demostene Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Din 20 februarie la punctele de difuzare a presei din toata tara! Editorial 4 “Un test de sinceritate” Test si tehnica 10 Drive-test: Aprilia RXV 4.5. “Pe carari neumblate” 14 Drive-test: Suzuki GSR 600. “Micul rege” 18 Drive-test: Yamaha FZ1/FZ1 Fazer. “Invingatoarele” 24 Drive-test: Yamaha XV 1900 Midnight Star. “Steaua de la miezul noptii” 28 Drive-test: Kawasaki ZX-10R. “Echilibru interior” 32 Comparativ de concepte: enduro/funbikes: “A innebunit lupul!” 44 Scutere Peugeot: gama Satelis 2006: “Peugeot à la carte” 46 Drive-test: Linhai Worker 300 4x4: “Evolutie in direct” Magazin 50 Prezentare: Intruder à la TĂĄri: “Eromoto” 54 Tehnici de pilotaj: “Marile manevre” 58 Curatarea echipamentelor moto: “Spalarea patatelor” 60 Prezentare second-hand: Ducati Monster: “Familia de monstri” Mica publicitate 64 Anunturi second-hand Harta de pe rezervor 68 Intalnirea europeana Harley-Davidson: “Keep On Dreaming” Sport 72 Dakar 2006: Aventura extrema, episodul 28: “Cruciada nisipurilor” 78 Drive-test: Ten Kate Fireblade (Chris Vermeulen): “Sageata albastra” Pony Express 80 Posta redactiei Benzi desenate 81 Motoreta&Co. “Reducerea la absurd” 82 Din numarul viitor Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 yuhuuu!! material pentru lectura! abia astept sa-l primesc (am abonament) sper sa se miste repede aia de la distributie..... ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Cuuum? A aparut Nr.3 si io inca nu am primit nici macar NR1!!! Hai Demo, te rog, ziceai ceva de un abonament tot anul la revista...si serios ca m-am bucurat de premiul asta!!! Ti-am dat si in PM datele mele de contact, asa cum mi-ai cerut in Backstage! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 si eu am fost sunat de o domnisora de la UM sa-i dau adresa ptr ca am castigat in Backstage un abonament si am primit din parti noroc ca m-am dus si mi-am luat revista de la chiosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 si eu am fost sunat de o domnisora de la UM sa-i dau adresa ptr ca am castigat in Backstage un abonament si am primit din parti noroc ca m-am dus si mi-am luat revista de la chiosc. CUM asa Tepariiii sunt se strang pt. cateva abonamente gratis............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 dupa multe asteptari, in sfarsit un articol despre scutere sper sa fie bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 in fisa tehnica zice ca midnight star este racit pe apa, dar m-am uitat atent in poze si nu am vazut radiatorul (sau poate sa fie racita pe apa si fara radiator ?!) + ca pistoanele aveau aripioare de racire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Din ce in ce mai des unii redactori isi permit sa aiba cam multa apa in cap... Daca vor continua astfel, nu le ramane decat sa faca aripioare. In frunte cu mine. Rog persoanele care nu au primit inca premiile cuvenite sa ia legatura cu departamentul marketing-publicitate, dl Dorin Marinescu. Imi cer scuze pentru inconvenientele provocate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Ma bucur ca aveti fair-play-ul sa recunoasteti niste incoveniente...si sper sa ne dam cu totii seama ca santem oameni si santem supusi greselilor si sa NU mai incercam sa aratam cat de seriosi santem "noi" in comparatie cu "x" revista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Am citit recent revista Âşi mi-a atras atenția cât de subțire este. Probabil un număr de pagini dublu ar fi mărit prețul cu doar 50% Âşi ar fi adus mai multă valoare. Pe când o revistă cu 120 de pagini lunar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 7, 2006 Autor Share Postat Martie 7, 2006 Pt cei care au castigat abonemente la revista si tot n-au sosit, puteti da un mail la dorin.marinestu (at) motorpresse.ro Unde (at) se inlocuieste cu @ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 O sa mai dureze putin pana se proceseaza toate datele asa ca in numarul de aprile sigur n-or sa fie. Putina rabdare, merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 cati participanti sunt? ca sa facem un calcul si sa vedem care sunt sansele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 mi se pare o lipsa de respect publicarea in revista a unor comentarii ce lezeaza alte reviste de profil din tara(adik MotoLife).Cine a citit numaru asta din Univers Moto,stie ce spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate