Andry Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Din câte ştiu, kiturile de conversie Africa Queens sunt disponibile de muuuulţi ani spre vânzare, chiar şi cele de motor ( caz în care trebuie trimis motorul la ei ). Da, mi-ar plăcea una bucată meşterită la 890cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Nu stiu altii cum sint vorba lui Creanga dar eu n-as schimba absolut nimic la ea. Motor de 890 , si ... ? Pt ce ? Aa, ca-i mai aduci un upgrade ici colea de inteles dar sa schimbi dramatic la ea nu stiu daca e treaba. Faci un upgrade doar la motor si schimbi dinamica sau ciclistica, va trebui sa umbli si la frane, furci, suspensii samd. Acolo sint ani de tehnologie si studii de specialitate, teste si para teste in off si on road. Parerea mea e ca nu merita . Ce vor scoate va fi foarte aproape sau peste ce ofera concurenta directa pe segmentul adventure touring. Adica, electronica la greu, gadgeturi-electronica,suspensii para reglabile- electronica, abs, si alte frine-electronica, etc. Producatorii auto/moto castiga ~60% din piese si subansamble iar masini si moto ca acum 15-20 ani nu se mai fac. Iuitati-va la toata categoria asta, nu doar AT ul ci si Landcruiserele model 70 si 80, Mertzanele incepand cu Cobra si tot asa, toate de o fiabilitate ... Gaunoasa pt producatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Cumpar pinion fata 15 dintisori. Ii prisoseste cuiva un astfel de pinion ? Ma puteti ajuta si cu link-uri de unde ati mai luat sau pe unde ati mai vazut la preturi ok. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) Adevarul ca asa ceva n-ar arata rau - . Doar ca-si pierde din farmec . Cum ar arata asta rosie cu lazi de aluminiu de 40l , topcase , geanta rezervor , etc . . . Fruuuumooooos ! Editat Iulie 18, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Dacă aş avea posibilitatea m-aş înzestra cu una modificată pentru scandal, dar s-o ţin de expo şi plimbat pe centru să se minuneze fetili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) Stii tu vorba aia - fetele se excita la baietii cu motoare si pleaca cu baietii cu masini ). Multe nici nu au idee ce inseamna moto de mai sus si cate mii de euro bagi in asa ceva. Daca da, iarasi e nasol - esti etichetat freak instant si clasat . Editat Iulie 18, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Mă plimb numai ca să se minuneze şi să saliveze după "o tură cu motoru" . Cine naiba să le ia la plimbare, că alea de RallyRaid n-au şa sau scăriţe de pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) Mă plimb numai ca să se minuneze şi să saliveze după "o tură cu motoru" . Cine naiba să le ia la plimbare, că alea de RallyRaid n-au şa sau scăriţe de pasager Rally Raid nu se preteaza la tocuri cui , rimel si fard . Cum arata Dakarul cu motociclisti cu . . .pasager ? Editat Iulie 18, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Nu cred că ne înţelegem aşa că o spun pe limba mea : s-o sugă pisipoancele. Mi-am scos scăriţele de pasager, nu mai plimb vreuna. Următoarea gagică ori nu-i place deloc motocicleta şi-ar fi bine, ori are motocicletă şi-ar fi iar bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) Adica nu ti-ar place sa ai urme deruj pe casca alba ? Editat Iulie 18, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) Nu pe cască Pe ea arată bine doar noroiul. Am şi uitat culoarea ei originală . Editat Iulie 18, 2013 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mudrea Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Ma trec si eu pe lista cu tricouri Bai fratilor, lasati vrajeala si pregatiti-va pentru intrunire, ca acum se striga catalogul... Lista cu tricourile o consideram completa? Am vorbit acum cateva minute cu Leo, era pe traseul de soft. Tot acum cateva minute am gasit si o poza cu cineva care se pregateste intens pentru iesirea pe traseul hard, unde speram sa gasim si ceva noroaie, nu numai praf ca anul trecut. Tricouri Vălenii de Munte 2013 : 1. Mihutz : M + S(f)2. CStelia : 3 * L + 2 * S(f) + XS(f)3. Andry : S4. Gabitza_bv: M5. Neagu : L 1buc- S(f) 1buc6. Borco - 1 buc. L ( 7. Bulinu 1M +1S(f) 8. Kyk 1 L 9. Sebicozaurus: M 10. Razvan, Antenuta si special guest Bujie..... 11 Boieru' si Roxy 2XXL si 1 S dama 12 Leo..... 13 Edi 14 Lucian Negres 1buc L si 1 buc M dama 15 Eugen N 16 Ciprian Dr 17 Doru Buzau 1 XXXL 18 Ionut Tudor 19 Mihnea 1buc L . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Salutari din Andorra. Pregatesc traseul pentru Nadrag 2014 :-) La tricouri treceti-l si pe @cernunos, ca sigur ii termin motorul pana la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Am spus ca da de net si va vede ? Voi nu , batman . . . . sa ne traiesti nenea Stelia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Mafia lucrează ! Apăi dacă e prin Andorra traseul din 2014 poate o să vină şi Mihutz, s-o nimeri el cumva pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 (editat) Traseul de intoarcere va fi prin Andorra ;-) Daca acum doi ani, din Brasov in drum spre Valeni, mi-am baut cafeu' la Chisinau, anul asta aveam doua variante: 1. din Brasov prin Nadrag la Valeni pt ca am ratat intrunirea de anul asta fiind plecat cu Africana prin Bosnia si altele...vroiam si eu sa sed un pic la umbra in poienita taberei din Nadrag :-) 2. (asta cred ca ramane valabila) Brasov-Tg.Mures-Reghin-Bistrita-Pasul Tihuta-Vatra Dornei-Gura Humorului-Suceava-Piatra Neamt-Bacau-Focsani-Buzau-Valeni Plecare dimineata la 6 din Brasov, sosire in Valeni undeva pe inserat, 9-10.pm Ma man'ca fundu sa stau iar in sea vreo mie de kilometrii peste zi :-) Ma ajuta cineva cu un cauciuc mai cramponat decat touranceul meu pt intalnirea de la Valeni? Vreau si eu sa ma bag prin padure cu "unii". Il montez pe africana doar sambata... Editat Iulie 18, 2013 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Zic astia de aici http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/86650-manager-honda-italy-reveals-news-about-new-africa-twin-2015-a-post689569.html#post689569 ca " The question is `How does a new Africa Twin has to look like?'The thread is initiated by Roland Berger a few years ago, head of Honda Austria and involved in the Honda Dakar Team and development on the new Africa Twin!!!!!!!It seems he is riding some prototypes already.He is spreading some news on the development, I will try to summarize them here:Philosophy- it will be a REAL AT, light, but not too light to survive hard trailsEngine- around 1000cc, inlineHP- around 90Front wheel - 21Rear wheel- still discussing, but 17 might be the choice because of available tyresSpokes- YESTubeless- Not sure yetFront Fender- highClutch- they are discussing cable activation because of simplicityDCT- YES, there will be a version with automatic transmissionWhen?- Most probably somemthing to show in NovemberSo far what I could extract and translate from the thread quickly.But one thing is for sure: There WILL BE a new Africa Twin!!!! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Noua Africa Twin va trebui sa mearga ca si , sa care cat un , sa nu consume cat un si sa tina fara reparatii cam atat . Pana atunci , enjoy the old lady ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 (editat) Like! Cica Cstelia e in concediu, dar de fapt ii ajuta pe astia https://www.facebook.com/tripmoto2013 Editat Iulie 19, 2013 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Stelia nici cand doarme , nu doarme . El vegheaza asupra noastra . Long live the Profesorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Engine- around 1000cc, inline HP- around 90 O mai zic odată, că-mi place : s-o sugă. Pentru ce inline? M-am dat cu amărâtul de F800GS şi mori de plictiseală pe el, e prea liniar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Preferi V ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Stelia nici cand doarme , nu doarme . El vegheaza asupra noastra . Long live the Profesorul ! mai umpik il ChuckNorizam pe saracu Cristi Cred ca or gresit cand or zis Inline. Va fi V cu siguranta, si nu m-ar mira sa fie 4in V ca la Crosstourer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 mai umpik il ChuckNorizam pe saracu Cristi Cred ca or gresit cand or zis Inline. Va fi V cu siguranta, si nu m-ar mira sa fie 4in V ca la Crosstourer Da sa fie V4 cu distributia in cascada de pinioane ca la VFR pana in 2000 si nu ca la VFR 800 de dupa 2000 + . Si o transmisie cardanica . . . dar fara monobrat . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 pai...hai sa facem o lista/proiect sis a o trimitem la Honda? poate ne dau prototipul sa-l testam la Nadrag 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate