talhar Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Salutare, long time no see, huh? Sper ca va regasesc pe toti cu bine. I-am facut doamnei motorete cunostinta cu domnul asfalt din care au rezultat tot felul de bucurii. Printre ele, pedala de frana. Daca are careva piesa in cauza, as vrea sa o cumpar. Piesa se potriveste de pe orice Bandit 600-1200 din anii 95-2004. Tot pe wishlist ar fi si un pahar de plastic cromat de turometru de B12 Kult. Grija mare, ca-i polei! Doamne(le) ajuta. Doamne uite ca nu ne-a parasit ! Credeam ca esti hotarat sa nu mai calci pe topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Salutare, long time no see, huh? Sper ca va regasesc pe toti cu bine. I-am facut doamnei motorete cunostinta cu domnul asfalt din care au rezultat tot felul de bucurii. Printre ele, pedala de frana. Daca are careva piesa in cauza, as vrea sa o cumpar. Piesa se potriveste de pe orice Bandit 600-1200 din anii 95-2004. Tot pe wishlist ar fi si un pahar de plastic cromat de turometru de B12 Kult. Grija mare, ca-i polei! Doamne(le) ajuta. Cum drau ai reusit si cand? La intrnire la Cluj am vorbit cu Cezar de tine si zicea ca nu apari acolo din cauza ca ti-ai tras ceva chitara de o mie si ceva de euro, sa intelegca ai cazut dupa? De fapt te sun eu maine.....nemernicule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) vezk mai e la dezmembrare un Pop de 600, Vishco stie cum dai de el. Editat Iunie 9, 2011 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Dupa a cazut, ca de chitara vorbim noi de vreo luna si de-acum ... PS: deh, printre alte pasiuni si muzica se numara printre ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Salutare, long time no see, huh? Sper ca va regasesc pe toti cu bine. I-am facut doamnei motorete cunostinta cu domnul asfalt din care au rezultat tot felul de bucurii. Printre ele, pedala de frana. Daca are careva piesa in cauza, as vrea sa o cumpar. Piesa se potriveste de pe orice Bandit 600-1200 din anii 95-2004. Tot pe wishlist ar fi si un pahar de plastic cromat de turometru de B12 Kult. Grija mare, ca-i polei! Doamne(le) ajuta. aveam eu una putin polizata si indoita...daca nu gasesti altceva e a ta.(se inderapta la cald) ia grecule .. o poza ceva ? vad ca ai si bandit, si gixxer si-o husqvarna Cu ce vii ? Nervule nu pun poze (nu e 100% pe placul meu)...o sa ti-o prezint pe cea care te intereseaza intr-o joi (te pandesc eu) Se pare ca o sa ploua de vineri pana duminica dimineata si cred ca vin cu masina...si duminica dupa-amiaza incepe iaras...mi-a ajuns aia de 1 mai si inca una torentiala recenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Intr-adevar e mai bine in oras cu ghidon mai ingust,ca te ajuta sa te strecori mai usor,Dar in schimb pe curbe parerea mea e ca este mai bine cu ghidon pt enduro ca simti mai bine motorul,eu am unul streetbar care impreuna cu semnalele are 1m latime,deci va dati seama ca rar de tot ma mai bag printre masini ca nu am loc,in schimb pe curbe e perfect asa bn il simti,Tot anu trecut nu l-am inclinat cu ghidonul stock(care mai era si stramb) cat l-am inclinat acum de 2 luni sezonu asta cu ghidonu streetbar baga niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) Salutare, Mi-a sosit Indicatorul de treapta GIpro with ATRE ! Stiu... "la ce-ti trebuie indicator de treapta?" asa m-au intrebat toti. http://viewitem.eim.ebay.eu/2in1-Ganganzeige-rot-Suzuki-GSF650-Bandit-GIPROS02/250821755504/item Am citit instructiunile de instalare si se pare ca cea mai dificila sarcina e sa-i gasesti un loc bun pe bord... mai ca ales are mufele montate, deci nu se poate da gaura sa-l scoti/bagi prin locuri inguste. Bafta Editat Iunie 10, 2011 de Vulturul Cu Dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 mie nu mi se pare chiar absurd sa ai indicator de treapta dar mi se par teribil de scumpe. cea mai simpla, eficienta si ieftina metoda e sa schimbi senzorul de neutru. la unele motoare Suzuki exista senzor de viteza in locul senzorului de neutru de la Bandit si cica unele ar fi compatibile dar nu am reusit sa determin care si cum, informatia e f greu de gasit daca nu imposibil. sa calculezi treapta functie de turatie vs. viteza, cum fac majoritatea, mi se pare scarpinare cu dreapta la urechea stinga, oricum daca ambreiajul e tras sau il patinezi nu stie in ce viteza esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 eu m-am aflat de multe ori in situatia de a schimba in jos treptele si m-am trezit la 20 km la ora dand 1. NU va spun ca a pocnit lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) http://www.piesemoto.ro/ro/index.php?id=10001&showctg=1&shoplang=ro&req=shop&prodid=227 http://www.okazii.ro/catalog/43617970/schimbator-suzuki-gsf-600-1200-bandit-1995-1999-.html http://www.okazii.ro/catalog/52968835/turometru-suzuki-gsf400-600-1200-bandit-1995-1999-.html Sper sa te ajute.. Acum trebuia sa scriu si eu ce mi-am luat la bandit, dar nu..scriu ca m-am apucat sa-mi iau mobila Multumesc tuturor pt raspunsuri. Paharele, defapt intreg bordul e diferit la B6 Kult fata de B12 Kult. Cum drau ai reusit si cand? La intrnire la Cluj am vorbit cu Cezar de tine si zicea ca nu apari acolo din cauza ca ti-ai tras ceva chitara de o mie si ceva de euro, sa intelegca ai cazut dupa? De fapt te sun eu maine.....nemernicule Miercurea asta m-am imprastiat plecand de la lucru. O iesit un lake cu un sprinter in banda mea intr-o intersectie fara vizibilitate din SB, din aia cu oglinda. Io am vint "de dupa colt" era in curba strada, am franat pe doua suprafete total diferite de asfalt (sloboz din ala de bitum neted apoi asfalt rugos cu aderenta buna) si am fost pe jos instant cu motoru peste mine. Bineinteles fara sa il ating, deci tzapa mea cu dauna. Fara semne nu e accident. Am scos de pe el de niste beri insa daca ar fi sa schimb tot ce s-a spart/zgariat m-as duce spre mia de euro. Asta e. E a treia tranta pe care o incasez cu roti blocate si care nu s-ar fi intamplat daca aveam ABS. Si da, mi-am luat o songora absolut superba facuta tot de aia cu ochii mici, care ne fac si motoretele astea. aveam eu una putin polizata si indoita...daca nu gasesti altceva e a ta.(se inderapta la cald) Stiam ca pot conta pe tine. Tinem legatura pe tema asta. Danke! Editat Iunie 10, 2011 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Salutare, Mi-a sosit Indicatorul de treapta GIpro with ATRE ! Stiu... "la ce-ti trebuie indicator de treapta?" asa m-au intrebat toti. http://viewitem.eim.ebay.eu/2in1-Ganganzeige-rot-Suzuki-GSF650-Bandit-GIPROS02/250821755504/item Am citit instructiunile de instalare si se pare ca cea mai dificila sarcina e sa-i gasesti un loc bun pe bord... mai ca ales are mufele montate, deci nu se poate da gaura sa-l scoti/bagi prin locuri inguste. Bafta eu cred ca tu nu ai ce face cu banii, sa o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 eu cred ca tu nu ai ce face cu banii, sa o folosesti sanatos Merci! Pe langa faptul ca indica treapta mai are o functie: ATRE! Advanced Timing Retard Eliminator. Cu alte cuvinte, exista la motoretele pe injectie, o intarziere la aprindere in treptele 1.2.3.4, in conformitate cu restrictiile de zgomot si poluare. Este o norma impusa producatorilor si are ca efect secundar [neplacut] domolirea raspunsului acceleratiei, iar la motorete gen Hayabusa, B-King, elimina limitarile de topspeed. Este 2 in 1, sampon si balsam! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 TRE-ul din cite stiu exista chiar de la Kult pe 1200. pe 600 nu e. aluminiul nu se indreapta la cald ca metalele feroase, se indreapta la rece apoi se incalzeste ca sa se elibereze tensiunile da' nici asa nu e garantie ca o sa tina, fisurile inainteaza in timp si crapa cind ti-e lumea mai draga. e un metal pervers. nu ca ar fi indispensabila frina spate da' nici nu-i bucurie sa ramii fara ea la 500 km de casa. atentie: nu e musai sa-mi urmeze nimeni vreun sfat, ca eu schimb rulmentii cu ciocanu', e clar cit ma pricep. iaca ce mai cugetam. va povesteam ca tot am niste trancaneli la fata. m-am convins ca de la jug nu e, de la rulmentii rotii nu e. am un joc la etrieri (jumatatea flotanta) da' nu eram convins ca aia e. in schimb exista un joc foarte mic dar evident la pistonul furcii in jambe, cum le zic unii. banuiesc ca sint uzate bucsele. pesa este asta: http://www.cmsnl.com/products/piston_5112126e10/ costa numai 37 euro doua dar ma gindesc daca o fi doar bucsa aia uzata sau poate sa fie si jamba (cilindrul amortizorului). are cineva idee daca se uzeaza si jamba? PS: unii pot privi ce scriu eu mai sus ca un pretext lame pentru a-mi pune USD. nu spun ca ar gresi in totalitate, pentru ca sint un mincinos si neserios cind zic ca nu mai bag ever bani in motor dar in acelasi timp am auzit ca la ITP in ultima vreme se uita la jocurile de la fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) Pe langa faptul ca indica treapta mai are o functie: ATRE! Advanced Timing Retard Eliminator. Cu alte cuvinte, exista la motoretele pe injectie, o intarziere la aprindere in treptele 1.2.3.4, in conformitate cu restrictiile de zgomot si poluare. Este o norma impusa producatorilor si are ca efect secundar [neplacut] domolirea raspunsului acceleratiei, iar la motorete gen Hayabusa, B-King, elimina limitarile de topspeed. Ok, imi iau, dar unde se simte intarzierea? Eu simt ca sub 5000 rpm nu trage atat de repede pe cat o face peste 5000, dar sincer cred ca e din cauza capacitatii motorului si numarului de cilindri, cuplul fiind mai sus. Cum exact functioneaza ATRE? Te astept cu niste impresii dupa teste. Succes! Editat Iunie 10, 2011 de RvsS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Timing_retard_eliminator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 ca eu schimb rulmentii cu ciocanu', e clar cit ma pricep. nu esti singurul daca ii bati doar pe margine si nu dai centru, e ok empuu, misto ghitara... visul meu e un Gibson SG Standard + amp Marshall de minim 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 (editat) nu esti singurul daca ii bati doar pe margine si nu dai centru, e ok eram sarcastic si mai ales daca folosesti ghidul rulmentului vechi cind il bati pentru ca forta sa se distribuie si sa nu risti deformarea rulmentului nou, si daca stringi rulmentii cum zice la manual, si daca re-verifici jocul dupa citeva sute de km e chiar si mai ok Editat Iunie 11, 2011 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 marti pe national geographic la ora 9 , mega uzine `Ducati` , cred ca aveti curiozitatea sa va uitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Dumnezeu sa te ierte baiete ca noi nu te iertam, sa injuri in biserica e pacat mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Dumnezeu sa te ierte baiete ca noi nu te iertam, sa injuri in biserica e pacat mare Buna asta Stie cineva daca plumbii de pe roata, se pot lipi si pe interiorul jantei ? Adica sa echilibreze roata fara cauciuc, iar plumbul sa-l lipeasca unde vine balonul.. Asta ca sa nu se mai vada pe buza jantei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 ca bine zici, buna asta roata se echilibreaza tocmai din cauza cauciucului. altfel ai echilibra-o o singura data si cu asta basta. nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 se pot echilibra si jantele, fara cauciuc, dar doar ca test pentru linistea ta ca jantele nu-s "rupte". In rest, cum spune si Calin, doar cu cauciuc pe ea, pentru ca alea-s pacatoase. Motorocker: Jackson Soloist SL1 + Marshall JVM410C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Timing_retard_eliminator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 ca bine zici, buna asta roata se echilibreaza tocmai din cauza cauciucului. altfel ai echilibra-o o singura data si cu asta basta. nu? mda, cam naspa cu plumbii aia pe roata..din pct. de vedere optic. Vreau si eu niste sfaturi de la cei ce au schimbat ghidonul stock de pe kult, cu unul enduro.. dimensiuni, sau alte criterii dupa care sa ma iau, in alegerea unui astfel de ghidon.. Eu personal as opta pt. exemplarul al 2-lea din link, voi ce spuneti ?(evident pe alta culoare) http://accesorii.srvmoto.ro/ghidoane.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 ... Pe al doilea il am eu. Sunt foarte multumit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate