Sari la conținut

Intalnirea Transilvania Bikers Mc Cluj 1990

Xtreman
 Share

Postări Recomandate

:moto:(

eu, din pacate, nu cred ca ajung anu' asta... :ok: anul trecut am fost si a fost super! anu' asta, cred ca inca voi mai fi in ghips in perioada aia... :) numa' daca cumva am norocu' sa scap de ghips kiar inainte de intrunire shi daca gasesc o mashina sa ma ia ca pasager...

cu regret, DDC

PS.: distractzie super celor care ajung acolo.... shi betzi o bere shi pt. mine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:moto:

Voi raspunde prezent pt prima data la Cluj, sunt convins ca nu o sa fiu dezamagit. Bafta multa la organizare si vreme. :ok:

Editat de egobrain
Link spre comentariu

ABIA ASTEEEEEEEEEPT!!!!!!!! Toata lumea Cluj...Abia astept...Cati or sa fie cati or sa fie, Doamne, ce ne mai bucuram... :moto: :ok: :)

Link spre comentariu

inca nu am participat la nici o intrunire, sper sa vin desi ma cam ameninta stresiunea. bafta

Las-o dreq de stresiune! Un weekend poti sa te rupi de la scoala asta de c...t! Sa bem si noi o berica, doua, trei... :moto: :ok:

:)

Link spre comentariu

Anuntau ei daca nu se mai tinea,stiu doar ca Sibiul nu se mai tine

Link spre comentariu

V-as ruga daca puteti sa mai asteptati inca vreo 2 zile...dupa aceea sper sa putem veni cu toate detaliile si anume pret intrare, program....si alte chestii de genul....Multumesc pt intelegere...

Link spre comentariu

LOCUL intrunirii organizata de clubul Transivania Bikers 1990 din Cluj S-A SCHIMBAT.

Noua locatie este pe Valea Ierii la pensiunea Asklepyos! (locul unde s-a desfasurat si anul trecut) Atasez si o poza cu harta.

Pentru mai multe detalii va rog intrati aici: /-ATENTIE-a...UJ--t45533.html

post-636-1147759424_thumb.jpg

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...