retiani Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 In orice caz un lucru pot sa spun ca la ora actuala kawa va fii bomba anului dintre toate dar abia astept sa il testam pt ca va venii in cluj primul kawa de 1000 daca dumnezeu este sus:))) si va venii si R-ul nou tot aici deci va fii un sezon foarte frumos cu multe evenimente tinand cont ca avem 10 speeduri de top.baieti totusi va intreb daca ati fii sa alegeti intre kawa,R1 si honda pe care ati opta?astept parerile voastre despre acesti monstri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroadmaster Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 Eu as opta pt. noul model Honda 1000 rr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 History, http://mujweb.atlas.cz/www/tomasak/htm/history.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroadmaster Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Istoria ta nu e actualizata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 cam veche intr-adevar, si evident scrisa de un nevorbitor de limba engleza, dar interesanta nevertheless... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Istoria ta nu e actualizata! Scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 >>> retiani Posted on Jan 20 2004, 03:26 PM In orice caz un lucru pot sa spun ca la ora actuala kawa va fii bomba anului dintre toate dar abia astept sa il testam pt ca va venii in cluj primul kawa de 1000 daca dumnezeu este sus:))) si va venii si R-ul nou tot aici deci va fii un sezon foarte frumos cu multe evenimente tinand cont ca avem 10 speeduri de top.baieti totusi va intreb daca ati fii sa alegeti intre kawa,R1 si honda pe care ati opta?astept parerile voastre despre acesti monstri <<<< salutare retiani ... acu daca zici ca vor aparea modelele astea prin cj tare as vrea sa le vad ... se organizeaza un fel de expozitie ??? explica-mi cam cum sta treaba .. pe unde se pot vedea motoarele astea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retiani Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 pai asculta crz-one deocamdata nu avem cum sa avem inca asa ceva sub poponeata dar nu mai este mult pana in iunie cel tarziu si ai sa vezi ca vor fii aceste motoare la cluj.pt moment asteptam testele reale pt motoare si apoi ne aruncam in ele cred eu ca asa este normal,nu?dar fii sigur ca santem 2 care sigur vom lua cate unul dintre yamahaR1 si kawa si nu la fel fiecare deci nu te agita ca ai sa le vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 cand mi-am pus poza aia, nu prea stiam ce si cum adik imi placeau toate motoarele de viteza...si era si una mica.......asta e aku vreau sa mi-o schimb!!!! sa vad cand am timp?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 ai asa multe teme de facut de nu ai timp sa skimbi o poza???? sau ai vreun proiect la vrea rachetade terminat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroadmaster Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 Retiani,abia astept luna Iunie sa va vina motoarele(sursa e cumva Csaba?)si sper ca ma invitati si pe mine pe drumul spre Zalau sa facem cateva comparatii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 pai asculta crz-one deocamdata nu avem cum sa avem inca asa ceva sub poponeata dar nu mai este mult pana in iunie cel tarziu si ai sa vezi ca vor fii aceste motoare la cluj.pt moment asteptam testele reale pt motoare si apoi ne aruncam in ele cred eu ca asa este normal,nu?dar fii sigur ca santem 2 care sigur vom lua cate unul dintre yamahaR1 si kawa si nu la fel fiecare deci nu te agita ca ai sa le vezi inainte sa le luati din alta parte sunati-ma si pe mine sa va fac un pretz bun 0724 220088 la amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 24, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2004 am prea multe teme...... cum s numea postul ala unde spunea cum se face sau spuneti voi.....cox pls astept sa-mi ziceti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 a mea e neagra e perfecta sa o stapanesti sanatos atentie cu acceleratia iti da incredere apoi te tradeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 a mea e neagra e perfecta sa o stapanesti sanatos atentie cu acceleratia iti da incredere apoi te tradeaza Ok,ne-am prins.Ai un CBR de 1000 si esti mandru de el.Incearca sa te uiti la data inainte sa postezi ca faci varza pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate