shobolanu19 Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 Vreau sa stiu cat consuma un IJ 350cc? vrea sa-mi cumpar unul si nu stiu daca merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_kle Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 Vreau sa stiu cat consuma un IJ 350cc? vrea sa-mi cumpar unul si nu stiu daca merita! depinde cum e aranjat eu am unu care consuma 4,5 % dar poate sa-ti consume si 7% daca nu il reglezi cum treb,oricum nu-i bine sa-i faci consumu prea mic pt ca creste uzura, nu mai intra destul amestec la ambielaj pt ungere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Depinde de care. Eu am avut un Festival care consuma vreo 8 cu carburatoru` original, dar dupa ce i-am schimbat carburatorul si aprinderea cu una electronica consuma 3,5.Si mergea 110. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Depinde de care. Eu am avut un Festival care consuma vreo 8 cu carburatoru` original, dar dupa ce i-am schimbat carburatorul si aprinderea cu una electronica consuma 3,5.Si mergea 110. ce carb ai pus ai cu ce jigler? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Sincer nu mai stiu. Era tot rusesc da` un tip mai nou. Motorul l-am vandut asa ca nu mai am cum sa vad. Sorry. Da` merge si cu carburator de ETZ 250. Si-a pus un prieten si merge de rupe si consuma putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 totul de pinde de stilul de mers si de reglaje, de calitatea pieselor & incarcatura. etz-ul meu o ajuns la un consum de 8 % binenteles ca nu era reglat nici carbul, nici aprinderea... in mod normal, cam pe la 3,4 - 4 % sta consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Vreau sa stiu cat consuma un IJ 350cc? vrea sa-mi cumpar unul si nu stiu daca merita! ij, ij da' de care 56, planeta x (un piston) sau jupiter x (2 pistoane) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 IJ Planeta 5, aprindere electronica, carburator K68 (Kartex) - afara 3.5-4%, oras maxim 5.5% (asta solo ca daca e cu atas se mai adauga cate un kil' la fiecare categorie) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Ij monocilindric ( probabil motor de planeta 4) cu carb K65 consum 4-5% . La drum intins cu 2 persoane +bagaje cam 4.8% la 80-90kmh viteza de croaziera. Aceleasi conditi ca mai sus da viteza de croaziera 60 si caldura mare consum sub 4% Oricum conteaza f mult stilul de mers si conditiile meteo. Eu am observat ca cu cat e mai cald afara cu atat consuma mai putin. Mers singur neforjat prin oras nu sare de 4.5% iarna si mai putin vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Si asta nu e primul criteriu cand iti cumperi un motor. Te gandesti mai intai: "Bai asta o sa imi manance zilele cu reparatul?" Ijul Planeta4,5 sau Festivalul cu electrica pe 12V sunt in general motoare fiabile. Ia-ti un prieten cu tine cand te duci sa cumperi Ijul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate