luck Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 salut , se baga cineva la un drum mai lung pentru sambata 27 martie?ma gandeam la un traseu de genu iasi - pascani - campulung moldovenesc - sucevita - gura humorului -iasi sau iasi - tg neamt - borsec si retur plecarea in jur de ora 10.00 de la petrom pacurari Salut. Eu m-as baga; as opta pt traseul prin campulung, ca nu am fost de prea multe ori prin zona aceea. O viteza maxima sau de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZEROS Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Salut. Eu m-as baga; as opta pt traseul prin campulung, ca nu am fost de prea multe ori prin zona aceea. O viteza maxima sau de croaziera? salut.....nu mergem sa scoatem timpi, eu zic ca putem merge undeva la 100 km/h croaziera, depinde si de vreme, cat de tare bate vantul,trafic etc. eu oricum plec...undeva intre 10 si 10.30 am sa fiu la petrom pacurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luck Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 salut.....nu mergem sa scoatem timpi, eu zic ca putem merge undeva la 100 km/h croaziera, depinde si de vreme, cat de tare bate vantul,trafic etc.eu oricum plec...undeva intre 10 si 10.30 am sa fiu la petrom pacurari Ok. Inseamna ca ne vedem la Petrom, la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Week-end-ul asta facem si noi o plimbare ( in afara orasului!!)? Se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 sambata ploua.... iar duminica e frig si cica nu da semne sa apara ceva soare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 sambata ploua.... iar duminica e frig si cica nu da semne sa apara ceva soare.... cine merge maine o tura la chisinau, bem un suc acolo si ne intoarcem. iesirea o facem pe la albita. adunarea pe la 9 in fundatie.pana acum suntem 2 motorete Mesaj completat cine merge maine o tura la chisinau, bem un suc acolo si ne intoarcem. iesirea o facem pe la albita. adunarea pe la 9 in fundatie.pana acum suntem 2 motorete din motive de cvorum, chef, conditii meteo, tura se amana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andro_cd Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) cine merge maine o tura la chisinau, bem un suc acolo si ne intoarcem. iesirea o facem pe la albita. adunarea pe la 9 in fundatie.pana acum suntem 2 motoreteMesaj completat din motive de cvorum, chef, conditii meteo, tura se amana Eu as merge numai ca nu am carte verde ptr R.Moldova. Am luat o mica teapa cand am facut RCA-ul Editat Aprilie 28, 2010 de andro_cd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Eu as merge numai ca nu am carte verde ptr R.Moldova. Am luat o mica teapa cand am facut RCA-ul poti face la vama cica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 DUMINICA 2 MAI ORA 10.00 PETROM PACURARI IASI-TG FRUMOS-ROMAN-P NEAMT- LACU ROSU-BICAZ-TG NEAMT-PASCANI-TG FRUMOS-IASI VITEZA 100-120 daca suntem mai multi de 4 formam mai multe grupuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andro_cd Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Merge careva pe Rarau in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SandyBelle Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 DUMINICA 2 MAI ORA 10.00 PETROM PACURARIIASI-TG FRUMOS-ROMAN-P NEAMT- LACU ROSU-BICAZ-TG NEAMT-PASCANI-TG FRUMOS-IASI VITEZA 100-120 daca suntem mai multi de 4 formam mai multe grupuri vin si eu cu masina ca am probleme cu scumpa mea la viteze mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 DUMINICA 2 MAI ORA 10.00 PETROM PACURARIIASI-TG FRUMOS-ROMAN-P NEAMT- LACU ROSU-BICAZ-TG NEAMT-PASCANI-TG FRUMOS-IASI VITEZA 100-120 daca suntem mai multi de 4 formam mai multe grupuri +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 DUMINICA 2 MAI ORA 10.00 PETROM PACURARIIASI-TG FRUMOS-ROMAN-P NEAMT- LACU ROSU-BICAZ-TG NEAMT-PASCANI-TG FRUMOS-IASI VITEZA 100-120 daca suntem mai multi de 4 formam mai multe grupuri +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mogas Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Ca sa nu mai dau quote ma bag si eu daca ma primiti cu piese de echipament lipsa momentan(fara cizme si pantaloni, restul existannd). Daca dazic si eu: +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 DUMINICA 2 MAI ORA 10.00 PETROM PACURARIIASI-TG FRUMOS-ROMAN-P NEAMT- LACU ROSU-BICAZ-TG NEAMT-PASCANI-TG FRUMOS-IASI VITEZA 100-120 daca suntem mai multi de 4 formam mai multe grupuri plecarea la 10 fix, e bine sa fiti acolo inainte(9.30-9.50) cine nu vine la timp ne ajunge din urma si pastreaza coloana daca nu...e liber sa se duca singur inainte vremea se anunta buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SandyBelle Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 imi pare rau baieti eu ma retrag din cauza facultatii lu peste prajit asfalt uscat las pe data viitoare poate imi rezolv scumpetea pana atunci sa pot merge cu ea si nu cu masina... aveti grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ceva ceva pe weekendul care vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ceva ceva pe weekendul care vine ? era programata o iesire la vatra dornei via tg neamt... acu sa vedem cum evolueaza codu galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 "ploo" de rupe. eu mi-am vandut mobra si mai dureaza 2 saptamani pana vine aia noua. daca ati plecat, sper ca nu v-a prins ploaia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 "ploo" de rupe. eu mi-am vandut mobra si mai dureaza 2 saptamani pana vine aia noua. daca ati plecat, sper ca nu v-a prins ploaia! se pare ca nu degeaba s-a anuntat cod galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 "ploo" de rupe. eu mi-am vandut mobra si mai dureaza 2 saptamani pana vine aia noua. daca ati plecat, sper ca nu v-a prins ploaia! ba da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 privestea partea buna, ai invatat sa inoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Nu s-a mai scris nimic pe aici de ceva vreme. Se pleaca astazi (19.06) in vreo plimbare de o zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius_Bis Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 salutare. propun o iesire scurta maine pe traseul - iasi-tg.frumos-roman-piatra-tg.neamt-motca-pascani-tg.frumos-iasi. drumul este ok. viteza de croaziera 100 afara si 50 in localitate(asa ca pentru incepatori). cei interesati lasati un mesaj cu confirmare. daca nu ne vedem maine dimineata la 9 la petrom-ul de la iesire din pacurari. o sa astept pana la 9.20. daca nu ne stangem macar 3 oameni nu are rost sa merem. eu o sa fiu cu un kawa er-5 rosu cu albastru. o seara faina. ne vedem maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarc7 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Mi-am adus si eu mobra acasa, asa ca daca se mai anunta ceva, ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate