Arthur E Postat Decembrie 29, 2016 Share Postat Decembrie 29, 2016 Are careva de vanzare un parbriz SH de RD04? Ai nevoie de el in forma lui originala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 La multi ani stimati posesori de Afrikane. Sa ne vedem sanatosi anu aista si sa ne tina vechiturile fara dureri de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 La multi ani! Eu nu am nici o durere de cap cu vechitura mea. O pregatesc de 4500km prin Maroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 La multi ani!! Cum mergi in Maroc? Pe roti pana acolo si inapoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Pe remorca pana la Genova. De acolo ferryboat pana la Tanger. Suntem 4 care plecam din Timisoara si nu are rost sa frecam anvelopele pe autostrada pana acolo, sa platim de 6 ori taxe de drum, sa consumam de 6 ori conbustibil. In plus, in martie, vremea nu e asa calduroasa in Europa centrala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Da, super! Inteleg ca masina e a voastra si o lasati intr-o parcare in Genova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Pe remorca pana la Genova. De acolo ferryboat pana la Tanger. Suntem 4 care plecam din Timisoara si nu are rost sa frecam anvelopele pe autostrada pana acolo, sa platim de 6 ori taxe de drum, sa consumam de 6 ori conbustibil. In plus, in martie, vremea nu e asa calduroasa in Europa centrala. interesant si pertinent punctul de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 Da, super! Inteleg ca masina e a voastra si o lasati intr-o parcare in Genova? Asta este planul interesant si pertinent punctul de vedere. Scuze... am gresit... nu de 6 ori ci de 4 ori. Initial eram 6 care plecam in tura asta, acum suntem 7, dar cu alti 3 prieteni ne intalnim la Genova, 2 vin din Franta si unul din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 Groupy. De primeam si eu invite nu vindeam afrikan la fer vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Nu inteleg ce vrei sa spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Nu inteleg ce vrei sa spui. Nici eu . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Eu inteleg ca daca Cristi l-ar fi invitat sa mearga in Maroc nu ar fi vandut africana la fier vechi Pentru? impotriva? abtineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Vinde cineva un ghidon de Africana? Se potriveste la fix pentru o pozitie mai enduro pe motorul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 (editat) Eu nu am invitat pe nimeni, ca nu e cu invitatie. Nu am tinut secret chestia asta dar nici nu am publicat pe forum ceea ce vreau sa fac. Nu vad de ce as face asta. Cine vrea si poate e binevenit. Atat ca din punct de vedere a banilor si a timpului necesar e altceva decat o plimbare de weekend. P.S. Inclin sa cred ca faza cu vandutul la fier vechi e o metafora. Editat Ianuarie 6, 2017 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Tocmai cu o pagina in urma ai "publicat" ceea ce vrei sa faci fara sa te traga cineva de limba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Tocmai cu o pagina in urma ai "publicat" ceea ce vrei sa faci fara sa te traga cineva de limba Da , dar asa secretos cum este el , spera sa uite lumea ce a scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 Eu nu vreau sa merg cu tine în Maroc, asa ca te rog sa nu mai insisti Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 Tocmai cu o pagina in urma ai "publicat" ceea ce vrei sa faci fara sa te traga cineva de limba Nu la asta ma refeream, ci la a bate toba pe forum cu privire la tura asta. Oricum dintre amicii mei multi stiau de planul asta, s-a discutat si la intalnirea de la Nadrag. Ca urmare unii s-au pregatit si vom merge impreuna. Si anul trecut am vrut sa merg, dar a fost un pic din scurt si portofelul cam gol. @Raoul: chiar si tu stiai de intentia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Salutare,Am pregatit un nou proiect C2WG, un blog cu povesti despre ture prin Romania si avem deja un raport de tura cu africane. Povestea, clipurile si pozele sunt ale lui Marian:http://blog.carpathian2wheelsguide.com/ro/putin-prin-dobrogea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Foarte frumos. De ani de zile imi propun sa ajung cu motorul in zona aia. Cred ca o sa imi duc unul din motoare la Bucuresti, in felul asta sper sa fie usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Foarte frumos. De ani de zile imi propun sa ajung cu motorul in zona aia. Cred ca o sa imi duc unul din motoare la Bucuresti, in felul asta sper sa fie usor. Vezi si restul rapoartelor de tura sau traseele. Sigur o sa gasesti chestii interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Foarte frumos. De ani de zile imi propun sa ajung cu motorul in zona aia. Cred ca o sa imi duc unul din motoare la Bucuresti, in felul asta sper sa fie usor. Cuplăm cu Văleniul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 Cumpar 1 sau 2 intinzatoare de lant de AT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Ianuarie 22, 2017 Share Postat Ianuarie 22, 2017 Salutare, Am pregatit un nou proiect C2WG, un blog cu povesti despre ture prin Romania si avem deja un raport de tura cu africane. Povestea, clipurile si pozele sunt ale lui Marian: http://blog.carpathian2wheelsguide.com/ro/putin-prin-dobrogea/ Hmm... Your PHP installation appears to be missing the MySQL extension which is required by WordPress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Hmm... Your PHP installation appears to be missing the MySQL extension which is required by WordPress. La mine merge, deci nu e site-ul de vina, ci la tine e buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate