FLASH-TUNING Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Am luat A-ul In schimb am o problema urgenta, ieri mi s-a rupt maneta de ambreiaj(maneta nu cablu) , cine stie unde pot gasi? Am cautat ieri in mai multe locuri cu piese SH dar nu am gasit, stiu ca pot da comanda dar pana cand vine parca imi pare rau sa tin talharul imobilizat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 frumoase pozele cu banditii (toti 6) abea astept sa imi vina si mie banditu, cred ca vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Multumesc Astazi cu ajutorul unui prieten mai priceput i-am facut schimbul de ulei Castrol RS4 10w-50 , pus bujii NGK Iridium si schimbat filtrul de ulei. Intrebare : la ce turatie trebuie sa stea relantiul la 600 ? La mine sta la 1400-1500 rpm, trebuie mai jos un pic sau este ok asa? 600 e la bulldozer De la tura de duminica... Bai Emppu cine-i rusu ala din mijloc,parca -i cam ciumete ,zi daca-l mai vezi ca-l provoc la un kumite sau o liniuta sa-si aleaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 M-am uitat pagina cu pagina pe acest topic, cred eu atent. Nu am gasit nicunde ce benzina bagati voi? Eu am bagat Carera 100, mobra mea este din 97...bine ? nu bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 M-am uitat pagina cu pagina pe acest topic, cred eu atent. Nu am gasit nicunde ce benzina bagati voi? Eu am bagat Carera 100, mobra mea este din 97...bine ? nu bine? Foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 M-am uitat pagina cu pagina pe acest topic, cred eu atent. Nu am gasit nicunde ce benzina bagati voi? Eu am bagat Carera 100, mobra mea este din 97...bine ? nu bine? Sal. Eu bag benzina f pb si de 95 si merge foarte bine. Dar Carrera 100 ii cea mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 M-am uitat pagina cu pagina pe acest topic, cred eu atent. Nu am gasit nicunde ce benzina bagati voi? Eu am bagat Carera 100, mobra mea este din 97...bine ? nu bine? Si eu tot asa numai din aia bag.Bagam si inainte de la OMV ,dar nu 100 si s-a simtit imediat diferenta de cand am inceput sa bag de 100. Indiferent de unde bagi neaprat fara PB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 (editat) Multumesc pentru raspunsuri LE Si ambreiajul l-am gasit a doua zi dupa ce s-a rupt la Suzuki B&S Motors original la 65 roni (Tva inclus) Editat Aprilie 9, 2007 de FLASH-TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Multumesc pentru raspunsuri LE Si ambreiajul l-am gasit a doua zi dupa ce s-a rupt la Suzuki B&S Motors original la 65 roni (Tva inclus) Mergi cu mare atentie sa nu-l julesti tot pana te inveti.Distractie maxima impreuna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) Multumesc de sfat, sunt atent, chiar f.atent ca el daca se juleste se mai repara dar eu mai greu .Am facut deja 250 km cu el pana acum Editat Aprilie 10, 2007 de FLASH-TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 M-am uitat pagina cu pagina pe acest topic, cred eu atent. Nu am gasit nicunde ce benzina bagati voi? Eu am bagat Carera 100, mobra mea este din 97...bine ? nu bine? Eu bag de 95. Multumesc pentru raspunsuri LE Si ambreiajul l-am gasit a doua zi dupa ce s-a rupt la Suzuki B&S Motors original la 65 roni (Tva inclus) Cam tirziu raspunsul. Manta de ambreaj e asemanatoare cu cea de la gsxr. Numai ca trebuie pilita putin. Vizavui de ruptul maetelor, de ambreaj sau de frina, am aflat ca sunt maneta care au o taietura in apropierea cozii. Scopul este acela de a nu se rupe maneta complet la o cazatura. Taietura oferea punctul in care maneta are rezistenta mica, si deci locul in care se va rupe. Manetele le puteti comanda de la Luise. Hai sa organizam un loc de intilnire in Bucuresti. Am vazut destul de multe Bandit - uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) Pai am putea in weekendul care vine acum, sambata sau duminica Locatie? Editat Aprilie 15, 2007 de FLASH-TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 suna bine eu unu ma bag stabiliti locul si ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Aveti careva Bandit de 400 tip GK75A? Daca da, nu-mi dati pls seriile de pe cdi? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 salut din nou, mi-am adus si eu un bandit din 2002 S din germania cu doar 12.000 km as cam vrea sa ii fac schimbul de ulei si nu vreau sa imi bat joc voi ce ulei ii puneti ? merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 salut din nou, mi-am adus si eu un bandit din 2002 S din germania cu doar 12.000 km as cam vrea sa ii fac schimbul de ulei si nu vreau sa imi bat joc voi ce ulei ii puneti ? merci mult De care Bandit? 600 sau 1200? Eu personal ii bag Motul 5100 semisintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 salut din nou, mi-am adus si eu un bandit din 2002 S din germania cu doar 12.000 km as cam vrea sa ii fac schimbul de ulei si nu vreau sa imi bat joc voi ce ulei ii puneti ? merci mult Sa-l stapanesti sanatos! E 6 sau 12? Eu bag Castrol semisintetic 10W40 sau 10W60. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 salut este un 600 argintiu de care m-am indragostit si merci pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 E impecabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) eu folosesc motorex semisintetic 15w50 vara 10w40 iarna si sunt ff multumit! dar al meu e mai vechiut (1997) asa camerge ceva mai vascos. tu pune 10w40 tot timpul. sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente! Editat Aprilie 20, 2007 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) Frumos domne , frumos Sa-l staapanesti fericit si la fel de frumos ca in poze Eu am pus Castro RS4 10W-50 si este din '97 Editat Aprilie 20, 2007 de FLASH-TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 io am pus SAE 10W-60 si ii place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) Intrebare pt.cei din Buc(ca aici e traficul dezastru) cu 600, cat va consuma in oras? Am uitat,schimbat 90% la 5-6000 ture Editat Aprilie 20, 2007 de FLASH-TUNING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi M Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Intrebare pt.cei din Buc(ca aici e traficul dezastru) cu 600, cat va consuma in oras? Am uitat,schimbat 90% la 5-6000 ture 5,5 - 5,8 daca schimb la 5-7000. dau mai mult ... ajunge la 6% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate