Emppu Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 @AKY daca vrei senzatie de viteza eu zic sa incerci un naked.Una e 200 pe SS si una e pe naked. Incearca tu 120-130 pe drum forestier mai dur, sa vezi senzatie de viteza! Incercati 80 pe bicicleta sa vedeti senzatie de viteza! Nu se compata cu 220 pe naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 eu ma gandeam la o kawa zx4r .... sa fie oare prea puternica pt mine ? cunosc multi care s-au aruncat la 600 si nu au patit nimic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Cine ma invatza si pe mine sa merg pe o roata ( aia din spate mai precis ca pe aia din fatza am avut un eveniment cu un papucar si am vazut cum este)?? Please hellp me i' novice!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 eu ma gandeam la o kawa zx4r .... sa fie oare prea puternica pt mine ? cunosc multi care s-au aruncat la 600 si nu au patit nimic ... si yo am vazut care or patit pe 80 cmc sau 125 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 si yo am vazut care or patit pe 80 cmc sau 125 cmc tocmai asta e si ideea...ca se poate intampla pe orice categore de motor...si la orice cmc...daca esti cu capu` pe umeri...cred ca zx4r iarta mai mult decat surorile mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 ieri faza dura.... eram undeva. nu zic unde. in fine ce pot sa zic. fata.... motociclista. motor=gsx-r de 1000 dinala nou de prin 2005. mi-a picat fatza. nush e cat timp are permis..... oricum tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 pot eu cu 125cc sa ma dau pe o roata si nu puteti voi cu cbru?? trage ambreiaju tureaza calumea si dai drumu brusc la ambreiaj , da vezi mai usor prima data sa nu te dai peste cap bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 sebi, ai mai exersat ? ultima data pe ilioara si cu pasager in spate te cam chinuiai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 hehehe a trecut ceva vreme de atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 va bateti voi joc de motoare...mah,mah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Foarte bun topicul si o exprimare a ideilor foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 sa ma bag si io in seama sa nu ma bag... sper sa nu ma injure nimeni sau chesti dastea... io am inceput cu un fzr 1000 5 valve 140 kai :| (am 17 ani si io si motoru) daka mergi linistit si nu te mananka ... nai treaba ( lam cumparat din intamplare.. imi doream motor dar nu ma gandeam la asa ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 sa ma bag si io in seama sa nu ma bag... sper sa nu ma injure nimeni sau chesti dastea... io am inceput cu un fzr 1000 5 valve 140 kai :| (am 17 ani si io si motoru) daka mergi linistit si nu te mananka ... nai treaba ( lam cumparat din intamplare.. imi doream motor dar nu ma gandeam la asa ceva) 17 ani, fara carnet, fzr 1000 ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 sa ma bag si io in seama sa nu ma bag... sper sa nu ma injure nimeni sau chesti dastea... io am inceput cu un fzr 1000 5 valve 140 kai :| (am 17 ani si io si motoru) daka mergi linistit si nu te mananka ... nai treaba ( lam cumparat din intamplare.. imi doream motor dar nu ma gandeam la asa ceva) tu o sa mori in public bah! tu nu ai mah parinti, sa te bata ma-ta rau de tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 (editat) vam spus k imi sariti in kap :| asta e.... mc de urare HONDANEGRU.. aa... si nam spus ka merg cu el in trafic ... am spus ka lam luat din intamplare ( sa fac un ban- cu alte cuvinte lam luat la pretz de rs50) numai bine Editat Mai 14, 2007 de dany_cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 vam spus k imi sariti in kap :| asta e.... mc de urare HONDANEGRU.. aa... si nam spus ka merg cu el in trafic ... am spus ka lam luat din intamplare ( sa fac un ban- cu alte cuvinte lam luat la pretz de rs50) numai bine pai nu tre' sa iesi in trafic ca sa faci lumea sa puna de o coliva . si, vorba aia, a murit unul cu R6 in spatele blocului, nu in trafic, la cateva ore dupa ce si-a luat motorul. so............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 vam spus k imi sariti in kap :| asta e.... mc de urare HONDANEGRU.. aa... si nam spus ka merg cu el in trafic ... am spus ka lam luat din intamplare ( sa fac un ban- cu alte cuvinte lam luat la pretz de rs50) numai bine da, l-ai luat pentru enduro, sa mergi pe camp cu el.. tu ai zis ca ai INCEPUT cu asa ceva faptul ca te-ai urcat pe niste motoare la SMAEB nu inseamna ca le-ai si condus e ca diferenta intre un film XXX si o femeie daca e doar atat..renunta cat mai ai timp ia ceva mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 stati linistiti ka renunt is constient ka nu e de mine are 299 de kile :| am zis k am luat motoru ka sa fac un $ si lam scos la cateva ture.. nam mers mai mult de 50 kph.. ( e primu meu motor cu numele meu pe acte ) ps e de vanzare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 stati linistiti ka renunt is constient ka nu e de mine are 299 de kile :| am zis k am luat motoru ka sa fac un $ si lam scos la cateva ture.. nam mers mai mult de 50 kph.. ( e primu meu motor cu numele meu pe acte ) ps e de vanzare.. sa stii ca se moare din mult mai putin . si este suficient sa se intample o data. succes la vanzare si ia un motor ca sa zic asa "user friendly" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 stiu is constient de chestia asta ... Mc mult de tot sper sal vand ... sami iau busa =))) glumesc.. un cb 500 as vrea numai bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 stiu is constient de chestia asta ... Mc mult de tot sper sal vand ... sami iau busa =))) glumesc.. un cb 500 as vrea numai bine ... Da da! Busa e cea mai buna pt tine. Poate asa scapam de intrebarile tale si de replay-urile ce cu greu pot fi citite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Pana la pagina 11 a fost frumos, constructiv si cat de cat obiectiv. Acu incepeti sa aruncati cu rahat ? Aveti ceva constructiv de spus...spuneti. De "bah mori", "sa-ti mancam coliva" si alte replici de genu e plin forumul. Nu stricati aproape singurul topic de pe forum din care un incepator poate invata ceva Iar sa te bucuri de moartea cuiva sau sa-i doresti raul doar ca sa arati ca ai avut dreptate...tre sa ai ceva la bibilica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 felicitari pt topic,unul din care ai intradevar de invatat ca incepator! si eu eram hotarat initail sa-mi iau macar un sport touring daca nu un ss de 600cc si totusi citind tot mai mult am ajuns la o concluzie surprinzatoare pt mine! cred ca o sa incep mai usor si mai apoi daca ma tine ....sa trec pe un motor mai puternic ,mai sportiv! asta desi prin natura mea sunt un sportiv ,sunt destul de echilibrat pe sosele si chiar daca am o masina cu destui cai putere nu o conduc la limita mai niciodata! mai am cativa prieteni carora le-am recomandat cu caldura sa citesca cele scrise si sa reflecteze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino1970 Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Stiu ca busa nu e pentru incepatori, dar daca ai peste 30 de ani, ai mers cu conserve de cand te stii, nu-i dai gaz decat ca lao mobra, nu-i nici un pericol. Naspa e cand ai 18 ani si te pui la mintea ei. N-are - are doar cai nervosi. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Fain topic! Intr-adevar si eu ma credeam zmeu pana acum ( da nu s-a scris inca vreun basm despre mine) si hai cu ideea sa mi fac cadou un fier de 600cc...insa sunt si foarte ponderat...dar ma gandesc acum si zic:pt incepatori cititi intai tot forumu asta meserias , bagati datele in capatana si vedeti ce rezulta: adica faceti fata unui bolid mare? sunteti ponderat, fara mancarimi in palme? stiti ca e mult mai riscant pe 2 roti decat pe 4 ( cu cat scade nr rotilor cu atat creste mortalitatea).Asta fac si eu acum, citesc inca o data ce am scris si cred ca raman la ideea mea: IMI IAU MOTOR! ( de 125cc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate