Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut, trebuia segmentat, umblat in cutie (sarea din viteze), si refacute supapele. Am ales sa schimb motorul, ca l'am gasit la un pret mai mult decat ok (reparatia depasea mult), iar cand or fii lucrurile mai bune, sper sa revergorez rd03'u ;)

Sporuri

Adi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E pe bikeshop.ro un exemplar interesant de vânzare, aviz celor ce-s în căutare de relicve : http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=503332&selpic=15&zoom=1#foto

Daca nu ma insel e cel cu care Korben a avut ceva "experiente". Iar mie mi-a vandut niste basme cand l-am sunat pentru un motor ce il avea de vanzare.

Link spre comentariu

Bai ce liniste e pe aici... nimeni nu mai spune nimic... V-ati vandut toti africanele in afara de mine???

Las' ca va spun eu una-doua: sambata imi iau motorul si ma duc in Buriland sa vad expo "human body" de la Antipa apoi ma bag sa halesc unu sau vreo doi mici la salonul moto. Poate ne adunam mai multi cu ocazia asta.

Pe 1 Mai plecam iar(tot 3) cu africana undeva prin baragan. Macin, Enisala, Histria, etc...ceva cetati dacice de pe malul Dunarii si al marii, dormit cu cortul apoi urcam la o bauta la Cricova, langa Chisinau :cheers: si ne petrecem Pastele langa Iasi, la Barnova.

La sfarsitul lunii Mai ies cu motoveteranii la Sighisoara. Ma zvarcolesc sa fac rost de bani si pt editia de anul asta de la Nadrag, imi fac sepuku daca nu reusesc sa beau o bere cu CristiSan-112, vinerea pe la 11 ;-)

Chiar dormiti toti? :hug:

Editat de Mihutz77
Link spre comentariu

Eu vara nu dorm.

Ţin să le mulţumesc prietenilor pe această cale, fără ei nu aş fi ajuns ... unde se vede că am ajuns !

post-59052-0-72431600-1365195830_thumb.jpg

post-59052-0-74959000-1365195859_thumb.jpg

Editat de Andry
Link spre comentariu

Ce să socotesc neică, e mai ieftin litru de bere decât cel de benzină, deci evident că a intrat mai multă bere şi de aceea am ales-o.

În plus, dacă merg pe bere am autonomie mai mare, consumul de 6% nu 'durează' o oră de drum, ci vreo .. multe oricum :D

Dada, am cam făcut un pârâiaş în toată regula, nu ştiu dacă aţi auzit de el... i se zice Olt !

Link spre comentariu

Se lucreaza la prototiptile, n-avem vreme de stat pe net :-p

Maine dimineata plec la Nadrag sa vad ce traseul lui peste fac pentruanul asta. Ma gandeam la un moment dat de varianta unui traseu combinat din cele din anii trecuti, adica urcare in Pades, coborare pe toboganul de noroi, si trecere prin pasul de la Taul Ursului (coborarea aceea prin parau), cariera de marmura si inapoi in tabara.... O sa vad...

Link spre comentariu

Cristi-san! fa unul cu oprire la Surduc ,la Lac.

Si acuma la ce ma doare:

- Am o rugaminte mare, imi trebuie schema electrica a releului regulator de tensiune. Am dat de un electronist si as fi dispus sa incerc ceva insa am nevoie de schema! Multumesc anticipat

Editat de raoulserban
Link spre comentariu

Uite aici o schemă : http://www.tenereclub.ro/images/site/478591releu.jpg

Trebuie ca diodele D5, D6, D7 să fie legate cu Anodul la masă, deci cu vârful în sus poziţionate pe schemă.

Firul monitor se leagă de preferat la contact, dar poate fi pus şi la plus(+).

Tiristorii ( SCR1-3 ) ar fi suficienţi de 20A, iar diodele D2-D7 încearcă să pui de 35-40A, dat fiind că atunci când doar una dintre faze va fi folosită ( la turaţii mari, sper să nu greşesc ), vei trage curent de intensitate mare prin ea.

Am găsit şi un topic stufos : http://www.elforum.ro/viewtopic.php?f=21&t=81590&sid=670aff3696d5c6336bee339aa7487eb2

Link spre comentariu

Deschid lista de tricouri pentru Nadrag!
Va rog scrieti aici, pe PM, la telefon sau email:

Numele / marimea / de dama sau de barbati / cantitate

Care ati scris pe xrv.ro nu mai trebuie sa scrieti aici, evident :)

Din punct de vedere organizatoric as vrea sa stiu si cine vine la Nadrag. Pana acum avem pe cei care s-au inscris la tricouri (in paranteza numarul de persoane).
#1 Eu (3)
#2 Korben (1)
#3 Andry (1)
#4 Eliadar (2)
#5 Mihut (2)
#6 Africanu (1)
Link spre comentariu

Din punct de vedere organizatoric as vrea sa stiu si cine vine la Nadrag. Pana acum avem pe cei care s-au inscris la tricouri (in paranteza numarul de persoane).

#1 Eu (3)
#2 Korben (1)
#3 Andry (1)
#4 Eliadar (2)
#5 Mihut (2)
#6 Africanu (1)

#7 Bulinu (2) M+S

Editat de Bulinu'
Link spre comentariu