ddcristi Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Salut lume, Tot caut pe net nishte desene cu Yamaha V-MAX... Shi nu reushesc sa gasesc... Poze cu motorul normal gasesc la greu, dar caut ceva mai futuristic, mai stilizat... Un desen cu un V-MAX cat mai SF pe care sa mi-l desenez pe perete acasa... Shtie careva unde pot sa gasesc asha ceva? Am gasit ceva, va atashez mai jos un exemplu cu ceea ce m-ar interesa.... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Cei de la Tomina (tomina www.tomina.ro/index.php) facusera ceva interesant cu un V-Max. Mie mi-a placut. Sper sa il gasesti interesant, desi nu i-as zice chiar "futuristic". Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 Multzam... shi ala ii fain... da' incerc sa caut ceva desene cu motociclete V-MAX... nu desene DE PE motocicletele V-MAX.... ideea e ca vreau ca pe un perete de acasa sa desenez un V-MAX... dar am nevoie sa am un desen al unui V-MAX, nu o poza... Multzam oricum, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Salut,si eu sunt fan V-MAX asa ca am pus niste poze cu un v-max modificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Uite cateva aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 9, 2006 Autor Share Postat Februarie 9, 2006 Superbe!!! Multzam! Intre timp am mai gasit shi eu cateva poze... O sa caut printre ele sa incerc sa gasesc una care imi place cel mai mult, dupa care o sa-l pun pe fratele lu' pretena-mea sa "o puna" pe perete.... Daca reushesc sa fac kestia asta, o sa postez o poza cu "produsul finit"... Multzam inca odata.. DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Poza asta nu te aranjeaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 As aranja-o eu pe aia de pe motor...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 Poza asta nu te aranjeaza ? Well... m-ar aranja.. daca motoru shi fumeia ar fi ale mele... Da' oricum, io zic ca mai bine imi sta MIE pe motoru' ala decat ei... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Ba adevarul e ca ai pute fi si tu fotomodel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 Mi-s sexos, nu? De fapt nu ma refeream la faptu' ca io is sexos pe motor.. Doar ca mi-ar placea sa am asha o jucarie intre picioare.. DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu raven sha Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 (editat) Ceva frumos(V-max) facuta acum multi anisori poza! Editat Februarie 21, 2006 de radu raven sha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 Pana la urma m-am hotarat la o poza... shi am shi inceput desenu' pe perete.... Ia uitatzi ce va trebui sa iasa... shi ce am pe perete pana acuma.... O sa pun poze shi cu "produsul finit"... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddc_oana Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 ... shi inca 2 poze... shi sper ca in max. o saptamana sa va arat shi produsul final... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 25, 2006 Autor Share Postat Februarie 25, 2006 Hopa... m-am incurcat in shtiintza... am trimis pozele de pe contu' lu' "shefa".... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Domnule!Uite daca am vazut ca esti asa pasionat de V-Max ti-am gasit ceva meserias pe net.Asta e de pe site-ul celor de la Yamaha.Model de V-Max din hartie.Il ai aici in link format PDF si poti sa iti printezi si ansamblezi cate vrei.Tot acolo gasesti si instructiunile de asamblare.Si mai ai si alte modele bine inteles.Sunt super modelele.Cu putina rabdare poate iesi ceva super.Eu mi-am facut deja Dragstar classic.Spor la decupat,lipit si vopsit!! http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...vmax/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 Domnule!Uite daca am vazut ca esti asa pasionat de V-Max ti-am gasit ceva meserias pe net.Asta e de pe site-ul celor de la Yamaha.Model de V-Max din hartie.Il ai aici in link format PDF si poti sa iti printezi si ansamblezi cate vrei.Tot acolo gasesti si instructiunile de asamblare.Si mai ai si alte modele bine inteles.Sunt super modelele.Cu putina rabdare poate iesi ceva super.Eu mi-am facut deja Dragstar classic.Spor la decupat,lipit si vopsit!! http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...vmax/index.html Hehehehehhehe.. salut! Multzam pentru link.. Modelul de V-MAX il am si eu de ceva vreme deja, dar din pacate pana acuma nu am avut nici timpul, nici rabdarea sa ma apuc sa-l fac... Probabil ca totushi ma voi apuca odata shi-odata de taiat si lipit... Chiar mi s-a parut interesanta chestia.... Pana atunci, i-am dat de lucru fratelui prietenei mele sa-mi picteze un V-MAX pe perete, acasa... Aici o sa vezi mai multe poze cu pictura: /index.php?showtopic=37685 DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate