Andry Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Mitas E10 seamănă cu Karoo T. Şi dă înspre TKC. Dar diferenţa de aderenţă între cele trei gume justifică preţul ultimelor două. Eu nu am avut probleme de mişcat aiurea ghidonul cu K60 Scout, anvelopele au cam 23000km şi mai duc până la 30000, că merg liniştit. Dacă mergi agresiv poate se duc în 20000km, cel puţin spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 *in asteptarea bordului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Albastru Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Albastru Yamaha? Albastru Rothmans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Skoda reising Blue, ca vopselele de moto sunt 360 de lei litrul, astea auto 160... Aveam de ales intre Skoda si Subaru,la albastru. Nu-mi pare rau oricum... P.S. carena fata nu e montata ca mi-a fost lene aseara sa o bunghesc in pozitie printre crashbar-uri si la aia a fost o eroare de comunicare, unde vine prinsa jos de rezervor trebuia albastru si a ramas alba. O sa revin diseara si cu o poza cu ea montata. Acuma nici nu mai stiu, parca nu-mi vine sa mai pun si stickere cu Africa Twin si 750 sau XRV pe ea ca arata prea fain asa... Editat Septembrie 9, 2015 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Salut , doar în jurul vitezei de 70 km/ora simt un mini-voBlaj în ghidon care se amplifica dacă las un pic ghidonul liber la viteza aceea, constant. Am descoperit ca pe guma fata Dunlop Trail max crestele au înălțimi inégalé . Asta sa fie cauza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 @Samo Pune stickere cu BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 @Samo Pune stickere cu BMW KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Din cate vad foarte multa lume ia mana de pe ghidon la o anumita viteza☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 KTM Skoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Skoda VIRS 750 TSI FSI PSI FPS AVP RPG PLM ASL PLS... ce-am omis? Editat Septembrie 9, 2015 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 TSI FSI PSI FPS AVP RPG PLM ASL PLS to you too Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Skoda VIRS 750 TSI FSI PSI FPS AVP RPG PLM ASL PLS... ce-am omis? No , impodobeste mama bradul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Mai bine stickereste asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Mai bine stickereste asa: brifcor.jpgdanubiana.jpgperlan.jpgsigla_peco_899.jpgsigla-elctrecord.png Ai omis Tehnoton , Alba Lux si BTT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Cristi, ce greutate are prototiptilul galben? Arata bine de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Cam ăsta e produsul finit. Carena fata trebuia sa fie albastra în părea de jos,ca și rezervorul,dar a avut vopsitorul o scăpare. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Cristi, ce greutate are prototiptilul galben? Arata bine de tot! Naiba stie, ca nu l-am cantarit. E ceva mai usor, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Naiba stie, ca nu l-am cantarit. E ceva mai usor, oricum. Haaa ha ha .... nu aveti cantar la FM . Nici noi nu avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Haaa ha ha .... nu aveti cantar la FM . Nici noi nu avem Nici noi la DSV ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Am eu din alea de baie, masoara pana la 130 kg Unul la roata din fata si unul la roata din spate si am terminat si cu FM si cu DSV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Salut , ce cauciucuri mixte recomandati pentru o utilizare predominant on road ? Prefer aderenta in locul longevitatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Salut , ce cauciucuri mixte recomandati pentru o utilizare predominant on road ? Prefer aderenta in locul longevitatii . Anakee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 (editat) Sau tourance. Editat Septembrie 11, 2015 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Sau varianta low cost, Mitas E-08 Eu sunt multumit de ele, doar pe asfalt ud trebuie sa fii mai precaut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate