circel Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) raducu, melciu, sunteti amandoi offtopic bre! ptiu drace, bogo here. Editat Aprilie 24, 2009 de circel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Cum mergea el asa calare Pe Intruderul cel mare Se trezi Barbita Cu a lui fustita Pe-o suprafata lunecoasa Si mereu aventuroasa. Ca asfaltul fuse moale Si nu-l deranja la gioale A fost o f buna veste Si bun prilej de poveste. Desi vineri nu era Toti s-au aruncat aicea Ca sa mustre pe misel Sa rada cum a cazut el. Forumisti mai vechi mai noi Toti s-au sesizat apoi Si c-un vers mai deocheat Pe Circelu' l-au cantat. Cei mai slobozi de gura Au bagat si o-ntzepatura Ca sa ne-amintim mereu De ce ii iubim la greu. Blogger-i stau si ei geana Cu-n cuvant in varf de pana Sa mai povesteasca ei Realitatile hazlii ale urbei. Foaie verde de dai n-ai Ce rau e sa ai tramvai Si sa nu te tina sina Lunecoasa bat-o vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 dedicatie pentru Niko Uite mai, se lumineaza Iarna se mai imbuneaza Mai apare-un ghiocel Cu casca si scutecel Niko, fin observator Moromete din popor S-a chitit ca-i rost de saga si ca vaka e intreaga Insa nu se poate-abtine Sa nu zica el de bine Si de cat de frig a fost Sa cazi n-are nici un rost Nici sa mergi nu prea e bine Daca nu-s calduri depline iaca-s drumurile ude Bufnitura se aude ...Dar prea suna plugusorul Ca sa rada tot poporul Niko, maine intri-n MAI Hai cu parul tau balai Sa mai stam la soare iar Sa-ti dai suba jos macar Si sa pui echipament Sa nu fii iar repetent Cazaturile te-asteapta Insa soarta nu e dreapta Ca tu mergi cand se-ncalzeste cam cand n-are oltul peste Vara ta polara scurta E pe duca, mergi pe burta Ca acum se face frig Vine gerul din Avrig Si n-o sa apuci sa cazi Si iar schimbi uleiul azi Sa iti pui mai subtirel Iarna ca sa mergi nitel Poate-asa sa fii viteaz Sa te sprijini in ea breaz Si s-o iei de jos de coarne C-ai cazut zici :Tulai, Doamne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Vampirica, ce mai faci? Sudezi capra sau te faci? Vrei sa te ridici in zare, stand pe capra in picioare Dar noi stim: ai gura mare Si te lauzi ca esti tare Pe-africana esti viteaz Dar te doare la grumaz Cand te pravalesti pe piatra Sa spargi carena la capra Ei baiete fa-te bine ca nu e mare rusine Mobra sa nu ti-o cunosti Sunt si altii, mult mai prosti important e sa te dai Experienta pe praf ai Dar incearca sa nu cazi Gazul lasa-l jos de azi Ca de nu te vedem noi Plin de iarba si noroi Siroind pe la bocanci Pe semnale dai multi franci Sa o faci din nou frumoasa Numai cat va sta acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ce de mari poeti zac in romania si noi nu stim...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 dedicatie pentru Niko Uite mai, se lumineaza Iarna se mai imbuneaza Mai apare-un ghiocel Cu casca si scutecel Niko, fin observator Moromete din popor S-a chitit ca-i rost de saga si ca vaka e intreaga Insa nu se poate-abtine Sa nu zica el de bine Si de cat de frig a fost Sa cazi n-are nici un rost Nici sa mergi nu prea e bine Daca nu-s calduri depline iaca-s drumurile ude Bufnitura se aude ...Dar prea suna plugusorul Ca sa rada tot poporul Niko, maine intri-n MAI Hai cu parul tau balai Sa mai stam la soare iar Sa-ti dai suba jos macar Si sa pui echipament Sa nu fii iar repetent Cazaturile te-asteapta Insa soarta nu e dreapta Ca tu mergi cand se-ncalzeste cam cand n-are oltul peste Vara ta polara scurta E pe duca, mergi pe burta Ca acum se face frig Vine gerul din Avrig Si n-o sa apuci sa cazi Si iar schimbi uleiul azi Sa iti pui mai subtirel Iarna ca sa mergi nitel Poate-asa sa fii viteaz Sa te sprijini in ea breaz Si s-o iei de jos de coarne C-ai cazut zici :Tulai, Doamne! Stai degraba si nu zice Ploaia rece o sa pice Maine de te duci la Tulcea O s-ajungi acolo mucea Frigul cosmic o sa vina Parsiveste si te-nchina De vei fi tu,cwe, curajos Cu dalta o sa te dam jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 domnilor, aplauze pentru rapsozii nostri!! deci se poate si fara balacareli marlane pe site-ul asta. Carcele, stii sa si canti, sa te facem menestrel de curte becaliana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 domnilor, aplauze pentru rapsozii nostri!! deci se poate si fara balacareli marlane pe site-ul asta.Carcele, stii sa si canti, sa te facem menestrel de curte becaliana? Normal, am fost si la dan bursuc, ce moaka mea? Chiar si HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Stai citesti poate pe budaDaca poezia-i ruda Noi nu vrem sa te oftici Poate doar sa te implici Scoate versul la mezat C-am cazut si-s suparat Nu te mai umfla in pene, Cu totii stim ca ti-e lene Sau mai bine povestesti Cum te dai prin bucuresti Si agiti dambovita-n ape Cand franezi si cazi pe spate. Si sa nu zici: n-am cazut Nici cocosul n-a crezut cand gaina i-a picat sa-l prosteasca neincetat Zi mai bine usurel Ca tu ai franat nitel si ai cazut ca paiata Ca de! se blocase fata. Multumesc de versuri, Dar sunt ca niste dresuri Rupte-ntre picioare Cu neobrazare... Si una de la mine Pentru tine Vorbesc de-al lui trecut Circel, domn cret si mititel Cu-n EN 500 a-nceput Sa se plimbe clatinel Si intruder el si-a luat Mare, negru, cal bazat El pe sina s-a mutat Ca nu a mai avut asfalt. Si mai bine.. zi-mi tu frate In cei douazeci de ani Unde am cazut pe spate Si-ti dau imediat eu bani ! Sina uscata ! Pe cand eram mai mic Biciclist mare voinic Am cazut de la o sina Ca doar eram de vina ! Si de atunci am invatat Si de sina am scapat Iti doresc asfalt curat Si-am scos versu` la mezat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 @ star Frate esti incantator dar ce spui revoltator Pare ca ai pus un vers la inima un pic invers Aici era un pamflet Stii ca sunt mereu cochet Nu cred ca o sa cunosc mobrist sa nu faca trosc Insa tu te-ai ridicat La exceptie -ai sperat Dupa 20 de ani Muschetari mereu golani O sa-ti zica despre sine ca-s periculoase bine Nu -ncerca sa ocolesti Ca n-ai cum prin bucuresti Zi mai bine ce-i cu dresul Iti trezeste interesul? Te gandesti la fetiscane Zglobii , blonde si codane? Ele sunt cu patima Ca sa-ti cant cu-o cratima Te tot duc stanga-mprejur Dupa ele cazi in C.ur Si ca sa iti fie greu Cu dragstarul derbedeu Ai sa intalnesti si tu Sina lu tatane-tu Care m-a trantit dergaba Cand plecasem la parada Si morala toti o stim Ia-ti echipament sublim ! Vrei nu vrei, astea-s taclale Sa nu vorbim de parale Si de martori la ispravi Toti ne cam trantim pe stazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Bine ca nu ai patit nimic Doar orgoliul e mai mic De vinzi intruder-ul tau sic Pe-un marauder 800 mic. Am avut si un vn-eu L-am vandut cu greu Sa ma dau cu dragstare Ca au o categorie mare. Dar nici ca ai putea Sa revii tu la o stea Dupa ce te-ai dat la greu Pe-al tau mare intrudereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Circele,lasa...nu-i bai. Intruderu-i mai dihai, Dar io zic sa-ti iei tramvai. D-ala de-o suta de cai. Ala pe sine va sta. De sine ,frica nu are, C-are tren de-aterizare. Bogo poate confirma. Iar de niko nu va luati, C-a avut o seara grea. Frig,nici voi nu suportati. El,nici nu mai respira. Gata cu cantatu-n struna. Bogo,Circel,dragii mei, Ce dreaq ati facut aseara? Iar dormirati impreuna? Editat Aprilie 24, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) @raducu alias orny am dormit sau ne-am hlizit Bine ca tu ai lipsit Ai pierdut cum mereu faci iar noi am fost varcolaci Si am stat cu fetiscane dotate cu 3 balcoane Si-am dat party bengos Sa nu fim noi mai prejos Acum pun genunchiul jos Ca afara e frumos E pacat sa nu te dai Chiar pe sina de tramvai Nu conteaza ca e uda tu pui frana ca o duda Ca nu-i mobra ta zaluda Esti tu f.raier si ti-e ciuda Poate crezi ca sunt vreun Nila Dar am mobra dificila Iar tu, bietul scuterila Le provoci la toti doar mila Arati ca un pizza boy tocmai de la Dorohoi Vinde honda, hai cu noi Nu fi mini-bibiloy. Editat Aprilie 24, 2009 de circel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Nu dau honda,mah,ca-i buna. Ca un scuter..siguranta.. Kilometrii multi aduna. Tu la fel..dar tare-n clanta. Azi ma plimb,bre..toata ziua. E frumos.Doar munca strica. Ma gandesc sa zic iar piua, Sa mergem la una mica. Cu franarea,ce sa zic? Ma opresc cu mobra dreapta. Sper sa nu patesc ca tine, Sa ma culc pe sine-ndata. Mai bine ne povestesti, In trei rime mari si late, Ce a fost premergator Fazei cu datul pe-o parte. ..Ce faceai in clipa aia? Merita,ca e de ras. Chiar de zgariasi hurdubaia. Hai,mah..ca nu e de plans. Editat Aprilie 24, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 @Sukhoi: Referitor la ce ai scris despre mine: e posibil sa ai dreptate, nu stiu ce sa zic. Referitor la ce ai scris despre Raducu: tin sa-ti transmit ca este josnic pentru un barbat sa faca ce ai facut tu. Pana acum barfele erau apanajul fetitzelor, tu se pare ca esti exceptia care confirma regula. Ori poate nu esti exceptie. Adevarul e ca modul in care ai procedat lasa destul loc de indoiala. Iti urez maturizare cat mai rapida. Crede-ma, ai mare nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) @Sukhoi: Referitor la ce ai scris despre mine: e posibil sa ai dreptate, nu stiu ce sa zic. Referitor la ce ai scris despre Raducu: tin sa-ti transmit ca este josnic pentru un barbat sa faca ce ai facut tu. Pana acum barfele erau apanajul fetitzelor, tu se pare ca esti exceptia care confirma regula. Ori poate nu esti exceptie. Adevarul e ca modul in care ai procedat lasa destul loc de indoiala. Iti urez maturizare cat mai rapida. Crede-ma, ai mare nevoie. @Sensei Referitor la ce ai scris despre ce am scris eu despre tine: la examenul teoretic am picat de fraier, la examenul practic ai picat tu. Fair 1-1. Referitor la ce am scris despre valet: Nu e treaba ta ce socoteli am eu cu el nici maniera în care aleg să mi le reglez Âşi cu atât mai puțin am nevoie de coordonate etice din partea masculului alfa de pe bîrforfan deci asfalt uscat! Editat Aprilie 24, 2009 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 na ca m-am grabit cu concluziile. baieti daca tot va atingeti si pe topicul asta va rog, in rime baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Va mai rog pe voi confrati, Sa vedeti cum judecati Vorbele de duh alese Sa le postati fara interese. Ca nu-i unu mult mai breaz Toti suntem niste confrati Cu mobrele noi ne jucam Aici, azi nu judecam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 @all Multumesc pentru urari am cazut fara urmari daca tot vreti sa Donati Nu dati sange pentru frati Nu dorim nici macar bani Desi suntem cleptomani Va implor sa nu barfiti topicul sa-l ponegriti Multumesc lui DF Star Ca e mare mistocar Dar pe vampi il prefer Ca e mare pishiker Cat despre cei certareti Impacati-va baieti Ca e rost de plimbareala Nu de ura si poceala Nu ca nu sunt hipiot Dar prea va dati peste bot Poate sunt prea pacifist preferati un topic trist? Hai pe strazi, haideti pe sine Sa va vad ca mergeti bine Si nu luati trante ca mine fara RIP! nu se cuvine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Stai bre calm,ca nu cadem. Sau macar ne straduim. Doar pe la petreceri bem Si pe mobra nu bocim. Sina sa fie necazul Zilnic ce il impartim. De buf sa nu fie cazul Si cu toti sa-mbatranim. Despre certuri,n-am cu cine. Iar tu, Yako vorbitor, Probleme daca te rod, Zi-mi cand dai ochii cu mine. Io cred ca ti-e dor de noi, Sau c-astenia te-mbata. Si iti zic ultima oara: Fii barbat,nu mai fi fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Circele, fa-te mama instructor moto ca nu arata nimeni mai concret ca tine despre cum e cu franatul si cu sinele de tramvai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 sta bine pe sine .... pe negru n-am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate