Novix Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 /index.php?...ic=17930&st=320 veniti si voi la o intalnire mica maine seara in drumul taberei, in fata magazinului favorit ? ...poate in sfarsit ne cunoastem si noi Daca nu ploua, sigur. m-am uitat la al meu aseara ... i-am moontat toate saibele dar pe partea stanga atinge cadrul in unul din punctele de prindere trebuie sa ma ocup uin pic de el sa vad ce-i fac sa nu mai atinge Cred ca niste bucatele de camera ar fi utile sa reduca vibratiile. Baietii care (sper) ca o sa-mi faca barele au zis ca o sa faca un fel de bucsi de cauciuc sa nu fie fier pe fier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 /index.php?...ic=17930&st=320 veniti si voi la o intalnire mica maine seara in drumul taberei, in fata magazinului favorit ? ...poate in sfarsit ne cunoastem si noi As veni dar...plec acum la munte. Au anuntat astia ploaie dar nu face nimic. O tura pana la Brasov si ma intorc maine prin Rucar-Bran si apoi Curtea de Arges. Daca m-ai organizati ceva, anuntati aici ca vreau sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Salve ! XXL Ce parbriz ai ca nu pare a fi cel standard? ...scuse ...m-am trezit abia acum l-am schimbat cu cel de la MVM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 ...scuse ...m-am trezit abia acum l-am schimbat cu cel de la MVM... Nici o problema! Dar... Vad ca MVM este un concesionar, probabil ca e un parbriz facut de Givi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 (editat) Nici o problema! Dar... Vad ca MVM este un concesionar, probabil ca e un parbriz facut de Givi. ...nu,ala de la Givi,e divers,e cu 5cm mai inalt decat originalul(din cea ce stiu de pe la "strom-isti"nu functioneaza prea bine)in schimb asta, e versiunea de la "Touratech"...eu ma gasesca foarte bine cu el P:S...scuse MRA-variotouring,vezi www.bricomoto.it Editat Iunie 9, 2006 de XXL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzoopa Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Salut Levap. De acord cu intalnirea de la Arc. Poate reusim sapt. viitoare sa ne intalnim cu totii. Oricum, mai vorbim si vedem cine poate sa vina. Concluzionand...suntem 4 (pana acum ): Levap, As25, Novix si eu, plus XXL dar.....e plecat pe meleaguri indepartate. Oare, mai exista cineva? Daca da, va asteptam pe toti aici. Salutare tuturor. si mai e un amic de-al meu cu unul albastru cu topcase...tot bucurestean...din busteni, ce-i drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Ce spuneti, reusim saptamana asta sa ne intalnim la o bere ( fara alcool, bineinteles ) ? Propuneti si voi o locatie si vedem cu facem. Sal tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 Hai sa stabilim o zi si o ora iar eu o sa incerc sa ajung. Intrebari??? XXL - ziceai mai de mult ca s-ar putea sa venitzi in tara mai multzi posesori de DL. AI idee in ce perioada? Novix - Mai ai nevoie de semnalele alea? Si daca da mai da-mi un PM. L-am avut ultima data la ARC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Hai sa stabilim o zi si o ora iar eu o sa incerc sa ajung. Din partea mea poate sa fie in orice zi dar dupa 18. Sa spunem miercuri la Arc? Cine e pentru, cine e contra? Ora o stabiliti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Din partea mea poate sa fie in orice zi dar dupa 18. Sa spunem miercuri la Arc @As25: Da ma mai intereseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 @As25: Da ma mai intereseaza! Vii la arc miercuri? Si daca da da-mi un PM inainte Din partea mea poate sa fie in orice zi dar dupa 18. Sa spunem miercuri la Arc? Cine e pentru, cine e contra? Ora o stabiliti voi. Deci ramine miercurea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Ok, observ ca sunteti de acord. Atunci ramane miercurea asta, adica 14.06.2006 la Arc, la ora...sa zicem 18 sau 19? Eu pot oricand. Spune-ti voi cand puteti si voi fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 max 18:30 eu ajung la ARC. Daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 max 18:30 eu ajung la ARC. Daca nu ploua Ok, atunci, daca nu ploua, voi fi si eu acolo dupa 18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Hai sa stabilim o zi si o ora iar eu o sa incerc sa ajung. Intrebari??? XXL - ziceai mai de mult ca s-ar putea sa venitzi in tara mai multzi posesori de DL. AI idee in ce perioada AS25...Romania am "facut-o"anul trecut(vezi "excursii pe 2 roti),anul asta sa-r putea sa facem Russia,pana acum nu am decis nimic,in cel mai rau caz voi veni din nou in Romania numai eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 XXL. Dar pe unde va duceti in Rusia daca ar fi? Nu pe la noi. Iar daca nu va fi asa, ce ziceti de o Grecia pe la inceputul lui septembrie? Oricum am aflat zilele astea de inca 2 viitori posesori de V-Stromuri, deci poate pina veniti vom fi si mai multzi ca acum. XXl si mai aveam o intrebare la tine. Tu ce ulei pui la Dl tau??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 XXL. Dar pe unde va duceti in Rusia daca ar fi? Nu pe la noi. Iar daca nu va fi asa, ce ziceti de o Grecia pe la inceputul lui septembrie? Oricum am aflat zilele astea de inca 2 viitori posesori de V-Stromuri, deci poate pina veniti vom fi si mai multzi ca acum. XXl si mai aveam o intrebare la tine. Tu ce ulei pui la Dl tau??? ...da am decis; Rusia pt.anul asta nu se face,asa ca anul asta voi fi in Romania (in august) P.S ....ulei Motul 5-40,cca 10-15€L,depinde de unde-l cumperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 ...da am decis; Rusia pt.anul asta nu se face,asa ca anul asta voi fi in Romania (in august) P.S ....ulei Motul 5-40,cca 10-15€L,depinde de unde-l cumperi Deci. Romania sa fie atunci. Si poate dam o tura mai multzi pana la bulgari sau chiar greci. Ar fi o treaba. Ce zici Levap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 Fumoase pozele: /index.php?...opic=26857&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Fumoase pozele: /index.php?...opic=26857&st=0 frumos. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 Pina la urma am fost singur la ARC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Pina la urma am fost singur la ARC. La mine, in Dr. Taberei ploua si nu am mai luat motorul. M-am gandit ca nu va veni nimeni tinand cont de vreme. Pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 La mine, in Dr. Taberei ploua si nu am mai luat motorul. M-am gandit ca nu va veni nimeni tinand cont de vreme. Pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Si nici miercurea asta nu vine ???? decit eu iarasi????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Si nici miercurea asta nu vine ???? decit eu iarasi????????? Eu vin, dupa 17.30 - 18.00 sunt la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate