guzz Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 milioane de salutari....mai are cineva in tara asta vreun moto guzzi v 65 lario,ca pe unde-am antrebat au cascat neste ochi la mine de ziceai mama- mama... sunt tare curios doar no-i fi singuru pe meleagurile astea cu un astfel de model care oricum am inteles ca e cam rar.....daca mai aveti careva vreau sa schimbam informatii,pareri ,sugestii intr-un cuvant de toate despre acest model...ma gasiti pe messenger la moto_fane sau mail la moto_fane@yahoo.com,sau......0746189931..va astept cu mare interes cam asa arata un v 65 lario.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 milioane de salutari....mai are cineva in tara asta vreun moto guzzi v 65 lario,ca pe unde-am antrebat au cascat neste ochi la mine de ziceai mama- mama... sunt tare curios doar no-i fi singuru pe meleagurile astea cu un astfel de model care oricum am inteles ca e cam rar.....daca mai aveti careva vreau sa schimbam informatii,pareri ,sugestii intr-un cuvant de toate despre acest model...ma gasiti pe messenger la moto_fane sau mail la moto_fane@yahoo.com,sau......0746189931..va astept cu mare interes cam asa arata un v 65 lario.... salutare, am ceva asemanator, v35c si mai am un amic pe la hunedoara, si el are un v65c, cam seamana si cred ca au multe in comun ph99ynt@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 5, 2006 Autor Share Postat Martie 5, 2006 off!in sfarsit un semn de viata,hai ca nu esti prea departe de mine eu sunt din teleorman....zimnicea,am notat adresa ta de mail si am sa-ti trimit mail,vreau sa schimbam informatii,ce face ce drege ,unde gasim piese.........etc,mult noroc si ne auzim sau poate chiar ne vedem mai devreme decat crezi...si sa se- invarta cardanul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 off!in sfarsit un semn de viata,hai ca nu esti prea departe de mine eu sunt din teleorman....zimnicea,am notat adresa ta de mail si am sa-ti trimit mail,vreau sa schimbam informatii,ce face ce drege ,unde gasim piese.........etc,mult noroc si ne auzim sau poate chiar ne vedem mai devreme decat crezi...si sa se- invarta cardanul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 scuze ca nu mi-am dat seama pe messenger nu m-am uitat la adresa vezi ca ti-am lasat niste mesaje pe messenger si ti-am trim un mail.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 eu zic ca ar fi marfa daca noi toti astia cu guzziste-le am posta aici sa ne cunoastem motoarele,asa ca datii bice la poze ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 aaaaaaaaaaa....... pai dar bine mai fratilor ,dar unde sunt alea 11 modele vandute anul trecut plus altele vandute in anii trecuti, ca sa nu mai zic de cele second-hand.... foarte nasol eu ma intreb din ce mai traiesc oamenii aia de la daytona-twins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 aaaaaaaaaaa....... pai dar bine mai fratilor ,dar unde sunt alea 11 modele vandute anul trecut plus altele vandute in anii trecuti, ca sa nu mai zic de cele second-hand.... foarte nasol eu ma intreb din ce mai traiesc oamenii aia de la daytona-twins... e buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Heh, V 65 Lario... Cand ma fac mare imi iau si io unul din ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Heh, V 65 Lario... Cand ma fac mare imi iau si io unul din ala... O sa cresti si tu mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 he...he..cand esti mic stii numai de ,ninje,dar cand mai cresti te uiti la......chopere ca de incepe sa iti fie frica de vitezane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 eeeeeeee.....da acuma se pune problema unde sa-ma incadrez ca un posesor de unicat in tara asta sau sa-mi fie greu ca am ales un astfel de model?.....voi ce parere aveti?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 (editat) offtopic: Ce ma distreaza pe mine cei care cred ca forumul este intr-adevar citit de "toata comunitatea"...de toti motociclistii/detinatorii de motociclete din tara Ontopic. eeeeeeee.....da acuma se pune problema unde sa-ma incadrez ca un posesor de unicat in tara asta sau sa-mi fie greu ca am ales un astfel de model?.....voi ce parere aveti?.... Ma rog, daca tot esti "sigur" ca e unicat, iti prezint condoloantele mele. "Un unicat de serie?" - paradoxal . Anul trecut am avut deosebita neplacere sa "tratez" impreuna cu un amic, cu cei de la reprezentanta din Bucuresti...100 Eur pentru contactul de la cric, si peste 1 luna de asteptare Dar ca sa-ti raspund la intrebarea initiala (daca esti singur sau nu): Daca a fost nevoie de omologare (proces care dureaza destul de mult..deci ar trebui sa stii daca a fost nevoie sau nu) - atunci ai intr-adevar sansa fii singurul...dar daca inmatricularea a decurs normal (intr-o saptamana-doua) sigur nu e singura motocicleta de acest tip inscrisa. URA! Editat Martie 20, 2006 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 hm....este posibil,ca un pic mai sus sa-ma fi exprimat gresit cand am spus'''' unicat si nu singurul detinator de astfel de model din tara'''',oricum ca o paranteza fata de un model de serie are mai multe modificari menite sa-i sporeasca atat puterea cat si aspectul,oricum referitor la aspect pot sa-ti spun ca am adaptat o furca asemanatoare cu cea de care ai si tu ad. cbr 1000 f sc 24 hurricane,si te asigur ca nu a fost deloc usor,cad despre performante ....no comment.....si inca nu am omologat-o sper sa fie cat mai curand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 (editat) Tu l-ai cumparat de la daniel 79? Ce mica e lumea http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=6038# Editat Martie 20, 2006 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 nop... el sa mutat in bucuresti,si a vandut honda aia...culmea tot in bucuresti la un coleg care lucreaza la ipso pe dn1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 (editat) si a vandut honda aia E vorba de un Guzzi nu de Honda Vreau o furca absolut completa pt un motoguzzi v65 lario din 87. Poate sa fie de cbr, zzr, fzr, zxr... Al tau parca ziceai undeva ca e din 85 - dincolo e vb de 87. Ce coincidenta, doua Guzzi "rare" cu aceeasi problema? Editat Martie 20, 2006 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 no man.... atunci cand daniel 79 a dat anuntul acela era pentru mine furca ptr. guzzi din 85, eu nu aveam internet acasa atunci, si el a avut honda aia cu nr de bucuresti ..nu stiu cat ... cbr,,,,,,,acum pricepu-si?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 pricipit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 ..haideti , curaj ca nu muscam , am vazut destule prin tara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 . P.S.: Smokey, poti sa stergi celalalt post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Anul trecut am avut si eu un V 35 in posesie, in afara de faptul ca imipngeam zilnic din cauza electromotrului nimic de comentat, foarte misto. Tractorelul ala iti intra la suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 snap... ce guzzi estem ala ca ma roade sa pun si eu niste ''carbon'' la evacuare sa creasca bass-ul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Am facut o greseala. Am presupus initial ca "Bassa" se refera la Ambassador (o motoreta Guzzi mai veche). De fapt Bassa e denumirea americana a unei versiuni de California. http://www.mgcn.nl/dameijer/html/bassa.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 oricum: sunt tare curios sa ''vad'' cum se aude cu niste tobe sport ,nu stiu pe cine sa pacalesc de proba, sa vad am vreo doi amici p-aici cu doua cbr-uri de 600 cu niste aftermarket. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate