jethro tull Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 M-am uitat mai bine pe poze este vorba de un Graetzin, poate reusesti sa gasesti si codul. Ceva mai bun ca al tau se vinde intre 150-200 euro Uite unul mai jos: http://www.ebay.de/itm/Graetzin-Vergaser-komplett-Kf22S-KF-22-S-/390650931467?pt=DE_Autoteile&hash=item5af49c290b#ht_2968wt_862 multumesc!o sa vad maine daca gasesc si codul ala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Cine stie ce carburatoare sunt astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 k37. M72. 50 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 k37. M72. 50 de lei. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 va salut! am nevoie de cat mai multe informatii despre aceasta moto(model,elemente originale,elemente adaptate de la alte modele.......,an 1956). va multumesc. calin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Mai multe poze si mai clare Marca jawa nu imi dau seama ce tip Lipsuri din poza stop spate masca filtru aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Jawa 125 cc sau 250 cc este. Lampa spate e de Mobra sau ruseasca de IJ/Ural/DNEPR, rama farului e de Manet, lipsa tabla ce acopera cadrul ( cea de sub sa ), lipsa capacul ce vine montat peste carburator. Cam atat din poza neclara. Editat Septembrie 18, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebaca Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Poate fi si CZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Poate fi si CZ In acest context (model/an) este acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dimitri Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Cutie de NSU de 3 jumate, de 500? Fotografie0024.jpgFotografie0025.jpgFotografie0026.jpgFotografie0027.jpg Tare ciudata,nu are prinderile specifice cadrului de NSU.Nici de 350,nici de 500 si nici de 600.Sa nu fie cumva de englezeasca mai repede,dupa conformatia capacului unde vine parghia ambreiajului.Il rugam pe M Brando sa ne lamureasca dc vrea ,este mai in tema cu "englezoaicele". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 stie cineva ce moto e http://mercador.ro/oferta/vand-motocicleta-de-epoca-IDWUCt.html#5252fc75dc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) Cadrul nu cred ca il mai poate recunoaste cineva, rezervorul e de MZ RT 125, carcasa farului e de DNEPR/Ural, rama farului e de Manet, suportii farului sunt home-made, furca fata de ceva Puch, ghidonul de IJ, saua de PMZ A750, toba esapament de IJ, chiulasa de motor auxiliar/compresor, carburator de Simson, roata fata de ZID K 55 / K 58, portbagajul e home-made. Cam asta e "motocicleta de epoca din 1947". Vanzatorul, cred ca, nici macar nu stie ce vinde. La numarul de telefon afisat in anunt nu raspunde nimeni, e inchis. Editat Septembrie 29, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 , saua de PMZ A750, Saua este Wittkop cu suport cu arc central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) Furca seamana cu cea de Wanderer 98cmc posibil si cadrul, dar oricum este o struto-camila oribila ( mai ales ca proprietarul vrea 16 bulioane pe ea) http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/$T2eC16d,!zUE9s38+qI3BS!6wZKtqw~~48_20.JPG Editat Septembrie 30, 2013 de Marlon Brando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Stie cineva de la ce provine plutitorul Amal din pozele astea: /index.php?/topic/617752-trocuri/?p=3574294 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Cine ma poate ajuta sa identific aceasta emblema ? Se afla pe rezervorul unei motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Cine ma poate ajuta sa identific aceasta emblema ? Se afla pe rezervorul unei motociclete. Pai dupa cum scrie pe emblema, este vorba de un concurs de regularitate din anul 1938 proba de indemanare la care a participat aceasta motocicleta ( de pe care este rezervorul). Ai identificat motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Pai dupa cum scrie pe emblema, este vorba de un concurs de regularitate din anul 1938 proba de indemanare la care a participat aceasta motocicleta ( de pe care este rezervorul). Ai identificat motocicleta ? Da,am identificat-o,iar pe emblema am citit si eu ce scrie,dar ma gandeam ca poate e vorba de o actiune de notorietate din acele vremuri,ca sa ma documentez si eu. Editat Noiembrie 6, 2013 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 recunoaste cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dimitri Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Cutia aia......,sper ca e goala! Este germana ww2, mina antitanc. Aia distruge tot pe o raza de 100 de metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 recunoaste cineva ceva ? Salut! Blocul V2 posibil sa provina de la Multicar, ca prea seamana anumite repere. Referitor la piesele din a 3-a poza, cred ca e vorba de 2 compresoare de camion - zic asta din cauza segmentilor inferiori. Pun si 2 poze pe care imi bazez afirmatiile. Bafta in tot ceea ce faci, ca iti iese foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 Salutare d-lor, un amic m-a rugat daca il pot ajuta cu indentificarea acestei roti si eventual evaluarea ei ca pret (pe mine ma depaseste situatia asa ca cer o mana de ajutor sa gasim de pe ce provine), Multumesc pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 O carcasa de far, nu stiu de la ce este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dimitri Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Salutare d-lor, un amic m-a rugat daca il pot ajuta cu indentificarea acestei roti si eventual evaluarea ei ca pret (pe mine ma depaseste situatia asa ca cer o mana de ajutor sa gasim de pe ce provine), Multumesc pentru ajutor Aduce cu roata tractoare de Victoria KR,dupa gaurile de cuplaj,si dupa gaurile de prindere cu nituri a tamburului de franare,care curios lucru',e sudat taman invers.si respitata roata. A avut el un motiv sa-l puna asa( s-o fii rupt coroana butucului cu gaurile de prindere e niturilor),cu toate ca este fix aiurea,nu mai ai cum sa pui platoul de franare cu sabotii.......Poate printre spite! O carcasa de far, nu stiu de la ce este. Ii lipseste soclul de jos cu niste mecanisme.Dupa diametru si dupa actionarea cablului ptr bec,care iese pe partea stanga,seamana cu farul de BMW R12 civil.Adica are martori luminosi sus.Ala militar nu are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Si la cel civil, si la wh, cablul iese pe dreapta. Hai ca mai astept opinii. Marius, oricum ai dibuit o mare parte din elemente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate