Kiki Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 ea e micuta me.o iubesc si abia astept sa vina vremea buna.nu mo lasat niciodata in drum si orecomand tutror incepatorilor.iam pus tobe sport de inox care ia marit puterea cu inca vreo 10 caluti.de consum sunt foarte multumit.arata si merge foarte bine si nu e de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hot_wheel Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 dupa cum am auzit, e un motoras foarte reusit! doare e HONDA sa ai cu ea multi kilometri fara probleme!!! (dar hai sa-ti soptesc ceva: tobele aia nu ti-au dat 10 cai) dar oricum, motorul e fain! sa fii bucuros si sanatos cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Frumoasa de tot...sa aveti grija unul de celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Sa o porti sanatos si te rog fara incidente! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 zi-le la oameni...k nu esti fata...se inghesuie ca mustele... ...10 zici?! sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 deci cel care mi lea confectionat,pt ca au fost confectionate manual asa mia spus ca in jur de 10 cai.daca o fi sau nu asa stiu si eu.tot ce stiu este ca acum cu tobele noi merge mult mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 (editat) fii linistit nu ti-am spus sa te jignesc! nici vorba! numai ca cei care au facut tobele, au spus prostie. intr-adevar da o putere in plus, dar nu chiar 10 cai. n-am vrut eu sa "ma leg" de tine. sa-l stapanesti sanatos si numai bine i-ti doresc! Editat Februarie 14, 2006 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 deci cel care mi lea confectionat,pt ca au fost confectionate manual asa mia spus ca in jur de 10 cai.daca o fi sau nu asa stiu si eu.tot ce stiu este ca acum cu tobele noi merge mult mai bine. Din cate stiu eu, schimbarea tobei, nu afecteaza performantele decat cu vreo 2-3 caluti in plus.Daca ai fi largit galeria de evacuare...poate ajungeai la 10 cai, oricum, o toba custom e mai buna pentru ca isi pastreaza integritatea componentelor pentru mai mult timp, pe cand o toba normala, daca o desfaci, dupa vreo 5000 de km e cam deteriorata pe interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 ea e micuta me.o iubesc si abia astept sa vina vremea buna.nu mo lasat niciodata in drum si orecomand tutror incepatorilor.iam pus tobe sport de inox care ia marit puterea cu inca vreo 10 caluti.de consum sunt foarte multumit.arata si merge foarte bine si nu e de vanzare Sa o calaresti sanatos si sa aveti grija unul de altul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 sa o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 noroc si sa o kalaresti sanatos! eu am 450s;nu e departe ca model,dar e la fel de buna,cred. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 S-o stapanesti sanatos si fara evenimente dar .....o sa-ti treaca cu hondita ta in max 1 an sau 2 cand o sa vrei mai multi caluti. Cand o sa-i dai la oase si ai sa vezi ca din ''toba'' nu ies caii asa cum vrei tu s-ar putea sa nu mai zici ''nu este de vanzare'' ci sa o treci la vanzari...in rest bafta multa si iubeste-o cum trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 friumishica....bafta cu ea si asfalt uscat fara incidente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 felicitari pt achizitie, si cati mai multi km fara probleme, si daca zici ca esti din cluj ar trebui sa iesi si tu cu noi clujeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate