alin_barburas Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 SalutareMa numesc Laurentiu din Braila sunt posesorul unui Bandit 1250 s /07 (new Bandit ) Sincer va spun e super motorul imi place din toate punctele de vedere si ca design si ca performante ideal pt mine si de oras si de drum lung . Il am de nou la o km dupa ce am schimbat 3 sh-uri ,un mare avantaj pe care l-am avut la cumparare faptul ca lucrez la SUZUKI in Galati si am beneficiat de un pret super ,va spun sincer ca puteam sa imi aleg orice model din catalogul Suzuki , avind ocazia sa ma dau cu aproape toate modelele de la SUZUKI singurul de care pot zice ca m-am indragostit a fost banditul,singurul care mi-a oferit tot ce imi doream ,confort ,putere,sportivitate-pt un touring asa mare nu zic ca alte modele nu sunt puternice dar nu le imbina pe toate la un loc cum le imbina banditul . Ma bucur pt toti cei care sunt posesorii unui bandit un model care a facut istorie si va face in continuare ,pe aceasta cale va urez tuturor sarbatori fericite . Asfalt uscat tuturor. Bine ai venit Laurentiu. Foarte frumos motor, sa te bucuri de el si sa te poarte prin locuri frumoase, ca doar asa ii sta bine, la drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Salutare Laurentiu din braila . Bun venit si felicitari pentru achizitie si sarbatori fericite si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 salutare, a incercat cineva sa puna un indicator de benzina pe 600 cum au cele de 1200 ?are cineva idee daca se poate si eventual cum se face? mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 salutare,a incercat cineva sa puna un indicator de benzina pe 600 cum au cele de 1200 ?are cineva idee daca se poate si eventual cum se face? mersi, De putut se poate orice, intrebarea este daca merita. Ca sa pui indicator de benzina iti trebuie plutitoru din interiorul rezervorului de 12, un indicator de benzina si trebuie sa tai rezervorul stock apoi sa-l lipesti etc. etc. Io nu m-as baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 De putut se poate orice, intrebarea este daca merita. Ca sa pui indicator de benzina iti trebuie plutitoru din interiorul rezervorului de 12, un indicator de benzina si trebuie sa tai rezervorul stock apoi sa-l lipesti etc. etc. Io nu m-as baga. credeam ca e o solutie mai simpla....ce drac nu au dotat si rezervorul de 600 cu plutitor? mersi de ajutor...incercam si eu sa aduc inbunatatiri dar mai bine il las asa ca nu merita atata bataie de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 credeam ca e o solutie mai simpla....ce drac nu au dotat si rezervorul de 600 cu plutitor?mersi de ajutor...incercam si eu sa aduc inbunatatiri dar mai bine il las asa ca nu merita atata bataie de cap. Din zgarcenie Suzuki. Se poate taia gaura si cu cele mici pt suruburi si folosi piulite galvanizate blocante in interior pentru a monta sonda. Daca gasesti o sonda si vrei, eu am un ceasul de benzina, cu tot cu bucatica de tabla care ducea la cadrul bordului, numai gata sa ti-l prinzi de a ta. Desi nu garantez ca o sa mai fie asa eleganta ca bordul cu doar 2 borcane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laur_radu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Multumesc de urari bun venit si la multi ani. Primele poze cu Bandituta MEA in calitate de posesoare si nu pasagera facute la partylaul de ziua noastra. "Uaaai, ca va fac pe toti!" Vrei te rog frumos sa MARÂŞ de pe motoru meu?!... iubitule. The winner takes it all! sa o stapiniti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Multumesc de urari bun venit si la multi ani. Primele poze cu Bandituta MEA in calitate de posesoare si nu pasagera facute la partylaul de ziua noastra. "Uaaai, ca va fac pe toti!" Vrei te rog frumos sa MARÂŞ de pe motoru meu?!... iubitule. The winner takes it all! asfalt uscat si sa ne vedem in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 @FANSUZUKI: Bun-venit noului Bandit! Mooama ca de la o vreme numa-n versuri mai vorbesc. In alta ordine de idei... dupa ce m am coit ceva vreme si cu ajutorul lu taica-meo am reusit sa o pun pe Mama Lor sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Emppu, sa te poarte pe unde iti doresti. Felicitari inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 in atentia acelor [si nu numai]ce s-au apucat de revizia tehnica la bandituri,mai am cate ceva din dezmembrarea unui bandit,ieftin[fara ironi],carburatie,electrica etc ... bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Editat Decembrie 16, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Yosimura se aude mai frumos decat micronul si arata mult mai bine pe motor, parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Yosimura se aude mai frumos decat micronul si arata mult mai bine pe motor, parerea mea mda corect,mai ales forma e bestiala,dar poate daca puneai si yoshimura hight end arata si mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) mda corect,mai ales forma e bestiala,dar poate daca puneai si yoshimura hight end arata si mai bine... Nu se putea pune Yoshi high-up pt ca iti trebuie alt midpipe special. Yoshi vine cu midpipe pt pozitie stock, pt high-up nu au, ramane doar sa improvizezi si sa faci o Romanie, ceea ce nu ma tenteaza. Midpipe-ul cu care era Micronul nu se putea folosit, Micronul fiind bolt on si Yoshi slip on. La RAR nu au fost probleme cu toba, inginerul intrebandu-ma cat am dat pe mobra si spunandu-mi ca-i plac si lui mult Banditii. Am rezolvat carte de identitate, autentificare in juma de ora si verificarea tehnica s-a efectuat cu mobra in remorca cu chingile pe ea fara sa i se fi dat o cheie. I say Romania iz mai cantri (fara cotizatie, destest practicile). Desi e vreme cacalau pana sa inceapa sezonu si mobra sta in casa alaturi de sora-sa ai' mai mica instrainata o sa ma grabesc sa o inscriu pt ca mi-e frica sa nu le vina idei tampite de dobitocii astia de guvernanti si sa bage o ordonanta din franzela sa-i aranjeze si pe motoretisti. Editat Decembrie 17, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Nu se putea pune Yoshi high-up pt ca iti trebuie alt midpipe special. Yoshi vine cu midpipe pt pozitie stock, pt high-up nu au, ramane doar sa improvizezi si sa faci o Romanie, ceea ce nu ma tenteaza. Midpipe-ul cu care era Micronul nu se putea folosit, Micronul fiind bolt on si Yoshi slip on. La RAR nu au fost probleme cu toba, inginerul intrebandu-ma cat am dat pe mobra si spunandu-mi ca-i plac si lui mult Banditii. Am rezolvat carte de identitate, autentificare in juma de ora si verificarea tehnica s-a efectuat cu mobra in remorca cu chingile pe ea fara sa i se fi dat o cheie. I say Romania iz mai cantri (fara cotizatie, destest practicile). Desi e vreme cacalau pana sa inceapa sezonu si mobra sta in casa alaturi de sora-sa ai' mai mica instrainata o sa ma grabesc sa o inscriu pt ca mi-e frica sa nu le vina idei tampite de dobitocii astia de guvernanti si sa bage o ordonanta din franzela sa-i aranjeze si pe motoretisti. Cat de tare e sa ti tii motorul in casa, in camera ta, asta a fost visul meu dintotdeanua numai ca eu stau la bloc si tre sa ma multumesc doar cu vizitele pe la garaj Editat Decembrie 17, 2008 de marse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Cat de tare e sa ti tii motorul in casa, in camera ta, asta a fost visul meu dintotdeanua numai ca eu stau la bloc si tre sa ma multumesc doar cu vizitele pe la garaj eu l-as urca cu macaraua pana la etajul 8, numai ca mi-e ca ma da tata afara...tot de la etajul 8 pe fereastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 este multumita si ea dc mai mergi sa o vizitezi pe la garaj ,nu se supara. Empu....ai grija sa nu se certe astea doua in casa ca fac urat si nu o sa mai poti sta langa ele sa le giugiulesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 este multumita si ea dc mai mergi sa o vizitezi pe la garaj ,nu se supara. Empu....ai grija sa nu se certe astea doua in casa ca fac urat si nu o sa mai poti sta langa ele sa le giugiulesti Nu se cearta mai, stai linistit, din contra, o sa se bucure ca sunt impreuna. Ce, ale noastre s-au certat cand au stat impreuna? Zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 (editat) Mi e si frica sa nu i-o traga intr-o noapte 6le la Grasa-n Yoshimura si prin primavara sa fete asta un 750. Editat Decembrie 20, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 nou posesor de bandit 1200 din 2005+10300 km a fost 3500 eur in germania sunt adi din arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) nou posesor de bandit 1200 din 2005+10300 kma fost 3500 eur in germania sunt adi din arad Felicitari, sa te bucuri de el. Poze? Cu amandoi Editat Decembrie 22, 2008 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Vad ca apar din ce in ce mai multi banditi. Poate o sa facem o intalnire a banditilor la anul P.S. Sarbatori Fericite tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Felicitari, sa te bucuri de el.Poze? Cu amandoi ala fara par sunt eu si in spate e bmw-ul care l-am avut inainte. si noua muzicuta bandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 ala fara par sunt eu si in spate e bmw-ul care l-am avut inainte.si noua muzicuta bandit. Sa fie intr-un ceas bun si sa o calaresti sanatos. Asteptam impresi intre boxer si linie... nu de alta dar nu am mers decat vro 2-3 km pe un boxer si mi s-a parut ciudat rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate