Aleko Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Ma poate ajuta cineva cu info despre piesele din pozele atasate, sau macar unele din ele? Multumesc, toate cele bune! la "Sozius Sitze"-sei de pasageri treaba-i complicata ca au fost muulte modele si cum mutle moto veneau fara loc spate se instalau care incotro. Invelisul seii era un Drilastic simplu fara adancituri. Buna Seara! Domnilor, daca aveti vre o idee de unde ar putea proveni roata, cutia cu ambreiajul si magnetoul va ascult. magnetou Bosch FF2A RS365 rotatie pe dreapta, functie doar de scanteie fara incarcare, cel mai probabil pe motor stationar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 prima albastra este un Opel Olimpia Rekord P2 , fabricat intre 1960 1963 , a doua este un Plymouth P6 probabil 1937-1938 , si ultima fara roti este ceva necunoscut , tind sa cred ca e modfiicata in fata si de aia nu o identifica nimeni . Au tot circulat pe net , preturile sunt exagerat de mari . Pt. Hondasan: aveti inbox-ul plin... poza tot din curiozitatea de a le identifica. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Salutari.De la ce model provine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 salut ,saua este de mz 125/3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) salut ,saua este de mz 125/3multumesc mult.O seara buna salut.Alta sea.Ca latime si lungime e ca saua de m72.Avea doua arcuri,dar se vede de unde sint taiate. Editat Aprilie 5, 2013 de bebi2006bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 prima albastra este un Opel Olimpia Rekord P2 , fabricat intre 1960 1963 , a doua este un Plymouth P6 probabil 1937-1938 , si ultima fara roti este ceva necunoscut , tind sa cred ca e modfiicata in fata si de aia nu o identifica nimeni . Au tot circulat pe net , preturile sunt exagerat de mari . Mie la prima vedere , mi se pare ca ultima , cea fara roti , este un Citroen Traction Avant cu botul modificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 alt ataş neidentificat....ataş 1.jpg[attachment=897686:ataş 2.jpgataş 3.jpgataş 4.jpg cooperativa cred? am si eu unul.cadrul cred ca este de Duna barca coop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Mie la prima vedere , mi se pare ca ultima , cea fara roti , este un Citroen Traction Avant cu botul modificat. nuop,nu e.am vazut-o si eu "live" acu ceva vreme si nu e "taietura".proprietarul zicea si el ca ar fi tot un citroen,ba peugeot...orice,numai sa-i iasa cati mai multi marafeti am facut si eu ceva sapaturi de curiozitate si degeaba,nu am reusit sa-l identific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 nuop,nu e.am vazut-o si eu "live" acu ceva vreme si nu e "taietura".proprietarul zicea si el ca ar fi tot un citroen,ba peugeot...orice,numai sa-i iasa cati mai multi marafeti am facut si eu ceva sapaturi de curiozitate si degeaba,nu am reusit sa-l identific. Oricum pacat de ele ca putrezesc acolo. Scria cineva de Sat Chinez mai sus , acolo se afla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Oricum pacat de ele ca putrezesc acolo. Scria cineva de Sat Chinez mai sus , acolo se afla ? Da,in Satchinez sunt.Se vad de pe principala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Stie cineva pe ce model de moto germana a fost pus farul acesta de pe ebay ( care s-a vandut la un pret de pret ) : http://www.ebay.de/itm/Bosch-Veigel-Scheinwerfer-Walzentacho-Tacho-BMW-R4-R12-R35-R2-Puch-S4-Zuendapp-/190820454344?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2c6dc90fc8&nma=true&si=1%252FUoCXKGlbjIj62Yl4xwVC7mAVk%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Pe zundapp k200 sigur,ca am si io ceva ramasite dintr-unul,dar cred ca si k500,k800 au folosit acelasi far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Oare ce atas o fi asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Eu cred ca este ceva copie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salutare cateva opinii despre provenienta acestei cutii de viteze? Am o banuiala ca ar fi ceva englezesc insa nimic cert, multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Va salut, revin cu acelasi atas in incercarea de a-l identifica, am facut poze din mai multe unghiuri de data aceasta. Multumesc, toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 A fost pe un Simson sport,adaptat evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 A fost pe un Simson sport,adaptat evident. este de awo touren putin modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Este de vanzare? A fost pe un Simson sport,adaptat evident. Salutare d-lor, am o intrebare ,in poza e un rezervor cu tiglele de bmw , este oare chear un rezervor autentic de bmw? Ce model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 La o prima evaluare, as zice ca poate fi un rezervor de BMWR 20/23 usor modificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Salutare , Stie cineva de pe ce ar putea proveni ?? Pe google daca caut Janto imi apar niste Japonezi ... numele imi suna unguresc .... DAR toate astea sunt date peste cap datorita faptului ca are filete in Withford ! Motorul are 145 CC / 2 timpi si 3 miscari ... Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Salutare , Stie cineva de pe ce ar putea proveni ?? Pe google daca caut Janto imi apar niste Japonezi ... numele imi suna unguresc .... DAR toate astea sunt date peste cap datorita faptului ca are filete in Withford ! Motorul are 145 CC / 2 timpi si 3 miscari ... Multam ! Salut ! Eu cred ca este un motor de bicicleta motorizata din perioada 1903 - 1910 . Janto suna francez mai degraba. La cati producatori de componente de motociclete au existat in Europa in perioada pionieratului ,e si normal sa apara astfel de piese , aproape imposibil de identificat. Pe unele forumuri pe care le urmaresc apar cateodata cadre , motoare , furci , biciclete complete , afisand logouri de producator despre care nu stie nimeni nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Vezi ca este mai sus o cutie poate merg inperecheate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Buna ziua,stie cineva ce motor este acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanys Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Are cineva vreo idee de la ce ar putea fii cadrul asta? scuze de calitatea pozelor dar e bagat intr-un container Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate