Andry Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 E pe bikeshop.ro un exemplar interesant de vânzare, aviz celor ce-s în căutare de relicve : http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=503332&selpic=15&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 (editat) Rock! Editat Martie 22, 2013 de al_locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Nu ştiu zău dacă-i aşa cum zici tu, ce-ai avut cu bietul motor ? Mai ştiu de-un motor ce-a fost desfăcut integral astă-vară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Salut, trebuia segmentat, umblat in cutie (sarea din viteze), si refacute supapele. Am ales sa schimb motorul, ca l'am gasit la un pret mai mult decat ok (reparatia depasea mult), iar cand or fii lucrurile mai bune, sper sa revergorez rd03'u Sporuri Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 E pe bikeshop.ro un exemplar interesant de vânzare, aviz celor ce-s în căutare de relicve : http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=503332&selpic=15&zoom=1#foto Daca nu ma insel e cel cu care Korben a avut ceva "experiente". Iar mie mi-a vandut niste basme cand l-am sunat pentru un motor ce il avea de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Nu cunosc, l-am văzut din întâmplare şi-am zis să-l pun şi aci. Îmi place setul de cutii de pe mobra, de aia-mi pare interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Anuntul a disparut deja (a fost sters) Asta spune multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Nu uitati... 31 mai - 2 iunie 2013 , ne vedem la Nadrag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Vine si surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Bai ce m-ai speriat.... bine ca nu vine Yoda, ca ala e mic da' a dracu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) pfoaiii, da' cat leucoplast are parbrizul alal!!! :-)) Editat Aprilie 1, 2013 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 E powertape, a pus-o sa nu se vada reclama la xrv.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Bai ce liniste e pe aici... nimeni nu mai spune nimic... V-ati vandut toti africanele in afara de mine??? Las' ca va spun eu una-doua: sambata imi iau motorul si ma duc in Buriland sa vad expo "human body" de la Antipa apoi ma bag sa halesc unu sau vreo doi mici la salonul moto. Poate ne adunam mai multi cu ocazia asta. Pe 1 Mai plecam iar(tot 3) cu africana undeva prin baragan. Macin, Enisala, Histria, etc...ceva cetati dacice de pe malul Dunarii si al marii, dormit cu cortul apoi urcam la o bauta la Cricova, langa Chisinau si ne petrecem Pastele langa Iasi, la Barnova. La sfarsitul lunii Mai ies cu motoveteranii la Sighisoara. Ma zvarcolesc sa fac rost de bani si pt editia de anul asta de la Nadrag, imi fac sepuku daca nu reusesc sa beau o bere cu CristiSan-112, vinerea pe la 11 ;-) Chiar dormiti toti? Editat Aprilie 5, 2013 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Eu vara nu dorm. Ţin să le mulţumesc prietenilor pe această cale, fără ei nu aş fi ajuns ... unde se vede că am ajuns ! Editat Aprilie 5, 2013 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 pfoaii cata bere ati bagat in africana aia :-))) v-a mai ramas si voua ceva? Socoteste cata-i benzina bagai de banii aia din bere. Durule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Trebuie ca ati fost destui ca sa beti atatea beri, cred ca ati facut si un mic paraias in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Ce să socotesc neică, e mai ieftin litru de bere decât cel de benzină, deci evident că a intrat mai multă bere şi de aceea am ales-o. În plus, dacă merg pe bere am autonomie mai mare, consumul de 6% nu 'durează' o oră de drum, ci vreo .. multe oricum Dada, am cam făcut un pârâiaş în toată regula, nu ştiu dacă aţi auzit de el... i se zice Olt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Se lucreaza la prototiptile, n-avem vreme de stat pe net :-p Maine dimineata plec la Nadrag sa vad ce traseul lui peste fac pentruanul asta. Ma gandeam la un moment dat de varianta unui traseu combinat din cele din anii trecuti, adica urcare in Pades, coborare pe toboganul de noroi, si trecere prin pasul de la Taul Ursului (coborarea aceea prin parau), cariera de marmura si inapoi in tabara.... O sa vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Cristi-san! fa unul cu oprire la Surduc ,la Lac. Si acuma la ce ma doare: - Am o rugaminte mare, imi trebuie schema electrica a releului regulator de tensiune. Am dat de un electronist si as fi dispus sa incerc ceva insa am nevoie de schema! Multumesc anticipat Editat Aprilie 7, 2013 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Uite aici o schemă : http://www.tenereclub.ro/images/site/478591releu.jpg Trebuie ca diodele D5, D6, D7 să fie legate cu Anodul la masă, deci cu vârful în sus poziţionate pe schemă. Firul monitor se leagă de preferat la contact, dar poate fi pus şi la plus(+). Tiristorii ( SCR1-3 ) ar fi suficienţi de 20A, iar diodele D2-D7 încearcă să pui de 35-40A, dat fiind că atunci când doar una dintre faze va fi folosită ( la turaţii mari, sper să nu greşesc ), vei trage curent de intensitate mare prin ea. Am găsit şi un topic stufos : http://www.elforum.ro/viewtopic.php?f=21&t=81590&sid=670aff3696d5c6336bee339aa7487eb2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 mai exista un topic chiar aici pe forum: /index.php?/topic/182676-releu-regulator-home-made/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Deschid lista de tricouri pentru Nadrag!Va rog scrieti aici, pe PM, la telefon sau email:Numele / marimea / de dama sau de barbati / cantitate Care ati scris pe xrv.ro nu mai trebuie sa scrieti aici, evident Din punct de vedere organizatoric as vrea sa stiu si cine vine la Nadrag. Pana acum avem pe cei care s-au inscris la tricouri (in paranteza numarul de persoane). #1 Eu (3) #2 Korben (1) #3 Andry (1) #4 Eliadar (2) #5 Mihut (2) #6 Africanu (1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Din punct de vedere organizatoric as vrea sa stiu si cine vine la Nadrag. Pana acum avem pe cei care s-au inscris la tricouri (in paranteza numarul de persoane). #1 Eu (3) #2 Korben (1) #3 Andry (1) #4 Eliadar (2) #5 Mihut (2) #6 Africanu (1) #7 Bulinu (2) M+S Editat Aprilie 14, 2013 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudaroc Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 caut sa cumpar un scut de RD03, nu conteaza estetica lui, pret cat mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 De RD04/07 pot sa iti ofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate