Mihutz77 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Foarte misto filmuletul. M-a dus cu gandul la taica-meu care la peste 70 de ani, saptamana trecuta si-a incheiat sezonul moto cu o tura facuta din Brasov peste munti prin trecatoarea de la Ojdula spre Focsani cu retur prin Adjud-Onesti calare pe Mobra lui din '70. In vara a mai facut cate o tura de Transalpina si una de Transfagarasan...tot cu aceiasi Mobra :-) Bineinteles si o tura de Techirghiol, la namol :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 O Mobra galbena cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 da...galbena este ...il stie lumea deja! ) auzi ardelene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Dansul este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Cand ajungem si noi la varsta lui, asa or sa spuna si despre noi,cu africanele pe forum,unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Da, el este :-) Editat Octombrie 12, 2015 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 In Iulie l am depasit pe Transfagarasan si apoi ne a ajuns din urma la Vidraru, nu am rezistat sa nu fac o poza. Arata i te rog poza si transmite i respectele mele si multa sananate! Sa o tina tot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 pai pune poza aici sa o vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Am pus o, postul 10517, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 aia de pe pagina anterioara nu e buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Cum ajung acasa, ii arat poza si ii si dau sa citeasca :-) Oricum, multumesc pt urari! In vara asta m-a facut cu turele, eu lucram in weekend la casa iar el venea sa-mi spuna dimineata pe unde o taie cu Mobra lui. Seara venea rupt de oboseala dar cu zambetul pana la urechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 La mine nu se incarcase poza, scuze. Acum o vad, dar parca e chiar Mihutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Asta pentru ca e casca lui cea portocalie -- numai ca acum mihutz a facut update -- la Black Uvex ...ha ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Cred ca ma bate gandul sa-mi vand motoreta pt ca nu am bani sa o repar acum si oricum nu mai e sezon de mers. Intereseaza pe cineva un RD03? (cu ceva probleme la motor, ce are concret, inca nu stiu,dar am fost suficient de sincer pe topic). Daca nu, o dezmembrez, dar nu dau piese decat daca dau odata cateva, nu vreau sa incep sa vand 2-3 piese si sa raman cu restul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Poze fresh? Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Poze fresh? Pret? Fac in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Nu cred ca o sa ma avantajeze un pret 'cu totul', intreaga. Cred ca 1150 eur. » Post actualizat in 14 Oct 2015 14:52Ca si detalii: am luat-o in luna Mai, anul curent, din Slobozia, cu 1500 eur. (avea vreo ~66.000 km), in prezent are vreo 70.000 si ceva (nu m am uitat exact in bord). Cand am luat-o i-am schimbat ulei, filtru ulei,filtru aer, bujii,lichide (racire, de frana). tehnic: - nu mai reiterez problema cu uleiul,deja am scris suficient pe topic -cauciucuri Heidenau K60 scout fata/spate, in stare buna -kit de lant necesita schimbare estetic: -usita aia de la carena stanga spate, nu-i merge incuietoarea, am prins-o cu scotch ca sa stea inchisa (asa am luat-o) -cateva zgarieturi pe rezervor in partea dreapta jos (asa am luat-o), am inteles ca proprietarul a cazut cu ea pe partea dreapta. Oricum am scapat-o si eu de nu stiu cate ori prin padure..pe ambele parti -evacuarea originala mi-a dat-o jos cineva intr-o maniera retardata, taind-o in asa fel incat nu cred ca mai poate fi pusa inapoi decat cu adaptare. a montat o yoshimura mai usoara, care insa e pusa prost, incat imi afuma suportul de numar, semnalizarea, si scapa gaze la imbinare (jos la scarita) -carenele arata foarte ok pt varsta ei (cateva zgarieturi pe alea laterale, se vede din poze, daca e nevoie, o sa le bibilesc atent si o sa pozez fiecare imperfectiune) -chain slide ul (patina aia de cauciuc de pe bascula, care protejeaza bascula de lant este rupta in 2 locuri, insa lantul nu a atins bascula). Am un chain slide nou nout,original, in punga, nu l-am montat inca Daca mi-a scapat ceva si-mi amintesc, o sa adaug. Incerc sa fiu cat mai transparent posibil...Nu sunt disperat sa o dau,sunt doar dezamagit ca n-am apucat sa ma bucur de ea ...si daca nu e nimeni interesat, pana la urma poate o sa o repar. Nu prea ma coafeaza ideea de a o dezmembra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Motorul tau n-are nici o problema ba adriane , ai uitat tu sa verifici uleiul asta e tot , mie imi consuma aproape un litru la mie , nu vreau sa spun cat am mers vara asta ca sa-ti dai seama cat ulei am cumparat . Nu-ti trebuie alezari honuiri segmentari si alte 'avioane' de astea , pune benzina si ulei si plimba-te ! P.S. un mic sfat : mare teapa iti vei lua daca o vinzi cu 1150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Motorul tau n-are nici o problema ba adriane , ai uitat tu sa verifici uleiul asta e tot , mie imi consuma aproape un litru la mie , nu vreau sa spun cat am mers vara asta ca sa-ti dai seama cat ulei am cumparat . Nu-ti trebuie alezari honuiri segmentari si alte 'avioane' de astea , pune benzina si ulei si plimba-te ! P.S. un mic sfat : mare teapa iti vei lua daca o vinzi cu 1150 La cum ii dai tu pun pariu ca si benzina consuma..... iar la tine km per sezon nu se pun. roata spate se invarte mai repede ca aia fata. deci irelevant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 ultima oara acu 2 sapt am venit pe platforma, mergea intr-un piston si scotea fum albastru Dar asa e, nu cred ca o pot da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Of, acolo e de muncă, nu glumă Dar cu răbdare (și bani, desigur) se poate face treabă bună. Marea întrebare e dacă merită Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Nu e atat de mult de munca precum pare. Trebuie deschis motorul. Ah, si inca o chestie... ala care a montat toba in pozitia asta e un tembel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Nu e atat de mult de munca precum pare. Trebuie deschis motorul. Ah, si inca o chestie... ala care a montat toba in pozitia asta e un tembel. stiu, crede-ma ca...stiu Ma umplu de spume mereu cand ma uit la ea.... Dar asa e cand vrei sa iesi mai ieftin la pret... » Post actualizat in 15 Oct 2015 08:10 Of, acolo e de muncă, nu glumă Dar cu răbdare (și bani, desigur) se poate face treabă bună. Marea întrebare e dacă merită E vorba de bani,nu de munca. Cu suficienti bani, munca pare o joaca.. Cum a zis si Cstelia, trebuie doar dat jos motorul de pe ea (si apoi vazut ce si cum...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Sfatul meu e sa nu te zgarcesti la bani cand vine vorba de reparatie. Una e sa fi cumpatat si alta zgarcit. Daca vei fi zgarcit, o sa cheltui niste bani si vei sfarsi prin a o dezmembra sau vinde si mai ieftin. Si tot ce ai cheltuit e de pomana. Fa o reparatie ca lumea la un mecanic de motociclete, nu mecanic auto, si o sa vezi ca o sa te tina motorul asta mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate