jethro tull Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 de la ce-or fi astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Sunt proiectoare de camioane romanesti SR, Bucegi si de IMS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Sunt proiectoare de camioane romanesti SR, Bucegi si de IMS. Lolo, fara IMS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 de la ce-or fi astea? le pusese nenea pe m72...dar,daca tot am inceput,stopul asta?!!tot la m72 este...pe sticla,scrie balaco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 le pusese nenea pe m72...dar,daca tot am inceput,stopul asta?!!tot la m72 este...pe sticla,scrie balaco. Stopul este de MZ modele de dupa anii "70 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Stopul este de MZ modele de dupa anii "70 . multumesc,tuturor pentru ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Marian, dacă nu-ți trebuie stopul, îl cumpăr eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Oare acest motor sa montat si pe motociclete arata super aceasta masinuta cica i se zice " LOMAX " si e undeva prin Anglia , poza am preluato de pe alt forum si mi se pare foarte interesanta . Pacat ca nu are si o poza din spate ca sigur are o singura roata ca la motociclete . Am gasit si ceva info aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Lomax_%28auto%29 Oare acest motor sa montat si pe motociclete arata super aceasta masinuta cica i se zice " LOMAX " si e undeva prin Anglia , poza am preluato de pe alt forum si mi se pare foarte interesanta . Pacat ca nu are si o poza din spate ca sigur are o singura roata ca la motociclete . Am gasit si ceva info aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Lomax_%28auto%29 Inca o foto .... Editat Aprilie 9, 2012 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 S-a montat,merge perfect pe simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Ce misto suna .... oare mai treci RARu cu asta . Si o buburuza tare haioasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Ce misto suna .... oare mai treci RARu cu asta . Si o buburuza tare haioasa . frumoasa buburuza parca ar fi o minge de tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Stie cineva ce atas e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 S-a montat,merge perfect pe simson Fain de tot ! Ce motor e ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Stie cineva ce atas e asta? Este o copie nereusita dupa Stoye KS-Gelände. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Fain de tot ! Ce motor e ala ? pare a fi motor de citroen 2cv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) frumoasa buburuza parca ar fi o minge de tenis sau un ozn Editat Aprilie 9, 2012 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 sau un ozn la cat ii de verde se pote spune si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 S-a montat,merge perfect pe simson Stie cineva a cui e motocicleta asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Stie cineva a cui e motocicleta asta ? hmmmm.... simson cu motor boxer adaptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 hmmmm.... simson cu motor boxer adaptat O porcarie! Peste cativa ani o s-o cumpere un restaurator indragostit de Simson si o sa spuna ca-i o cioparteala si o bataie de joc, cand o sa stea sa dea jos suduri si alte adaptari facute de nenea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Oare de la ce provine kilometrajul asta? max speed:120/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Cred ca e de la ceva masina ruseasca mai veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 O porcarie! Peste cativa ani o s-o cumpere un restaurator indragostit de Simson si o sa spuna ca-i o cioparteala si o bataie de joc, cand o sa stea sa dea jos suduri si alte adaptari facute de nenea asta. Mai usor cu aprecierile,mai ales asa de acide ! Daca are omu' o fantezie, e liber sa si-o faca ,nu cere nimic la nimeni,nu ? Acolo e multa munca ,fantezie si interes depuse !! Stie cineva a cui e motocicleta asta ? Nu stie nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Nu stie nimeni ? e polonez si are 31 de ani.atat scrie in datele lui personale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 (editat) e polonez si are 31 de ani.atat scrie in datele lui personale. Merci . Pacat. Am crezut ca e roman ! speram sa iau ceva relatii S-a montat,merge perfect pe simson Pentru cine e mai ager la privire,cutia si grupul sunt de simson,sau de ce ?! Editat Aprilie 13, 2012 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate