un_aiurit Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Am vrut si eu sa iau motorul ala,poate asa se aude el,si eu am sm 610 dar din 2000,poate e de la distributie,pune un video cu el mergand poate imi dau seama de la ce este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadarra Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salutari, Stie cineva unde se fac protectii din carbon pentru starterul unei husqvarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 nu am vazut vorbinduse aici de 570 si de 450, ce parere aveti de ele? la generatia 2002-2003 ma refer. » Post actualizat in 23 Mar 2016 05:59proprietarul celui de 570 mi-a facut poze la cartea de Germania si e foarte ciudata, o atasez aici sa va uitati si voi, apare scris ccm cagiva... nu prea inteleg mai nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Pai nu e asa ciudat...stampila aia ...mare....inseamna ca nu mai e valabil talonul...si cagiva nu s de ce ,...nu stiu daca husq a apartinut grupului cagiva.....cauta si tu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Da husqvarna a fost la cagiva cel putin pana inanul 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Salutare! Cunoaște cineva bine modelul Husqvarna Smr 511/2011, 2012 ? Mentenanță la ore sau km? Avantaje /dezavantaje ale modelului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 SMR 511 este un TE 511 pentru stradă. Are regim de servisare enduro, la ore sau km. Partea bună este că motorul nu este la fel de forjat pe stradă ca pe coclau. Partea proastă este că intervalele de servisare recomandate de fabrică sunt (foarte) aproapiate. Exemplu din manualul de TE 2011: 70h - 3500KM Replace the following: valves timing chain spark plug piston crankshaft crankcase bearings Din nou, aici e vorba despre regim de enduro. Pe stradă uzura este mai mică. Cât de mică... nu se știe. Pentru SM-urile derivate direct din modele de enduro nu se mai obsesc să pună specificații diferite la servisare (câteodată nici nu se obosesc să le omologheze separat). Motorul este până la urmă fix la fel, probabil doar cu alte rapoarte de cutie. Sunt cam în aceeași situație cu FS-ul, nu am intervale de service dedicate, sunt aceleași ca cele de pe FE. Schimb uleiul la 1500km/20-30h și verific ce mai e de verificat. Intervalele la Husaberg sunt însă la alt nivel (pistonul se schimbă la 200h în regim de enduro de exemplu). Dar ceea ce am eu este practic un KTM. Husqvarna asta este motocicletă italiană făcută de către BMW. Nu știu cât de complexă este sau de unde se iau piese (am înțeles că Dementor, dar nu-s sigur), dar având în vedere intervalele de service Husky din era BMW nu mă prea încântă. În rest, din specificații pare ce trebuie ca supermoto: vreo 55cp și sub 120kg la gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Acum 2 ore, PzKpfW a spus: SMR 511 este un TE 511 pentru stradă. Are regim de servisare enduro, la ore sau km. Partea bună este că motorul nu este la fel de forjat pe stradă ca pe coclau. Partea proastă este că intervalele de servisare recomandate de fabrică sunt (foarte) aproapiate. Exemplu din manualul de TE 2011: 70h - 3500KM Replace the following: valves timing chain spark plug piston crankshaft crankcase bearings Din nou, aici e vorba despre regim de enduro. Pe stradă uzura este mai mică. Cât de mică... nu se știe. Pentru SM-urile derivate direct din modele de enduro nu se mai obsesc să pună specificații diferite la servisare (câteodată nici nu se obosesc să le omologheze separat). Motorul este până la urmă fix la fel, probabil doar cu alte rapoarte de cutie. Sunt cam în aceeași situație cu FS-ul, nu am intervale de service dedicate, sunt aceleași ca cele de pe FE. Schimb uleiul la 1500km/20-30h și verific ce mai e de verificat. Intervalele la Husaberg sunt însă la alt nivel (pistonul se schimbă la 200h în regim de enduro de exemplu). Dar ceea ce am eu este practic un KTM. Husqvarna asta este motocicletă italiană făcută de către BMW. Nu știu cât de complexă este sau de unde se iau piese (am înțeles că Dementor, dar nu-s sigur), dar având în vedere intervalele de service Husky din era BMW nu mă prea încântă. În rest, din specificații pare ce trebuie ca supermoto: vreo 55cp și sub 120kg la gol. Mulțam colegu pt info, mobra este super mișto ca model și performante, partea nasoala, este f rara și probabil și prețul pieselor scumpe.. toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate