ciprinhio Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Si la al meu care-i de 600,incepe sa vibreze calumea de la 4500 si se opreste la 6000,si asta se intampla in orice treapta or fi ele astea pana in 2000 cu o vibratie mai mare...dar tot bag mana in foc ca pe cuzinetii de biela din partea de sus au urma din cauza bataii pe ei si de acolo vin vibratiile..si o masina care depaseste 300000km e la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 pai daca esti convins ca e problema, de ce nu demontezi sa te uiti si gata? ia uite cum se face vilbrochenul cind is dusi cuzinetii: /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=725918 arw-ule, ma tentezi tu, da' uite o sa-ti arat ca-s mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 (editat) cam orice motor are vibratii. unele au vibratia pe la 7-8000, altele, cum e la bandit, la 4000-5000 ...chiar si BMW-ul are vibratii . acum na...fiecare cum crede ... Editat August 25, 2011 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 al meu stock (oglinzi, capete de ghidon, ghidon) vibra in draci pe la 6-8 parca. acum cu toate astea schimbate vibreaza la alte turatii da' tot vibreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 al meu stock (oglinzi, capete de ghidon, ghidon) vibra in draci pe la 6-8 parca. acum cu toate astea schimbate vibreaza la alte turatii da' tot vibreaza. cand e asa cum mi-ai aratat tu vibrochenul ala e de aruncat...ce e acolo in poza e la cuzinetul de palier nu de biela...am sa-ti arat cum arata un cuzinet de biela cu pata pe el si vibrochenul intact in cote...sincer am sa ma interesez de pretul cuzinetilor si am sa il desfac daca toata treaba asta nu ma costa prea mult ca trebe si garnituri...cum reusesc sa fac poza cum o trimit...am niste cuzineti de la alt motor si sa-ti arat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 cand e asa cum mi-ai aratat tu vibrochenul ala e de aruncat...ce e acolo in poza e la cuzinetul de palier nu de biela...am sa-ti arat cum arata un cuzinet de biela cu pata pe el si vibrochenul intact in cote...sincer am sa ma interesez de pretul cuzinetilor si am sa il desfac daca toata treaba asta nu ma costa prea mult ca trebe si garnituri...cum reusesc sa fac poza cum o trimit...am niste cuzineti de la alt motor si sa-ti arat.. eu cred ca vrei sa-ti zica cineva "dom'le, tre' sa-l demontezi sa vezi ce are". iaca iti zic eu: "tre' sa-l demontezi sa vezi ce are" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 eu cred ca vrei sa-ti zica cineva "dom'le, tre' sa-l demontezi sa vezi ce are". iaca iti zic eu: "tre' sa-l demontezi sa vezi ce are" ) sunt ferm convins de asta 100%..daca stii tu alta metoda sa vezi fara sa demontezi sa ma anunti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 (editat) n-ai inteles. tu esti oricum convins ca ai cuzinetii varza. nu cauti decit pe cineva care sa-ti zica "da', sint terminati, desfa motorul urgent" oricum nu se da diagnostic pe forum, e ca si cum te-ai duce la doctor online. Editat August 26, 2011 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Caline ? g-pack Si linkul care nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Dragii mosului, eu vand banditul: /index.php?/topic/667446-suzuki-bandit/ Vreau sa-mi achizitionez altceva, momentan este secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 tradatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 n-ai inteles. tu esti oricum convins ca ai cuzinetii varza. nu cauti decit pe cineva care sa-ti zica "da', sint terminati, desfa motorul urgent" oricum nu se da diagnostic pe forum, e ca si cum te-ai duce la doctor online. nuuu...tu nu ai inteles...am pus o intrebare pt cunoscatori..nu doar pt tine care cred eu ca nu ai desfacut un motor...doar prin simpla exprimare ''cuzineti varza''daca erau varza nu mai mergea nici 5 km..cuzinetii din partea de sus adica cea catre piston..au o mica pata datorita bataii pe ei...asa merg mult si bine..poate 100000km doar ca la o anumita turatie in fct de presiunea de ulei apar vibratiile...am cerut cateva pareri nu ca vezi doamne imi zici tu si gata mi-ai confirmat..intrebam pt cei care poate au desfacut si au facut treaba asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 (editat) te apucai de 20 de ori pana acum... Cu o problema gen faasss, brrr, vrum-vrum, trosc pleosc nu cauti solutii pe forum. Ori te apuci de treaba, ori pui pe careva care stie... Editat August 26, 2011 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 tradatorule ahaha..vinde un prieten mobra si vreau sa o iau eu(e ceva mai nou), asa ca vreau sa scap de bandit.. Daca aveam bani, pastram si banditul..Oricum, el va avea intotdeauna un loc special in inima mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 asa ca vreau sa scap de bandit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 te apucai de 20 de ori pana acum... Cu o problema gen faasss, brrr, vrum-vrum, trosc pleosc nu cauti solutii pe forum. Ori te apuci de treaba, ori pui pe careva care stie... auzi..da pt ce e totusi acest forum??ca nu inteleg??esti glumet ori scoti vb pe banda... PS...pt cunoscatori totusi ramane valabila intrebarea..cu bandite de 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Dragii mosului, eu vand banditul: /index.php?/topic/667446-suzuki-bandit/ Vreau sa-mi achizitionez altceva, momentan este secret daca husa e cadou eu cred ca iti iei ceva TDI auzi..da pt ce e totusi acest forum??ca nu inteleg??esti glumet ori scoti vb pe banda... PS...pt cunoscatori totusi ramane valabila intrebarea..cu bandite de 1200 nu te stresa , cand intra vorba de arc nu e bine , cand se vb de ulei nu e bine , cand pune cineva o intrebare grea (cum ai pus tu) nu e bine , nimic nu e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 pai cum ai vrea sa ma exprim ? Dupa cum spuneam, nu-mi permit sa-l pastrez.. Deja simt cum toti ma privesc cu ura, ca vreau sa dau banditul..Dar nu uitati, unul pleaca, altul vine Nu e ca si cum l-as dezmembra, you know ? Deci el va ramane, multi ani de acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 (editat) intrebam pt cei care poate au desfacut si au facut treaba asta.. daca tu gasesti un om pe acest topic care a ajuns la cuzineti pe un Bandit, iti trimit eu o lada de bere prin curier. nu esti constient ca intrebi despre cuzineti oameni care schimba filtrul de aer la service? PS: in plus, sper ca esti constient ca numarul de Banditi de 1200 din Romania e mic, comparativ cu cei de 600. Aline, asa se duc toti, unul cite unul, n-ai ce sa le faci. au citit ei pe un forum ca Honda e Honda si ca la Kawasaki se strica cutia de viteze si n-ai ce sa mai discuti cu ei. oricum estimez ca-n scurt timp ramin doar eu cu tine, ca restul se "trezesc la realitate" si-si iau CBR @Banditrider: da' ce o sa faci omule cu nickname-ul de pe forum cind o sa ai CBR? :-s Editat August 26, 2011 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 @Banditrider: da' ce o sa faci omule cu nickname-ul de pe forum cind o sa ai CBR? :-s intrebare de baraj banditrider arata foarte bine banditul spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 intrebare de baraj banditrider arata foarte bine banditul spor la vanzare mersi @Calin - Pai nu m-am gandit la asta, oricum, nu a mers de nici o culoare sa-mi fac user pe motociclism, asa ca am incercat mai multe id-uri.. si a ramas cel c banditrider Motocicletele, sunt precum femeile..Pentru toti a existat prima iubire, pe care nu o uitam nicicand, dar, nu ai vrea sa incerci si altceva ? De unde stii ca e fata potrivita pentru tine, cand acolo in lume sunt si brune si roscate si blonde ? Trebuiesc incercate toate Ma rog, sper ca ati prins ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 (editat) cand acolo in lume sunt si brune si roscate si blonde ? Trebuiesc incercate toate ASTA-MI PLACE!!!! hai sa le incercam pe toate.... la motoare ma refer... SINCER!?! Editat August 27, 2011 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 sint un tradator spor la incercat toate femeile :lol; prietena ta stie teoria? zi ca nu-ti iei CBR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 (editat) auzi..da pt ce e totusi acest forum??ca nu inteleg??esti glumet ori scoti vb pe banda... PS...pt cunoscatori totusi ramane valabila intrebarea..cu bandite de 1200 vb cu alex_bandit el si-a schimbat cam tot in motor (inclusiv cuzinetii)si stie despre ce e vb...eu nu am umblat decat la b6 si f putin la b4. Cuzinetii nu se duc asa cu una cu doua decat daca nu ai ungere buna...eu imi mentin parerea ca B12 ca si B6 sunt motoare tank chiar daca B12 se incinge mult mai tare in oras decat restul(sa zicem ca asta ar duce la o uzura mult mai mare decat a B6-lui) iti zic sigur ca merge pana se topesc pistoanele in nici un caz cuzinetii.(verifica presiunea la ungere in prima faza si vezi si cat trebuie sa aibe ). Si vezi poate iti gasesti un prieten care sa ti-l faca pe o lada de bere(cea data de Calin) si asa iesi moka Editat August 27, 2011 de Lordgrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 vb cu alex_bandit el si-a schimbat cam tot in motor (inclusiv cuzinetii)si stie despre ce e vb...eu nu am umblat decat la b6 si f putin la b4. Cuzinetii nu se duc asa cu una cu doua decat daca nu ai ungere buna...eu imi mentin parerea ca B12 ca si B6 sunt motoare tank chiar daca B12 se incinge mult mai tare in oras decat restul(sa zicem ca asta ar duce la o uzura mult mai mare decat a B6-lui) iti zic sigur ca merge pana se topesc pistoanele in nici un caz cuzinetii.(verifica presiunea la ungere in prima faza si vezi si cat trebuie sa aibe ). Si vezi poate iti gasesti un prieten care sa ti-l faca pe o lada de bere(cea data de Calin) si asa iesi moka ultima parte e tare....)) am sa verific presiunea sa vad putin cum stam cu ea...stiu ca sunt motoare foarte rezistente dar intrebam pt ca am fost pe unul mai nou si nu avea vibratiile alea...dar al meu spre deosebire de cel nou pleaca mult mai nervos. daca tu gasesti un om pe acest topic care a ajuns la cuzineti pe un Bandit, iti trimit eu o lada de bere prin curier. nu esti constient ca intrebi despre cuzineti oameni care schimba filtrul de aer la service? PS: in plus, sper ca esti constient ca numarul de Banditi de 1200 din Romania e mic, comparativ cu cei de 600. Aline, asa se duc toti, unul cite unul, n-ai ce sa le faci. au citit ei pe un forum ca Honda e Honda si ca la Kawasaki se strica cutia de viteze si n-ai ce sa mai discuti cu ei. oricum estimez ca-n scurt timp ramin doar eu cu tine, ca restul se "trezesc la realitate" si-si iau CBR @Banditrider: da' ce o sa faci omule cu nickname-ul de pe forum cind o sa ai CBR? :-s filtre de aer schimbate in service...de parca toti au motoarele in garantie...sa fim totusi realisti..omul mai exagereaza dar nici in halul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate