pt a vb cu dumnezo......daca vrei sa te rogi o poti face la fel de bine din pat , de pe motor , te poti ruga cu hainele in brate din sifonier sa nu te prinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Pt o secunda, incercati sa ii vedeti pe preoti ca pe niste psihologi, daca intelegeti ce vreau sa spun. Un om cu probleme sentimentale, de exemplu, nu are nevoie neaparat de psiholog, dar in schimb, isi poate gasi linistea sau eventualele raspunsuri, cu ajutorul unui psihilog. Got it ? Sau haideti sa va mai dau un pont: duhovnic sau parinte duhovnicesc. Cautati pe net, daca vreti, ce inseamna , si mai povestim...dar nu aici, pt ca suntem offtopic. Insanatosire lui Laci ! Editat Octombrie 30, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Satana cu sutana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Da ma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Pt o secunda, incercati sa ii vedeti pe preoti ca pe niste psihologi, daca intelegeti ce vreau sa spun. Un om cu probleme sentimentale, de exemplu, nu are nevoie neaparat de psiholog, dar in schimb, isi poate gasi linistea sau eventualele raspunsuri, cu ajutorul unui psihilog. Got it ? Sau haideti sa va mai dau un pont: duhovnic sau parinte duhovnicesc. Cautati pe net, daca vreti, ce inseamna , si mai povestim...dar nu aici, pt ca suntem offtopic. Insanatosire lui Laci ! hai sa fim seriosi Yzule si mai dai in (cuvant urat) mea ca 90% dintre ei is niste farisei care fac bani si de pe vii si de pe morti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 hai sa fim seriosi Yzule si mai dai in (cuvant urat) mea ca 90% dintre ei is niste farisei care fac bani si de pe vii si de pe morti greu mai gasesti un preot care isi face treaba cu credinta si nu pe bani, spunand ca-i ajunge ce are de la dumnezeu. ala e preot adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 (editat) greu mai gasesti un preot care isi face treaba cu credinta si nu pe bani, spunand ca-i ajunge ce are de la dumnezeu. ala e preot adevarat astia is percum fetele virgine, se gasesc rar, si doar in gradinata grupa mica bani donati biserici aka cutia milei se arunca in sus , ce ramane in aer sus merg in scopuri nobile bisericesti ce cade jos se duce la popa in jeb ai doamne ce pacatos is ma trazni vreu fulger Editat Octombrie 30, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Pt o secunda, incercati sa ii vedeti pe preoti ca pe niste psihologi, daca intelegeti ce vreau sa spun. Un om cu probleme sentimentale, de exemplu, nu are nevoie neaparat de psiholog, dar in schimb, isi poate gasi linistea sau eventualele raspunsuri, cu ajutorul unui psihilog. Got it ? Sau haideti sa va mai dau un pont: duhovnic sau parinte duhovnicesc. Cautati pe net, daca vreti, ce inseamna , si mai povestim...dar nu aici, pt ca suntem offtopic. Insanatosire lui Laci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 v-ati gasit topic potrivit pt a discuta despre popi si biserici! sanatate accidentatilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 doamne da-le bine si insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) ...mie imi plac mult slujbele de la catolici ( cat am stat in italia (6 ani) am intrat de curios la o chiesa de a lor sa vad cum e ....preotii imbracati frumos in alb "cantau" slujba frumos nu ca ortodocsii nostri in negru care parca incanteaza ritualuri satanice) da, si iubesc baieteii prin spatele altarului, dupa ce ii fura de la Michael Jackson Editat Octombrie 31, 2012 de byrons13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 aia ce fac ei nu ma intereseaza, eu ziceam strict dpdvd al slujbei religioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 pe mine da, ca e la subiectul deviat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Da unde pastoreste tatal spiritual, in ce parohie? Si cum il cheama, sa stiu unde ma spovedesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Parintele Yzu, pastoreste tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Si cam pe ce topic ai vrea sa discutam de popi,daca in accidentul acela,vinovatul e un popa?La "Bursa locala"?Sau poate la rubrica "Vorba de cultura"? Evident ca sanatate accidentatilor! apoi nu te supara dar Mariana cam are dreptate, drept si prin urmare propun sa deschida careva ( care nu are inca warn ca io am ceva si nu ma risc ) un noi topic intitulat astfel Motociclismul si duhul sfant sau , Spiritismus si duhul sfant pe doo roti si acolo putem discuta despre popi acatiste si alte chesti din astea sfinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Ma, oare cat coasta o binecuvantare a atelajului din dotare, fie el masina, fie motocicleta? E in functie de capacitate si categorie ? Si desenarea crucii pe motor intra in pret? Ca am vazut vreo cativa preafericiti ca aveau cruci pe portbagaju masinii sa ii pazeasca de ploi si vreme rea... Ma gandesc serios sa imi binecuvantez si sfintesc motoreta, sa am parte numa de drumuri bune colegii, in anul care vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) tre sa avem grija cu popii (cu cati de "i" s-o scrie ...) astia .. ca am auzit ca au servicii de rugaciuni negative .. servicii aparute din nevoia acuta a babelor de a pedepsi sanatistii violatori, calareti pe armasari de fier. (crek ma pot apuca sa scriu ceva carte ) Editat Octombrie 31, 2012 de calin.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate