Coxaru Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 (editat) Ma bag si eu ca si asa santem tare putini!! Narcis ma cheama si am un cbr fireblade cu care terorizez orasul !! Sper ca vara asta sa ne intalnim cat mai multi si sa facem ceva iesiri interesante! O poza a mobrei mele la culoarea originala (momentan is albe dar vor arata in curand la culoarea originala) Baftasi dati un pm cei care au chef de o iesire ca vine caldurica!!! Editat Martie 14, 2007 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90mat Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Ma bag si eu pe aici. Sunt Adi din Suceava. Am avut un Kawasaki GPX, acum am un BMW K 100 LT. Acum GPX-ul e la fratele meu. Astea sunt pozele cu motocicletele si cu mine. Sper sa ne intilnim la intruniri anul asta. Cine stie poate mergem si impreuna la citeva. Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Karamizile au inceput sa invadeze orasul! Nemtii stiu sa faca motoare bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 salut baieti! nume:Bogdan,porecla:Satan(pe motociclism randamentmaxim)moto am avut multe....si rusesti si nippone si acum nu am un motor al meu....sa zic asa ca aduc multe moto din italia..la vanzare;nu fac parte din nici un club, dar avem o gasca in radauti:BULLETSQUADRON, in care este binevenit oricine, de oriunde, fara taxe de inscriere sau alte chestii! nr. meu de tel. este 0745396718 cand veniti prin radauti sunati-ma!in BULLETSQUADRON sant baieti din alba, arad, botosani, dorohoi deci nu tine de sv doar.vand moto in rate fara dobanda ca sa se inmulteasca moto in zona! cu respect pentru toti motoristii, SATAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcus Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 salutari de la BUKOWINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Salutare! Mi-ai bagat motociclismul in sange si te-ai dat la fund!! Sau anul asta iti vine mintea la cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcus Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 salutari de la BUKOWINA si bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIP_Rusu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Salz! Ma numesc Marian, sunt din Falticeni, si sunt un "incepator" pe 2 roti. Cu toate ca am facutzi 10.000km pe scuter. Mai intai am avut un piaggio zip 4 de 50cc, acuma am un Peugeot Speedfight2 100. Merge ca uns. Deocamdata merg pe 15 ani. Astept sa fac 16, sa dau de A1, si sa ma innoiesc cu o Aprilia rs125. Pana atunci, merge peugeot`u. Ptr. contact, id de mess: marian_rusu5883. Bafta 2 all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 poze cu bikerii din clung mold... 1a poza de la stanga la dreapta , Pop R6, Costel zx6r, Stefan gixxer 750, Paps(ssz) gixxer 600. poze cu bikerii din clung mold... de la stanga la dreapta , Pop R6, Costel zx6r, Stefan gixxer 750, Paps(ssz) gixxer 600. in weekend asteptam alti bikeri vitezisti din zona radauti-suceava sa dam un cox pe palma sau 3mo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Salut!...sunt Ciprian din Suceava...stau in centru...am un Dragstar de 650cc...datele de contact sunt in profil..Asfalt uscat la toata lumea!...mai ales sambata ca ma bate-un gand cu Bacaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Salutare la toata lumea! Am aparut si eu in peisaj... Cam lenes cu pozele, ce-i drept. Gabi este numele meu, sunt din Suceava si am o Kawasaki Gpx de 750 cmc. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Bun venit in randul motociclistilor suceveni! Ma bucura ca ne strangem din ce in ce mai multi!! Bafta la toata lumea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Salutare la toata lumea Daniel din Botosani(momentan in Italia,de 13ani din pacate)pe motocicleta de vreo 5 ani,am luat "boala"asta de la "batranul"meu care a avut la viata lui nu mai putin de 18 "motoare",Mobra,Hoinar,CZ,IJ,MZ;astea erau pe vremea "raposatului",si astept cu nerabdare concediul in august;anul asta e al 3-lea an consecutiv care imi fac vacanta in moto in Ro.si sper sa am ocazia sa va cunosc .Asfalt uscat:ok: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maraO Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 primiti si fete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 primiti si fete? unde sa primim? ai motocicleta? pune si tu o fotografie. completeaza-ti datele de pe forum. ar fi un punct de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maraO Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 in discutia voastra intrebam dak primiti si fete.ca nu am vazut niciuna.am o dnepr,sunt din campulung moldovenesc,momentan stau in vaslui.si pun si poza,na inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 in discutia voastra intrebam dak primiti si fete.ca nu am vazut niciuna.am o dnepr,sunt din campulung moldovenesc,momentan stau in vaslui.si pun si poza,na inca una primim, primim. nu cred sa fie vreo obiectie, dar nu mai pui o poza si cu tine? sa te recunoastem pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 in discutia voastra intrebam dak primiti si fete.ca nu am vazut niciuna.am o dnepr,sunt din campulung moldovenesc,momentan stau in vaslui.si pun si poza,na inca una ...pai poate ne vedem la vara:P .esti din c lung...motociclista si eu nu te cunosc...ciudatL:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maraO Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 ...pai poate ne vedem la vara:P .esti din c lung...motociclista si eu nu te cunosc...ciudatL:P eu te stiu sac sac!!te stiu de pe rarau.si de la liceu ai fost cu 2 ani in urma mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 salut, eu sunt adi, cernavoda , constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 eu te stiu sac sac!!te stiu de pe rarau.si de la liceu ai fost cu 2 ani in urma mea eu va stiu pe amandoi si voi pe mine deci...............I'm a mother fucker VIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei765 Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 Salut sunt Andrei din Suceava si am un Gixxer de 600 din '98 merge brici...prea tare pt mine.. sunt incepator si nu i-am dat mai mult de 120 intr-o linie dreapta de vreo 2 km P.S. Il am de o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Salut sunt Andrei din Suceava si am un Gixxer de 600 din '98 merge brici...prea tare pt mine.. sunt incepator si nu i-am dat mai mult de 120 intr-o linie dreapta de vreo 2 km P.S. Il am de o saptamana salut andrei, esti cumva acelasi andrei care intra pe www.bulletsquadron.ro ? care ai vrut sa-ti cumperi diversion? daca da, atunci sa stapanesti sanatos gixerul si daca nu...tot sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei765 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 salut andrei, esti cumva acelasi andrei care intra pe www.bulletsquadron.ro ? care ai vrut sa-ti cumperi diversion? daca da, atunci sa stapanesti sanatos gixerul si daca nu...tot sa-l stapanesti sanatos! Da bogdane... Sper ca nu te-ai suparat ca n-am luat de la tine, dar am gasit asta la un prieten si l-am targuit la un pret bun. Scuze de atata deranj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Salutare tuturor ! Sunt Bogdan, nascut si copilarit in Radauti, locuiesc cu familia in Bucuresti. Am avut o Moto Guzzi V11 Le Mans si acum calaresc tot o Gutza California EV Touring din 2003. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate