cosmopoker Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) Am un Bandit 600 din 1998,3500 km,albastru .Vreau sa-l vand! 0742483842 Andrei Salut! Am o mica nelamurie... Detin un Bandit 600 S din '96 si acum cateva zile facut plinul.. Pana acum am facut 160 km, iar azi a trebuit sa rotesc "robinetul" la gaz pt ca benzina era pe duca... Daca nu ma insel in mod normal ar mai trebui sa fie aproximativ 3 litri de benzina in rezervor. Faza este ca dupa calculele mele ar veni un consum de aproximativ 10l / 100 km... Ceea ce, sincer, mi se pare cam exagerat.. Sunt incepator si nu ma duc mai sus de 5000/6000 ture.. Este normal consumul? Voi ce consum aveti? Multam' Astfalt uscat! [/quote Al meu e la fel 600 S din 98 merg circa 220 km si raman pe rezerva 4 litri Editat Mai 27, 2008 de cosmopoker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Banditilor knd facem o intalneala? Stiu ca am citit mai demult despre o intalnire a proprietarilor de Bandit mai demult (fusese in fata Casei Poporului). Ce ziceti?...repetam figura?....Mai schimbam un sfat...o impresie. Ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) Banditilor knd facem o intalneala? Stiu ca am citit mai demult despre o intalnire a proprietarilor de Bandit mai demult (fusese in fata Casei Poporului).Ce ziceti?...repetam figura?....Mai schimbam un sfat...o impresie. Ne bagam? am inteles ca nu ii primiti pe astia mai mici , cu 4sute Editat Mai 27, 2008 de spn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 am inteles ca nu ii primiti pe astia mai mici , cu 4sute Bro deci tre` sa ne vdm ...neaparat . Sa fii prezent k altfel t trec absent nemotivat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Banditilor knd facem o intalneala? Stiu ca am citit mai demult despre o intalnire a proprietarilor de Bandit mai demult (fusese in fata Casei Poporului).Ce ziceti?...repetam figura?....Mai schimbam un sfat...o impresie. Ne bagam? Eu vin numai sa anunta ti din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 hai sa o facem duminica ca sunt in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Orioane, ti-ai gasit aripa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Orioane, ti-ai gasit aripa? Nu... ai tu? ca deja toate gecile mi-s stropite... cat despre intalnirea Banditilor facem asa trec prin sibiu duminica dim, il iau pe emppu pana in buc... ne intalnim cu restu', si dupa aia inapoi acasa daca nu are unde sta in Buc Caline am eu maneta de ambreaj da e rupt capatul (biluta) Editat Mai 28, 2008 de Orion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 trec prin sibiu duminica dim, il iau pe emppu pana in buc... ne intalnim cu restu', si dupa aia inapoi acasa daca nu are unde sta in Buc baaa... io numa uichendu trecut am fo in Bucale. M-am intalnit acolo cu fo 2 Hotzi, un 6 si un 12 la o . Ne vedem la CJ, sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Oameni buni, saptamana asta, incet dar sigur imi iau banii pe motor si in cel mai scurt timp fac upgrade-ul la B12 . Inca nu stiu 100% de care va fi , dar in plan e un N pop(o) din 2002. Mai vedem, dar de venit sigur vine un hotoc. Va tin la curent. Pt. Emppu . No bine, asa , ca tre sa-l ud ala nou cand vine, poate chiar la Cluj la intrunire , cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Noaaa... ca.cat. Prea tarziu il iei. Tocmai ce o fo' parada Pop(o). Editat Mai 28, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Emppu refuzi tu o liniuta pe valea oltului cu mine? dezamagitor.... Va astept la cluj prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Nu... ai tu? ca deja toate gecile mi-s stropite... Caline am eu maneta de ambreaj da e rupt capatul (biluta) Am, da-i pe motor, si vreau sa-mi tin geaca curata, ca s-a murdarit destul la accident Eu speram sa-mi zici c-ai gasit, poate ai dat de-o sursa miraculoasa de pese. La mine problema nu e de gasit, gasesc la orice ora si ultima saiba de pe Bandit, numa' ca e de asteptat si costa. Na, asta-i viata. Maneta deja mi-am comandat din 2 surse, dupa ce am comandat o data am aflat de cineva care-mi aduce in 2 zile, si ieri am comandat inca una. Nu-i rau sa fie de rezerva, ca-i numai 35 RON. M-am uitat de curiozitate cit e aripa aia, nu-mi vine sa cred. Ar trebui pus flamethrowerul pe ala care ti-a saltat-o. Sper sa gasesti SH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Emppu refuzi tu o liniuta pe valea oltului cu mine? dezamagitor.... Va astept la cluj prieteni Baa... te calc in picioare. Facem oricand. Iti dau si 10 m avans. Imi permit ca nu ai aripa si nu ti permiti sa-ti iei zboru la 130. Mai adresez odata, pe aceasta cale, multa mue celui care a ciordit-o. Stai sa-mi fac ambreiaju ca ultima data am avut putine emotii vs un STi. Update: am facut rost de janta de 5,5 de pe 12. Momentan este in lucru (polishat marginile). Da nu prea imi vine sa o pun asa stock sus (45) pana nu fac rost de un pinion de 47-48 pt ea. Editat Mai 28, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 hai sa o facem duminica ca sunt in bucuresti E ok duminica. Tre` sa ne facem publicitate sa fim cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Stai sa-mi fac ambreiaju ca ultima data am avut putine emotii vs un STi. Pina la urma era ambreiajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Pai pe restu le am cam eliminat. Vad daca-i ambreiaju, mai exact ce din ambreiaj, sapt aviatoare cand il crap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djinn Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Referitor la "intrunire"... Unde? Cum? Cand? Ma bag si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) pai putem sa ne vedem duminica seara in biker's... daca dau de el Eu vin de la cluj cu treaba in buc... Editat Mai 29, 2008 de Orion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Referitor la "intrunire"... Unde? Cum? Cand? Ma bag si eu.. Deocamdata nu e stabilita decat ziua...duminica. Stiu ca s`au mai facut intalniri de genu` in parcarea din fata Casei Poporului. Poate stabilim o ora convenabila tuturor. Veniti cu propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 cum vreti numai sa ma anuntati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 cum vreti numai sa ma anuntati Poi tot aici gasesti stirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axeq Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ma bag si eu la o intalnire de hotomani, mai ales daca e in timpul zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Are cineva 4 cuie ponto pentru carburatoare de Bandit 1200 2002? As avea nevoie de ele urgent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ma bag si eu la o intalnire de hotomani, mai ales daca e in timpul zilei Dupa-amiaza ar fi ok pt toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate