SILVIU.C Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 spune Silviu care vorbeste din experienta..... Si nu inteleg care e poanta aici ?....binenteles ca vorbesc din experienta MEA ,pt ca am facut unele lucruri pe care regret ca le-am facut si cred ca pot convinge ,sau macar sfatui ,si pe altii sa nu le repete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 Si nu inteleg care e poanta aici ?....binenteles ca vorbesc din experienta MEA ,pt ca am facut unele lucruri pe care regret ca le-am facut si cred ca pot convinge ,sau macar sfatui ,si pe altii sa nu le repete Ha..ha.Sa inteleg ca acum nu mai participi la curse de strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Nici nu am participat...am avut un singur pariu ,dar in nici un caz curse de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 14, 2006 Autor Share Postat Februarie 14, 2006 Nici nu am participat...am avut un singur pariu ,dar in nici un caz curse de strada Nici macar niste liniute ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 "cel mai rapid vehicul construit de om"(dpdv al demarajului-numit asa de nu stiu ce revista) nu merita nici un comentariu,decat admiratie si dorinta noastra de a o avea. VIATA LUNGA si ASFALT USCAT celor ce o poseda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 In intervalul 0-100km/h e depasita de alte moto. In 0-300km/h nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 In intervalul 0-100km/h e depasita de alte moto. In 0-300km/h nu ... eu doar am citat un comentariu care mi-a starnit curiozitatea cu privire la Hayabusa.Oricum,avantajul protoxidului de azot se cunoaste mai ales in accelerarea in treptele inferioare. mai departe o comparatie obiectiva se poate face numai pe un cronometru super-performant deoarece acolo cred ca se poate discuta in milionimi de secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Nici macar niste liniute ceva? Nu m-au pasionat chestiile astea ,nici macar ridicatul pe o roata.Intr-o singura zi am incercat de cateva ori niste tentative de liniuta si ATAT ...nu-mi place sa-mi chinui motorul nou si ca sa demonstrez ,ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 ieri am vazut un flmulet de vreo 50 min. cu 3 tipi pe un busa un zx12 si super blackbird, au strabatut europa de vest intr-o zii si ceva, binenteles ca sau mai si oprit da idea e ca nu prea mereau sub 250 mai tot timpul peste 300 , ajunsi in elvetia, ningea si ei luau curbele prin derapaj honda-u in afar de whealiuri cam ramanea in urma , iar la acceleratie , demaraj zx-ul batea pe busa, pana cand ajungeau in treapta 6 de acol se schimba liderul la fel in virajele cu viteza mare, busa-ul era mult mai stabil ca si kawasakiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 14, 2006 Autor Share Postat Februarie 14, 2006 Nu m-au pasionat chestiile astea ,nici macar ridicatul pe o roata.Intr-o singura zi am incercat de cateva ori niste tentative de liniuta si ATAT ...nu-mi place sa-mi chinui motorul nou si ca sa demonstrez ,ce? Sorry.Am observat ca ai un k5 si-mi imaginam cam ce as putea face cu el si de aceea te-am zgandarit un pic!Mereu spun ca ma potolesc si nu mai alerg pe strada dar cum ma sui pe ea ma apuca toate alea si uit tot ce-am zis Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Sorry.Am observat ca ai un k5 si-mi imaginam cam ce as putea face cu el si de aceea te-am zgandarit un pic!Mereu spun ca ma potolesc si nu mai alerg pe strada dar cum ma sui pe ea ma apuca toate alea si uit tot ce-am zis Toate cele bune! Nu mi-am luat motocicleta sa merg pe o roata ,lateral ,pe un disc etc etc ,mi-am luat-o pt PLACERE .Daca as avea banii cu lopata poate nu m-ar deranja sa pic de nu stiu cate ori (pana invat) sa o ridic pe o roata sau altele(caci vor exista cazaturi inevitabil cand incerci asta si vrei sa inveti). Asa ,fiind noua ,m-a cam intepat inima pt ea si am stat in banca mea cu genul asta de eschibitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 (editat) In intervalul 0-100km/h e depasita de alte moto. In 0-300km/h nu ... As aminti iar ce-i scris in postul ala pus de mine mai jos... Asta de-aici nu-i decit una din cele 500 sau 1000 de Buse cu enspe mii de cai... De obicei la Maxton motoare de genul asta scot in cel mai bun caz 225-230 de mile la capatul zonei de o mila cu start de pe loc. Cititi cit scoate aia din link, care nici macar n-are butelie de "sprit". Nu se rezuma totul numai la un mare turbo si la o sacosa de N2O....... /index.php?...ndpost&p=302062 Editat Februarie 14, 2006 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 XX-ul este mai lenesa deoarece este sport-touring si cutia de viteze are rapoartele mai mari. Dar asta nu o impiedica sa ajunga la viteze mari, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 XX-ul este mai lenesa deoarece este sport-touring si cutia de viteze are rapoartele mai mari. Dar asta nu o impiedica sa ajunga la viteze mari, Si zx12-le cum mai este?...supersport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Desi cred ca au mai fost topicuri despre busa vreau sa vad ce parere aveti despre tuningul acestei motociclete.Si o sa incep eu. INCREDIBIL. 550 de cai putere si o viteza maxima de 400 km/h pentru o motocicleta cu care se merge pe strada!! INUTILA! Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 INUTILA! Parerea mea. Nu cred ca au facut-o cu un scop anume.Poate numai sa arate ca nu exista limite si ca se poate orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Si zx12-le cum mai este?...supersport? Daca nu ma insel, e superbike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Daca nu ma insel, e superbike. Te inseli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 din cate stiu busa-ul xx-ul si zx12, poate si zzr1400 is hypersportiv :0 asa am citit undeva, deci nu bag mana in foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Chiar m-ar distra sa vad un zzr1400 pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 (editat) CBR XX, Hayabusa si ZX 12-R -----> toate la aceasi categorie: SPORT TOURING. Daca au putere kklau nu inseamna automat ca-s supersport-uri. Cu gabarit de vapor si masa de balena albastra nu ai ce cauta pe citcuit. avantaje si dezavantaje... Beton mobrele! auzi "hypersport" no offence. Editat Februarie 15, 2006 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 o am pe calculator doar, o sa il uplodez noaptea asta. later news: nu pot da upload , cred ca din cauza ca ii prea mare fisierul, si mio restrictionat adminu de retea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 auzi "hypersport" no offence. Pai ca putere ,da ...dar stand sa te gandesti si la gabaritul motocicletei ,nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 asa scria printr-o revista nu va legati de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate