AS25 Postat Octombrie 14, 2010 Autor Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) salutare tuturor, scuze pt interventia de data trecuta, mintea omului cred ca o ia razna in astfel de situatii,,, de data asta o sa fiu la obiect : fiindca duminica se apropie si situatia este neclara, hai sa vedem cine participa,,, propun eventual sa ne intalnim la arc la ora 07 00 si plecam de acolo in grup deci : 1. magarusulmarius , 0722564401 2. ... 1. magarusulmarius , 0722564401 2. AS25 Editat Octombrie 14, 2010 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optaru Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 1. magarusulmarius , 07225644012. AS25 3. optaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andumi Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 3. optaru 4. andumi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIonutz Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 4. andumi 5. Marinescu Ionut (Ploiesti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 5. Marinescu Ionut (Ploiesti) 6. bbc_marius - 0740301626 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Am facut un update la lista celor care vin 1. bbc_marius 2. ATW 3. AS25 4. Jhon_n 5. Bodan_Harea (il suna si Dorumaster - poate vine si el) 6. magarusulmarius 7. MIonutz 8. Ionutgs 9. Bozoro 10.D3LeiCuie - vine cu un Tenere sau cu masina) 11. Iustin - vine cu masina 12. Skullz 13. Mugur400 14. Optaru (Codrut) - Africa Twin aka Tantzika 15. Andumi 16. Baspri 17. Arhimede 18 Saint (munceste din greu la casa lui si spera sa ajunga) 19. Vlad_N Exista posibilitatea sa mai ajunga cu prietenii din Constanta. Am vorbit cu Madalin74 si daca vremea este buna, el vine negresit. Problema pentru ei este ora prea matinala de intalnire. Este posibil sa ne vedem direct la Giurgiu. Oricum vb la telefon Sper sa nu fi uitat pe cineva. Prezenta este de preferat sa se faca cu neveste/iubite/copii. Nu cu amante...cel putin nu acum ca ne tragem in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 sic sic,eu voi fi prezent si cu sotia si cu amanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 sic sic,eu voi fi prezent si cu sotia si cu amanta ai grija pe cine pui pe primul loc...ca nu mai mananci ciorba calda ce as fi participat si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 daca vor amindoua viata dulce linga mine ,sa-mi dea satisfactie fiecare in felul ei,ca eu fiind baiat bun si recunoscator le scot la plimbare ...le:kiss: pe amindoua Mesaj completat am pus un emoticon dar nu apare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 eu vin maine direct la amkart, indiferent de vreme acum nu sunt in bucuresti am trecut pe centura dimineata, amkartul este langa intersectia tunari - pipera cu centura de la intersectia tunari - pipera mergand spre stefanesti, cateva sute de metri pe partea stanga, este langa look oil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Ole! Pozili de azi S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Ole!Pozili de azi S. super poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 super poze. thanks maan http://www.facebook.com/pages/Africa-Twin/...149691858406819 http://www.dirtbikezone.ro/la-amckart-a-in...-cambodgia.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Ole!Pozili de azi S. Mersi, cu un amendamet Poti sa faci o arhiva si s-o uploadezi pe transfer.ro? Am putea sa le downloadam mai apoi individual. Editat Octombrie 17, 2010 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 thanks maan http://www.facebook.com/pages/Africa-Twin/...149691858406819 http://www.dirtbikezone.ro/la-amckart-a-in...-cambodgia.html stie cineva ce se intimpla cu site-ul nostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 vedeti ca acolo se tin pozele doar 10 zile.ideea e buna ,vor fi toate la un loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Ce-am "tras" eu cu telefonul: http://dl.transfer.ro/vstrom_motomagia-tra...7oct-5820f4.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) salut v-stromeri! ma uit la poze si la filmulet si imi mananc unghiile de ciuda. dar ma consolez cu gandul ca o sa ne vedem la anu la intrunirea anuala sau mai iute. frumos. bravo. imi e dor de voi, maaaaaa! imi pare rau de tot ca nu am venit dar era un pic prea mult drum si cam putina ziua pentru a-l face. sa spuneti cand e emisiunea sa va vad si eu. Editat Octombrie 17, 2010 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 ar putea fi data duminica ,tvr2 motomagia ora 12,o sa ne anunte mai precis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 http://dl.transfer.ro/motomagia_17_septemb...7oct-36c800.rar aici gasiti si pozele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 pozele pe transfer http://dlf.transfer.ro/2010_10_17_Giurgiu-...ct-81695b8c.rar 10 zile de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIonutz Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Stimati Vstromisti, A fost o iesire pe cinste.... multumim organizatorilor si in special lui Vlad . Cei care au fost pot confirma. La mai multe si mai multi. Multa sanatate tuturor. Cu respect, I.Marinescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 17, 2010 Autor Share Postat Octombrie 17, 2010 Eu nu pot spune decit. BRAVO pentru toti motociclistii prezenti in aceasta zi de duminica si BRAVO de 3 ori pentru perseverenta de care a dat dovada Vlad pentru a realiza aceasta zi speciala in ciuda vremii mizerabile de afara. Dar totusi cineva acolo sus ne-a veghiat. Eu unul anul acesta imi voi baga mobra la hibernat, dar sper ca anul ce va veni sa fie mult mai plin de plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 frumoasa iesire, pozele minunate, a fost ca o mini intrunire a stromistilor, oameni de calitate, abia astept inca o intalnire cu voi si abia astept si filmuletul pe motomagia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 au fost mai multe aparate,asteptam pozele. concluzia de final de zi: imi face placere sa ies cu voi,m-am gandit si la cei care au lipsit.chiar a fost o zi frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate