darkwolf Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Un "Predator " printre noi ./.. oare ce moto este pe asta de unde drac ai mai scoso ionele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Decembrie 19, 2011 Autor Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) de la ce moto provine roata ? Editat Decembrie 19, 2011 de jack0088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Di la dricu' cu care a fost înmormântat neamțu din Sahara ruginită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Salve! Scuze de intrebare, dar de la ce o fi motorul asta?A avut si un capac de aluminiu,dar l-au saltat niste baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 seamana putin cu un motor de combina daia mare, de recoltat grau si alte cereale, probabil generatie mai veche parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 asa mi se pare si mie as spune ca e vb de o combina Class Senator sau poate mai veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 ??????? ??????? Cica e de vanzare la 650 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Cica e de vanzare la 650 eur Oare are acte? Cam scary cum e sudata prindere de furca spate pe cadru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 De cine va amintesc personajele din imagine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 De cine va amintesc personajele din imagine Leit Ciosi si Leana )) Nu stiam ca le plac britanicele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Leit Ciosi si Leana )) Nu stiam ca le plac britanicele. Mai degraba le placeau germanicele Triumph TWN a fost fabricata la Triumph-Werke NĂźrnberg AG infiintata in 1896 de Siegfried Bettman. Iar firma Triumph din Coventry England a fost infiintata in 1886 tot de germanul Bettman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Oare are acte? Cam scary cum e sudata prindere de furca spate pe cadru asta. In acte e BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Salve!Zilele astea am mai gasit niste vechituri.Chiar nu stiu ce e cu piesa asta din fotografii.Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Posted 11 minutes ago Salve!Zilele astea am mai gasit niste vechituri.Chiar nu stiu ce e cu piesa asta din fotografii.Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.Numai bine! este o bomba cu ceas mic,deghizata in convertizor analitico-distructiv.Ai mare grija cu ea,face BUM cand ti-e lumea mai draga Editat Ianuarie 5, 2012 de CUXI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Cine stie ce marca este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 IFA 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Cine stie ce marca este? femela,aprox.60 de ani motoreta pare un DKW RT 125/2...Ifa avea suspensie pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Salve!Zilele astea am mai gasit niste vechituri.Chiar nu stiu ce e cu piesa asta din fotografii.Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.Numai bine! tu ne testezi cultura generala? mie mi se pare ca vine de la acelasi utilaj cu motoru de mai deunazi vred ca e vorba de o carcasa de ambreiaj am ghicit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 astazi la tirg am gasit setul asta motor nou,omul zice ca e de la mz 125 dar nui sigur de mz,e cu alimentare prin carter ca nu are git pt.carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 tu ne testezi cultura generala? mie mi se pare ca vine de la acelasi utilaj cu motoru de mai deunazi vred ca e vorba de o carcasa de ambreiaj am ghicit? Salve!Nu am intentii ascunse,chiar ma intereseaza ce e cu piesa asta,de aceea va solicit ajutorul.Pentru motorul pus mai inainte am fost si am intrebat iar mosul.El zice ca e de la un camion mare,dar nu stie ce marca(se pare ca e din razboi).Piesa asta de acum nu are legatura cu acel camion.Are o carcasa din aluminiu,sa fie ceva de avion?Sper sa aflam curand,am mai intrebat si prin alte parti.Eu mai am in garaj un ventilator ciudat cu carcasa de aluminiu,care pare de la un avion american WW2.Tot in aceeasi ograda(cu carcasa de aluminiu) omul mai are niste piese de Hanomag diesel,in 2 cilindri.Le-a mostenit,nu prea stie ce e cu ele.Dar alte poze cu Hanomag-ul voi pune la topicul vechituri,ca sa nu deranjez aiurea.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Stie cineva la cine a ajuns aceasta struto-camila. Fostul proprietar mi-a zis ca a dat-o cuiva din Sibiu. Partea din fata (furca,far,semicadru,rezervor,ghidon)este de Puch iar motorul posibil de NSU 125 restul cadrului modificat in stil romanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Încearcă să iei legătura cu Osu Cosmin, nu mai Âştiu ce user are, dar avea mailul pe bikeshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Încearcă să iei legătura cu Osu Cosmin, nu mai Âştiu ce user are, dar avea mailul pe bikeshop. Cosmin a fost primul pe care l-am contactat. Stia de motocicleta ( era cat pe ce sa o cumpere) dar nu stie la cine a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Ce motoreta este asta ...este germana din 1964 dar nu am descifrat cum se numeste ....avea si motorul semi desfacut pe jos si un carburator Bing . Se afla la niste tigani cu fiare fechi din Bolintin Vale .Poze la motor nu am mai putut face ca mi s-a terminat bateria la tel Editat Ianuarie 14, 2012 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Seamana cu Jawa 550 Pionier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate